İçeriğe Yönlendir

Madeni Yağlar – Motor Yağı

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Koray Demir
Evren Erakçora yazdı:

1yıl 15 bin km, uzun yol yapıyorsan iki yıl 30bin km diye biliyorum ,onlarda isteğe bağlı. Long life yağ ile kullanılıyor. 

Yağla ilgisi yok. Çoğu tam sentetik yağın ömrü garanti 20-25k zaten. 60-100 bin km değişim periyodu olan yağlar da var. Servisler ülkeye özgü bakım periyodu belirleyip tavsiye ediyorlar. Bana kalırsa yağ önemli ve mevcut şartlar için ideal olanı max 10k.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Koray Demir yazdı:

Yağla ilgisi yok. Çoğu tam sentetik yağın ömrü garanti 20-25k zaten. 60-100 bin km değişim periyodu olan yağlar da var. Servisler ülkeye özgü bakım periyodu belirleyip tavsiye ediyorlar. Bana kalırsa yağ önemli ve mevcut şartlar için ideal olanı max 10k.

https://www.volkswagen.co.uk/owners-and-drivers/servicing/service-plans/service-schedules

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Fatih ÜNAL BORA

Merhaba 

konu yağ konusu olunca yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim iki gün önce oto Koç da rutin bakımını yaptırdım bugün araç P002E ve P2F00 hata kodlarini aldım biraz araştırdıktan sonra kendimi araç başında buldum yeni yağ değişmesine rağmen kirli yağ yağ basıncı düşük gibi ibarelerine istinaden yağ çubuğunu çektim yağ seviyesi çok yüksekti yağ doldurma kapağından tam 1lt yağı geri boşalttım ve olması gereken Max seviyesine getirdim. sorunun fazla yağdan kaynaklandığını düşündüm henüz yeniden arıza kodu vermedi. Bu kodlar ile ilgili fikriniz nedir başına gelen varmı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...