Sinan Akgöl Perşembe 13:33 Paylaş Perşembe 13:33 Motorinde Cumadan geçerli 5,47 TL indirimi var İndirim pompa fiyatlarına yansıcakmış. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 08:13 Paylaş Cuma 08:13 Motorine yarından itibaren 6,23 liralık yeni zam yapılacağı öngörülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 09:34 Paylaş Cuma 09:34 Mehmet Göktürk yazdı: Hangisi doğru İkiside. Dün Cumadan geçerli indirim geldi bugün Cuma. Cuma günu Cumartesi için zam geldi. 1 gün için indirim yapilmiş oldu. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 18:30 Paylaş Cuma 18:30 Rusya, 1 Nisan’dan itibaren benzin ihracatını yasaklamayı planlıyor. Bizde petrolu %60 Rusyadan aliyoruz bildiğim kadariyla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:40 Paylaş Cuma 18:40 Sinan Akgöl yazdı: Rusya, 1 Nisan’dan itibaren benzin ihracatını yasaklamayı planlıyor. zaten putinden petrol almak yasak? büyük patronun yaptırımına a tabii? şimdi kendi kendisini mi yasaklıyor yani Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 18:44 Paylaş Cuma 18:44 Çağlar Bayur yazdı: zaten putinden petrol almak yasak? büyük patronun yaptırımına a tabii? şimdi kendi kendisini mi yasaklıyor yani Yasak ama anlasmalar oldugu icin alabiliyoruz heralde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:45 Paylaş Cuma 18:45 Sinan Akgöl yazdı: Yasak ama anlasmalar oldugu icin alabiliyoruz heralde. yok hatta bunun davası var hala mahkemede Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 20:00 Paylaş Cuma 20:00 Yasaklar esnemedi mi? Hatta iran’ın denizdeki petrollerini almak bile serbest şu an diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 21:01 Paylaş Cuma 21:01 eli kulağında yeni saldırı bekliyorum ben. vaziyet alın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 07:00 Paylaş Cumartesi 07:00 Mehmet Göktürk yazdı: eli kulağında yeni saldırı bekliyorum ben. vaziyet alın. hava savunma füzesi alacam. Nisan indirimlerini bekliyorum hocam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 12:50 Paylaş Cumartesi 12:50 biber haftaya 440 tan 140 a düşebilir, almanya ilaçlı diye geri yollamış 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 13:16 Paylaş Cumartesi 13:16 Çağlar Bayur yazdı: biber haftaya 440 tan 140 a düşebilir, almanya ilaçlı diye geri yollamış üfff Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 13:21 Paylaş Cumartesi 13:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: üfff Baba s400 sardi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 13:24 Paylaş Cumartesi 13:24 Canım acıktı. Yarın fırına patlıcan, soğan, domates verip lavaşın içine sarıp yiyeyim. Gelecek olan varsa beklerim. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Salı gününden geçerli motorine 4.9tl zam bekleniyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts