Sinan Akgöl Perşembe 13:33 Paylaş Perşembe 13:33 Motorinde Cumadan geçerli 5,47 TL indirimi var İndirim pompa fiyatlarına yansıcakmış. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 08:13 Paylaş Dün saat 08:13 Motorine yarından itibaren 6,23 liralık yeni zam yapılacağı öngörülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 09:34 Paylaş Dün saat 09:34 Mehmet Göktürk yazdı: Hangisi doğru İkiside. Dün Cumadan geçerli indirim geldi bugün Cuma. Cuma günu Cumartesi için zam geldi. 1 gün için indirim yapilmiş oldu. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Rusya, 1 Nisan’dan itibaren benzin ihracatını yasaklamayı planlıyor. Bizde petrolu %60 Rusyadan aliyoruz bildiğim kadariyla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Rusya, 1 Nisan’dan itibaren benzin ihracatını yasaklamayı planlıyor. zaten putinden petrol almak yasak? büyük patronun yaptırımına a tabii? şimdi kendi kendisini mi yasaklıyor yani Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: zaten putinden petrol almak yasak? büyük patronun yaptırımına a tabii? şimdi kendi kendisini mi yasaklıyor yani Yasak ama anlasmalar oldugu icin alabiliyoruz heralde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yasak ama anlasmalar oldugu icin alabiliyoruz heralde. yok hatta bunun davası var hala mahkemede Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Yasaklar esnemedi mi? Hatta iran’ın denizdeki petrollerini almak bile serbest şu an diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce eli kulağında yeni saldırı bekliyorum ben. vaziyet alın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: eli kulağında yeni saldırı bekliyorum ben. vaziyet alın. hava savunma füzesi alacam. Nisan indirimlerini bekliyorum hocam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce biber haftaya 440 tan 140 a düşebilir, almanya ilaçlı diye geri yollamış 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: biber haftaya 440 tan 140 a düşebilir, almanya ilaçlı diye geri yollamış üfff Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: üfff Baba s400 sardi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Canım acıktı. Yarın fırına patlıcan, soğan, domates verip lavaşın içine sarıp yiyeyim. Gelecek olan varsa beklerim. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts