Arif Aykın 22 Eylül 2019 Paylaş 22 Eylül 2019 (düzenlendi) @Eyüp Çetin Opel almadan önce focus sedan baktım 2011 titanyum kül gri rengi. Araç sol iki kapıda boya var. Ben aracı incelemeden direk kaportacıma getirdim. Uzaktan baktı araç diri ve düzgün duruyor dedi. Araca yaklaştı başladı incelemeye sol iki kapıda ki boya yapılmadan önce macun çekilmiş. Çekilen macuna yapılan zımpara izi hala belli boya altında ama öyle böyle değil. Resmen arabayı zımpara ile biri çizmiş ve üzerine direk boyanmış. Aracın boyanması servis tarafından dışarıda boyacıya yaptırılıyor. Tabi servis en uygun boyacıya yaptırıyor ama insan müşteriye teslim etmeden kontrol eder. Teslim alan kişi bayan olduğundan anlamamış büyük ihtimal araç sahibi bayan maalesef. Bu sebepten dedim serviste yaptırmamak daha iyi diye. 22 Eylül 2019 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Eylül 2019 Yazar Paylaş 24 Eylül 2019 Bugün tramere giriş yapıldı. Park halindeyken çarptıkları için tüm kusur karşı tarafta. Arabanın tampon autokinge gönderilecek. Son halimiz bu. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Haydi geçmiş olsun, acaba tampon daha önce boyanmış mı acaba radyatör üst kısmında boya var gibi. Hiç önemi yok tampon boyası gerçi de merak ettim. Hava girişi de yüksekte çok güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Eylül 2019 Yazar Paylaş 24 Eylül 2019 Sinan Akgöl yazdı: Haydi geçmiş olsun, acaba tampon daha önce boyanmış mı acaba radyatör üst kısmında boya var gibi. Hiç önemi yok tampon boyası gerçi de merak ettim. Hava girişi de yüksekte çok güzelmiş Teşekkürler üstad. Tampon değil kaputta boya var. Daha önce kaputu bir kamyonun arkasına değmiş biraz çizilmiş ondan boyanmış. Alırken resmini göstermişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Ekim 2019 Yazar Paylaş 1 Ekim 2019 Tamponun son hali. Autoking'den gelmiş nihayet. Şu anda boyada iki güne arabama kavuşacağım inşallah. İki haftada ne rezil olduk arabasız. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ekim 2019 Paylaş 1 Ekim 2019 Geçmiş olsun, Radyatörümüzde maşallah çok büyükmüş. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Ekim 2019 Paylaş 1 Ekim 2019 Eyüp Çetin yazdı: Tamponun son hali. Autoking'den gelmiş nihayet. Şu anda boyada iki güne arabama kavuşacağım inşallah. İki haftada ne rezil olduk arabasız. Güzel olmuş. Arabaya alışınca arabasız kalmak çok fena koyuyor. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Ekim 2019 Yazar Paylaş 1 Ekim 2019 Arif Aykın yazdı: Güzel olmuş. Arabaya alışınca arabasız kalmak çok fena koyuyor. Hiçbir şey yapamıyoruz ki. Resmen elimiz ayağımız olmuş. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, Radyatörümüzde maşallah çok büyükmüş. 55 ekran tüplü TV gibi. 😊 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ekim 2019 Yazar Paylaş 4 Ekim 2019 Nihayet dün akşam arabama kavuştum. 😊 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Hadi geçmiş olsun. Nasıl, güzel toplanmış mı? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ekim 2019 Yazar Paylaş 4 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Hadi geçmiş olsun. Nasıl, güzel toplanmış mı? Teşekkürler Servet abi. RS servise yaptırılmış. Güzel boyanmış. En ufak bir kusur bile göremedim. Hoşuma gitti işçilik. Kısacası memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Geçmiş olsun. Tamponun ton farkı belli olmuş. Ama malesef ne kadar dikkat edilse de ton farkı kaçınılmaz oluyor. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Plastikte tutmuyor niyeyse. Passatında arka sağ belli boyandığı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Plastikte tutmuyor niyeyse. Passatında arka sağ belli boyandığı volvo bayii, suv u , showroom.. oradaki de tutmuyordu. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ekim 2019 Yazar Paylaş 4 Ekim 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Geçmiş olsun. Tamponun ton farkı belli olmuş. Ama malesef ne kadar dikkat edilse de ton farkı kaçınılmaz oluyor. Teşekkürler. Aynen ne kadar iyi olsa da belli oluyor boya. Ama her göz anlamaz tabi. 😊 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ekim 2019 Yazar Paylaş 4 Ekim 2019 Metin Mankal yazdı: Geçmiş olsun Eyüp.. Sağolasın Metin hocam. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2019 Paylaş 5 Ekim 2019 Plastikte tutmuyor niyeyse. Passatında arka sağ belli boyandığı 100 lira Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Ekim 2019 Paylaş 5 Ekim 2019 Aracınız hayırlı olsun , bende çok merak ediyorum bu araçları yakından inceleme fırsatım olmadı bir türlü, konuyu yeni gördüm, artık takipteyim. Kaza için geçmiş olsun. Onarımdan çıktığı için de gözünüz aydın 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Ekim 2019 Yazar Paylaş 5 Ekim 2019 Fatih Evcin yazdı: Aracınız hayırlı olsun , bende çok merak ediyorum bu araçları yakından inceleme fırsatım olmadı bir türlü, konuyu yeni gördüm, artık takipteyim. Kaza için geçmiş olsun. Onarımdan çıktığı için de gözünüz aydın Teşekkürler 👍🏻 Gaziantep'teyim. Buyrun gelin inceleyin. 😊 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ekim 2019 Paylaş 5 Ekim 2019 Fatih Evcin yazdı: Aracınız hayırlı olsun , bende çok merak ediyorum bu araçları yakından inceleme fırsatım olmadı bir türlü, konuyu yeni gördüm, artık takipteyim. Kaza için geçmiş olsun. Onarımdan çıktığı için de gözünüz aydın Bursa da bunlardan zebil gibi, bir kullansan inmek istemezsin. Eyüp Çetin yazdı: Teşekkürler 👍🏻 Gaziantep'teyim. Buyrun gelin inceleyin. 😊 Geçmiş olsun çok yıkama arabayı 😄 nazar değiyor 😊 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Ekim 2019 Yazar Paylaş 5 Ekim 2019 Selçuk Bakış yazdı: Bursa da bunlardan zebil gibi, bir kullansan inmek istemezsin. Geçmiş olsun çok yıkama arabayı 😄 nazar değiyor 😊 Yıkamadan da olmuyor ya. Titiz adamım ben. 😊 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ekim 2019 Paylaş 5 Ekim 2019 Geçmiş olsun, renk olayı normal, sıfır araçlarda bazen böyle oluyor... 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Ekim 2019 Yazar Paylaş 5 Ekim 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: Geçmiş olsun, renk olayı normal, sıfır araçlarda bazen böyle oluyor... Teşekkürler 👍🏻 Yorum bağlantısı
Recommended Posts