Tahir Korkutan 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 2007 1.4 tdci firsta aracımı 99 mondeo ghia araçla takas yapma durumum var. Fiesta bana pek masraf açmadı 2 yıldır kullanıyorum. Daha çok uzun yaptığım için mondeo mantıklı olur mu? Yakıtı nasıldır şu aralar? Full paketi sunroof da var ama biraz bakım istiyormuş ankara konya taraflarında bilindik sunroof ustası var mıdır. Fiesta 230 binde mondeo 260 binde manuel. Sizce konfor mu yoksa modelli araç mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum Edit:Tapatalk Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Modelli araç diyorum. Eski araç sürpriz çıkarmasın. Ayrıca tapatalk imzanızı kapatır mısınız? 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Mondeo daha konforlu bile olabilir. Bende de 2007 fiesta var ve 200 km yol yaptığımda (molalı) yol sonunda haşat oluyoruz ailecek. Siz de uzun yol yaptığınız için takas düşünüyormuşsunuz galiba. O model mondeo kullanan arkadaşlar konfor konusunda daha iyi bilgi verecektir. Ama ben kendi fiestamın uzun yol konforundan hiç memnun değilim. Belki daha modelli bir mondeo olsa takasa daha rahat kafayla girebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Bence yapmayın derim, evet konfor genişlik gibi artıları var ama 2004-2005 deseniz neyse de 99 model çok yaşlı. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 99 modem varkene 1000 km ayağımı yere değmeden gittim hiç sıkıntı yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Korkutan 27 Mart 2019 Yazar Paylaş 27 Mart 2019 Bir üst kasa hoş ama üste nakit istiyorlar o yüzden üste alıp ufak bakım yaptırıp alt model binmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Mondeo uzun yol konforu olarak çok iyi ancak eski 99 mondeo kullanıcısı olarak daha yeni bir araç bakardım. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 bence ihtiyaç olduğunda satmaya kalksanız fiesta daha çabuk elden çıkar gibi geliyor. Mondeo model düşük olduğu için ne kadar rağbet görür soru işareti ? 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 2. elde fiesta, uzun yoldada çok yormaz aslında, ben 700km leri çoook hiç durmadan gittim, fena değildir aslında, mondeo alacaksan denildiği gibi daha yeni al, yaşlıları geç, fiestadan daha yaşlı alma bence..... 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 2. elde fiesta, uzun yoldada çok yormaz aslında, ben 700km leri çoook hiç durmadan gittim, fena değildir aslında, mondeo alacaksan denildiği gibi daha yeni al, yaşlıları geç, fiestadan daha yaşlı alma bence.....Sırf Fiesta’nın o “gidiyor” hissine alıştığım için, Passat 1.4 TSI ile basıyorum 140-150 ki, uyumayayım diye uzun yolda [emoji1]Ne motor sesi var, ne yol sesi, evin salonunda gibi hissettiriyor ve ben bu hissi sevmiyorum abi. Fiesta candır [emoji1362] 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 merhaba; şu bakımdan bakmak lazım konfor tabikide önemli ancak mesela ben istanbul gibi bir yerde uzun araç kullanmam bendede fiesta var 2006 1.4 benzinli nerde delik bulsam girebiliyorum ama mondeo ile park etmek sorun benim için bende mondeolara çok meraklıyımdır 2008 ve sonrasına hastayım alıcam diyorum sonra vazgeçiyorum birazda eksilerini düşünmek lazım zevkler ve renkler tartışılmaz. ben takas etmem diyorum 1 Yorum bağlantısı
