İçeriğe Yönlendir

Küçük Kazada Hava Yastıklarının Açılması ve Pert Olma Durumu


Fazlı Özdemir

Recommended Posts

Eyüp Çetin

Öncelikle geçmiş olsun. 20-30bin TL'lik hasar kaydı olan bir aracı ikinci elde gerçek değerine satmak çok zor. Ne kadar hafif bir kaza bile olsa, resimleri de olsa, servisinde de yapılsa bizim insanımız araç alırken çok para vermek istemiyor hasar kaydı olan arabalara çok da haksız sayılmaz. Bu nedenle kasko değerini talep edin. Yoksa satarken çok zorlanırsınız.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Ben sizin yerinizde olsam perte zorlardım. 20 - 30 bin çok ciddi meblağ. Sarı sitede araba bakarket ağır hasar kaydı var ama kazası o kadar yok vs. yazında direk ilanı kapatıyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

tanıdığım bildiğim bir araç değilse, kafadan kazalı, onarımının kaydı fotoğrafı vs olmayan aracı asla almam.ama

bu kazanın raporu, ilişkili fotoğrafları, onarım sırasındaki footğrafları varsa, onarım da doğru yapılmışsa bence satılır da alınırda...

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. İzinde olduğum ve internetim kesik olduğu için cevaplara bakamamıştım. Bu süreçte sigorta şirketi arayıp aracı pert edemeyeceklerini onarım yaptıracaklarını belirtmiş. Yakınım çok da üstelemedi. Uzun süre binmeyi düşünüyor ve aracın önemli bir sorunu yok. Tamponun küçük bir bölümü dışında boyanan biryeri olmayacak. Bu süreçte sadece satılırken karşımıza çıkacak tramer kaydı düşündürüyor. Onun için de yapacak birşey yok artık. Detaylı fotoları çektik. Servisin onarım yapmasını bekliyoruz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yani artik hava yastiklari acilmis kesin pert olur yorumunu yapamayacagiz anlasilan.

 

Tekrardan gecmis olsun.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...