Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: putin bunu sevdi Putin bize 70 dolardan verir.. geçmişi okudum. 4 yıl önce de vermiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Putin bize 70 dolardan verir.. geçmişi okudum. 4 yıl önce de vermiş. putinle alışveriş yasak Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bugün değil çarşamba Eşel mobil sistemi yeniden gündeme alınacakmış. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ustalarimin ve bayideki satis temsilciside söyledi sebebi arac yuksek devir cevirmeme uzerine olan bir mod oldugu icin dizellerde kurum birikimine benzinli turbolarda subaplarda birikime ve sanziman erken vites yukselttigi icin sanzimana yük binmesi vs. Uzun yolda tavsiye ediliyor genelde. Yanlişim varsa düzeltilir 🙂 Manuel vites ise. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: putinle alışveriş yasak Gören söylemezse sorun olmaz Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Evren Erakçora yazdı: Manuel vites ise. Sanzimana binen yuk haricindeki durumlar gene geçerli gibi dusunun Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Koray Demir yazdı: Eşel mobil sistemi yeniden gündeme alınacakmış. A shell mobil system , beni ilgilendirmez sonuçta rafineriye girişi yükseliyor. Devlet illa bir yerden o parayı alır Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: A shell mobil system , beni ilgilendirmez sonuçta rafineriye girişi yükseliyor. Devlet illa bir yerden o parayı alır Zam iptal edildi. 10 lira toptan yapılmaz değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Koray Demir yazdı: Zam iptal edildi. 10 lira toptan yapılmaz değil mi? konut vergisinden trafik cezasından yapılmayan emekli maaşından ordan burdan...o para alınacak kardeşim. faiz ödenecek çünkü. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Umut Kazanç yazdı: Bu gece 5.5 tl geliyor Bilginize Az evvel iptal olduğunu yazdı haber siteleri. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ben kabul etmiyorum 10 bin tl lik yakıt aldım dün 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts