İçeriğe Yönlendir

Hepsi Bitti Far Çalmaya Başladılar.

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

benim farları çalsınlar yahu leş halojen astra farı :D 

Temizlesene

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Köksal Yılmaz yazdı:

Temizlesene

temizledim şimdilik güzel lakin tekrar sararacak gibi geliyor

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
temizledim şimdilik güzel lakin tekrar sararacak gibi geliyor
Cila veya şeffaf folyo çektir ömrü uzun olsun ;)
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Tahir Ak yazdı:

Far üzerinde silinmeyen bir yerde seri no olmalı mesela. O serinin hangi araçta fabrikasyon geldiği bilinmeli. Satarken x şase numaralı kaza kaydı olan araçtan çıktığı faturandırılma... Neyse pardon Şahsım ülkesinde olduğumuzu unutmuşum. :)

farlara gps takın ozaman hırsız çalarsa suç üstü yaparsın 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

ABD de böyle bir olay olsa araç şirketine dava açıp , bu farlar kolay sökülüyor deyip hem far parası hem tazminat alınır. 

Yorum bağlantısı
Tahir Ak
Erkan Işık yazdı:

farlara gps takın ozaman hırsız çalarsa suç üstü yaparsın 

inanılmaz bir fikir.benim dediğimle aynı pratiklikte. neden düşünemedim?

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Cem Işık

15 gün kadar önce k.biraderin porsche chayenne jipin farları çaldılar. Göztepe’de ana cadde üzerinden. Güvenlik kamera kaydı bulamadık malesef. Kasko 35.500 tl gibi bir rakama yeniledi. Üzerinden 1 hafta geçti haberlerde beyaz bir panamera aracın farların çalındığı, çalanlardan birinin kaçarken cüzdanı düşürdüğü haberi çıktı tv de. Polisler hemen cüzdandan ulaşmış hırsızlara, ifadede bizim aracın farları da onların çaldığıni itiraf etmişler. 7000 tl karşılığı çıkmacıya sattık dediler. Tutuklanmışlar. Olan bizim tramere oldu.

5AD8CC63-5BA6-49EE-AA2C-5C90917EA366.jpeg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cem Işık yazdı:

15 gün kadar önce k.biraderin porsche chayenne jipin farları çaldılar. Göztepe’de ana cadde üzerinden. Güvenlik kamera kaydı bulamadık malesef. Kasko 35.500 tl gibi bir rakama yeniledi. Üzerinden 1 hafta geçti haberlerde beyaz bir panamera aracın farların çalındığı, çalanlardan birinin kaçarken cüzdanı düşürdüğü haberi çıktı tv de. Polisler hemen cüzdandan ulaşmış hırsızlara, ifadede bizim aracın farları da onların çaldığıni itiraf etmişler. 7000 tl karşılığı çıkmacıya sattık dediler. Tutuklanmışlar. Olan bizim tramere oldu.

Geçmiş olsun. Bu konuda meşhur iki araç porsche ve leon. Tutanak varsa saklamak lazım, belki alan kişi kaza mı diye sorabillir. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mahmut Yıldız yazdı:

Geçmiş olsun. Bu konuda meşhur iki araç porsche ve leon. Tutanak varsa saklamak lazım, belki alan kişi kaza mı diye sorabillir. 

Tamponda çamurlukta çizik yok, birçok usta geçinen kaputu açıp bile böyle temiz sökemez bence. 

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cem Işık yazdı:

Türkiyede , hatta istanbulda kapı önüne açığa lüks araba bırakmak artık çok güvenli değil. Leonu söken porşeye dalar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Olay üzerine emmiye sordum, 3 sefer çalınırsa kasko karşılar sonra seni kaskodan atarlar dedi. Ne ceza alacaklar , önümüzdeki ay duruşmada göreceğiz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
Olay üzerine emmiye sordum, 3 sefer çalınırsa kasko karşılar sonra seni kaskodan atarlar dedi. Ne ceza alacaklar , önümüzdeki ay duruşmada göreceğiz.
Serbest kalacaklar
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cem Işık yazdı:

Asıl suçlu bu tiplerden çıkma parça alanlarda. 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
7 bin tlye alan çıkmacıya ne ceza verilecek abi ?
Cikma ci her türlü yirtr en fazla para cezası alir
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cem Işık yazdı:

Tamponda çamurlukta çizik yok, birçok usta geçinen kaputu açıp bile böyle temiz sökemez bence. 

Zaten sorun da buydu galiba. Kaputu açmadan farı alıp gidiyorlar. Leon da ise çamurluğa biraz zarar veriyorlar. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mert Gulkokan yazdı:

7 bin tlye alan çıkmacıya ne ceza verilecek abi ?

Sanayide ayak üstü çıkma toplayan bi adammış öğrendiğimiz, dükkanı falan yok. Onun da ceza alması gerek ya ne alır bilemem. Daha yakalanmadı kendisi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun Abim, kasko firması mahkemeye dahil oluyor mu?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
[mention=21566]Uğur Çınar[/mention] porsche sahipleri adına gizledim son mesajı [emoji28]
Ha ha youtube da Video larda oradan öğrendim bende [emoji16][emoji16]
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Far nerde - sattım.

Para nerde - yedim.

Ceza nerde  - yandı bitti kül oldu :) inşallah böyle olmaz. Geçmiş olsun Cem abi.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

Sanayide ayak üstü çıkma toplayan bi adammış öğrendiğimiz, dükkanı falan yok. Onun da ceza alması gerek ya ne alır bilemem. Daha yakalanmadı kendisi.

çalıntı mal almaktan...

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Kendi aracım leonun farını sökmek için 1 saatten fazla zaman harcadım.Bir sürü vida var bu kansızlar nasıl söküyor bunları böyle anlamak zor.Üst panele bile vida ile bağlı.

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun Abim, kasko firması mahkemeye dahil oluyor mu?

Kasko ödeme yapıyor, sonra hırsızlara rücu ediyor. Mahkeme aşamasına dahil olmuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Geçen hafta perşembe ya da cuma benim tiguanı servisten almaya eşimle beraber gittik o porşenin önünde bekliyordu. Bu aracı görmüş farları yok başında insanlar konuşuyordu dedi.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bence bu farları çalan kadar, bu kadar kolay sökülebilecek şekilde tasarlayanlar da suçlu. Burada olmaz ama başka ülkede dava açılsa çatır çatır öderler tüm çalınanları. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...