Tahir Korkutan 27 Mart 2019 Yazar Paylaş 27 Mart 2019 Ben niğdedeyim aslında şehir içi neredeyse hiç kullanmıyorum. Haftada 2 gün adana mersin yapıyorum. 2 gün için model düşürmeye değmeyecek gibi. Teşekkürler yorumlarınız için Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 14 dakika önce, Tahir Korkutan yazdı: Ben niğdedeyim aslında şehir içi neredeyse hiç kullanmıyorum. Haftada 2 gün adana mersin yapıyorum. 2 gün için model düşürmeye değmeyecek gibi. Teşekkürler yorumlarınız için bencede arabanızı tanıyorsunuz farklı bir araç alıp sonra zaten tanıyana kadar bir sürü şey çıkar emin olun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 (düzenlendi) 3 saat önce, Celal Aydın yazdı: Sırf Fiesta’nın o “gidiyor” hissine alıştığım için, Passat 1.4 TSI ile basıyorum 140-150 ki, uyumayayım diye uzun yolda Ne motor sesi var, ne yol sesi, evin salonunda gibi hissettiriyor ve ben bu hissi sevmiyorum abi. Fiesta candır doğrudur, yalnız passatmı sessiz, ben 750d bmw yi Q7 yi falan sesli buluyorum, passat ney, pütür asfaltta alayı tırt ama Fiesta candır 27 Mart 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 mondeo sahibi oldum. çok yakar az kaçar, çok sağlam basar yere, masraf açar, geniştir. Fiesta halen mevcut. hatta kenarda bir tane mondeo ghia benzin lpg sunroof hariç full, deri koltuklu falan filan, esp dahil var. ama bilmediğim 260 bin km deki araçla takasa girmezdim. Zaten sunroof bakım istiyor demişsiniz, orası ister , burası ister ben bu riski almazdım. Üste ne kadar alacaksınız? 3 Yorum bağlantısı
Tahir Korkutan 27 Mart 2019 Yazar Paylaş 27 Mart 2019 mondeo sahibi oldum. çok yakar az kaçar, çok sağlam basar yere, masraf açar, geniştir. Fiesta halen mevcut. hatta kenarda bir tane mondeo ghia benzin lpg sunroof hariç full, deri koltuklu falan filan, esp dahil var. ama bilmediğim 260 bin km deki araçla takasa girmezdim. Zaten sunroof bakım istiyor demişsiniz, orası ister , burası ister ben bu riski almazdım. Üste ne kadar alacaksınız?6 verecek hocamAraçların ikisi de değişensiz tavan hariç boyalı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Masrafsız araç şu an reşat altını, Fiestayi çok ararsınız. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 model 99 13 sene kullandım .Hoştur, iyidir ,rahattır ama 20 yaşında arabadan mümkünse kaçmak lazım hele,ghia ise, elektronik aksam,kablolar, cam kapı fitilleri baş ağrıtabilir. Parça sorunu da olabilir. Karar sizin. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 [emoji4] doğrudur, yalnız passatmı sessiz, ben 750d bmw yi Q7 yi falan sesli buluyorum, passat ney, pütür asfaltta alayı tırt ama Fiesta candır [emoji4]Bu konuda Merso’yu başarılı buluyorum.Audi’ler de fena değil. Fiesta’dan sonra hepsi sessiz geliyor fakat ben o sessizliği sevmiyorum [emoji1] 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Her arabayla uzun yol gidilir. Taa ki bir üst segmentin tadını alınca artık o arabalarda kırk kusur bulunur. Mondeo ‘ya vermiş olduğunuz para sizin için çok çok önemli değilse eğer bence alın. İhtiyacınızı belirlemişsiniz, uzun yolda konfor birinci önceliğiniz olmuş. Bence değişilir. Bu arada mondeo 2 ile uzun yol yapmıştım, çok da konforlu değildi. Şoför koltuğunu kendime göre bir türlü ayarlayamadım, rahat edemedim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 fiesta mondeo vs. birçok arabayla yol yaptım, mesela Ranger bana çok rahat gelir, hafifte yük olacak ohh keka, tabii arka koltuk sayılmaz, yani arabadan çok birazda kişiye göre değişiyor bu rahatlık.... 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Mesela ben çok basık kullanmayı sevmiyorum aracı.VW grubu koltuğu ne kadar yukarı çeksen de, burnu görünmeyecek şekilde tasarlıyor araçlarını.Audi-Merso-Bmw’de öyle değil, ne kadar alçak pozisyonda olsa da koltuk, kaputu asgari ya da azami şekilde görebilmeni sağlıyor.Fiesta V bu konuda gayet güzel, kaput çıkıntılarını ve kaputun üstünde silecek suyu püskürtme zımbırtısını görüyorsun, koltuk ayarı kolay.Tek sıkıntı direksiyon, ileri geri oynamıyor, o biraz uğraştırıyor ideal sürüş pozisyonunu bulmada. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts