Köksal Yılmaz 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 Ali Gök yazdı: benim farları çalsınlar yahu leş halojen astra farı Temizlesene Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Temizlesene temizledim şimdilik güzel lakin tekrar sararacak gibi geliyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 temizledim şimdilik güzel lakin tekrar sararacak gibi geliyorCila veya şeffaf folyo çektir ömrü uzun olsun Yorum bağlantısı
Erkan Işık 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 Tahir Ak yazdı: Far üzerinde silinmeyen bir yerde seri no olmalı mesela. O serinin hangi araçta fabrikasyon geldiği bilinmeli. Satarken x şase numaralı kaza kaydı olan araçtan çıktığı faturandırılma... Neyse pardon Şahsım ülkesinde olduğumuzu unutmuşum. farlara gps takın ozaman hırsız çalarsa suç üstü yaparsın Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 ABD de böyle bir olay olsa araç şirketine dava açıp , bu farlar kolay sökülüyor deyip hem far parası hem tazminat alınır. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 20 Şubat 2020 Paylaş 20 Şubat 2020 Erkan Işık yazdı: farlara gps takın ozaman hırsız çalarsa suç üstü yaparsın inanılmaz bir fikir.benim dediğimle aynı pratiklikte. neden düşünemedim? Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 15 gün kadar önce k.biraderin porsche chayenne jipin farları çaldılar. Göztepe’de ana cadde üzerinden. Güvenlik kamera kaydı bulamadık malesef. Kasko 35.500 tl gibi bir rakama yeniledi. Üzerinden 1 hafta geçti haberlerde beyaz bir panamera aracın farların çalındığı, çalanlardan birinin kaçarken cüzdanı düşürdüğü haberi çıktı tv de. Polisler hemen cüzdandan ulaşmış hırsızlara, ifadede bizim aracın farları da onların çaldığıni itiraf etmişler. 7000 tl karşılığı çıkmacıya sattık dediler. Tutuklanmışlar. Olan bizim tramere oldu. 10 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Cem Işık yazdı: 15 gün kadar önce k.biraderin porsche chayenne jipin farları çaldılar. Göztepe’de ana cadde üzerinden. Güvenlik kamera kaydı bulamadık malesef. Kasko 35.500 tl gibi bir rakama yeniledi. Üzerinden 1 hafta geçti haberlerde beyaz bir panamera aracın farların çalındığı, çalanlardan birinin kaçarken cüzdanı düşürdüğü haberi çıktı tv de. Polisler hemen cüzdandan ulaşmış hırsızlara, ifadede bizim aracın farları da onların çaldığıni itiraf etmişler. 7000 tl karşılığı çıkmacıya sattık dediler. Tutuklanmışlar. Olan bizim tramere oldu. Geçmiş olsun. Bu konuda meşhur iki araç porsche ve leon. Tutanak varsa saklamak lazım, belki alan kişi kaza mı diye sorabillir. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun. Bu konuda meşhur iki araç porsche ve leon. Tutanak varsa saklamak lazım, belki alan kişi kaza mı diye sorabillir. Tamponda çamurlukta çizik yok, birçok usta geçinen kaputu açıp bile böyle temiz sökemez bence. 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Cem Işık yazdı: 15 gün kadar önce k.biraderin porsche chayenne jipin farları çaldılar. Göztepe’de ana cadde üzerinden. Güvenlik kamera kaydı bulamadık malesef. Kasko 35.500 tl gibi bir rakama yeniledi. Üzerinden 1 hafta geçti haberlerde beyaz bir panamera aracın farların çalındığı, çalanlardan birinin kaçarken cüzdanı düşürdüğü haberi çıktı tv de. Polisler hemen cüzdandan ulaşmış hırsızlara, ifadede bizim aracın farları da onların çaldığıni itiraf etmişler. 7000 tl karşılığı çıkmacıya sattık dediler. Tutuklanmışlar. Olan bizim tramere oldu. Türkiyede , hatta istanbulda kapı önüne açığa lüks araba bırakmak artık çok güvenli değil. Leonu söken porşeye dalar. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Olay üzerine emmiye sordum, 3 sefer çalınırsa kasko karşılar sonra seni kaskodan atarlar dedi. Ne ceza alacaklar , önümüzdeki ay duruşmada göreceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Olay üzerine emmiye sordum, 3 sefer çalınırsa kasko karşılar sonra seni kaskodan atarlar dedi. Ne ceza alacaklar , önümüzdeki ay duruşmada göreceğiz.Serbest kalacaklar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Cem Işık yazdı: Olay üzerine emmiye sordum, 3 sefer çalınırsa kasko karşılar sonra seni kaskodan atarlar dedi. Ne ceza alacaklar , önümüzdeki ay duruşmada göreceğiz. Asıl suçlu bu tiplerden çıkma parça alanlarda. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 7 bin tlye alan çıkmacıya ne ceza verilecek abi ?Cikma ci her türlü yirtr en fazla para cezası alir Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Cem Işık yazdı: Tamponda çamurlukta çizik yok, birçok usta geçinen kaputu açıp bile böyle temiz sökemez bence. Zaten sorun da buydu galiba. Kaputu açmadan farı alıp gidiyorlar. Leon da ise çamurluğa biraz zarar veriyorlar. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: 7 bin tlye alan çıkmacıya ne ceza verilecek abi ? Sanayide ayak üstü çıkma toplayan bi adammış öğrendiğimiz, dükkanı falan yok. Onun da ceza alması gerek ya ne alır bilemem. Daha yakalanmadı kendisi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Geçmiş olsun Abim, kasko firması mahkemeye dahil oluyor mu? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 @Uğur Çınar porsche sahipleri adına gizledim son mesajı 😅 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 [mention=21566]Uğur Çınar[/mention] porsche sahipleri adına gizledim son mesajı [emoji28]Ha ha youtube da Video larda oradan öğrendim bende [emoji16][emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Far nerde - sattım. Para nerde - yedim. Ceza nerde - yandı bitti kül oldu inşallah böyle olmaz. Geçmiş olsun Cem abi. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Cem Işık yazdı: Sanayide ayak üstü çıkma toplayan bi adammış öğrendiğimiz, dükkanı falan yok. Onun da ceza alması gerek ya ne alır bilemem. Daha yakalanmadı kendisi. çalıntı mal almaktan... Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Kendi aracım leonun farını sökmek için 1 saatten fazla zaman harcadım.Bir sürü vida var bu kansızlar nasıl söküyor bunları böyle anlamak zor.Üst panele bile vida ile bağlı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Abim, kasko firması mahkemeye dahil oluyor mu? Kasko ödeme yapıyor, sonra hırsızlara rücu ediyor. Mahkeme aşamasına dahil olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Geçen hafta perşembe ya da cuma benim tiguanı servisten almaya eşimle beraber gittik o porşenin önünde bekliyordu. Bu aracı görmüş farları yok başında insanlar konuşuyordu dedi. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Bence bu farları çalan kadar, bu kadar kolay sökülebilecek şekilde tasarlayanlar da suçlu. Burada olmaz ama başka ülkede dava açılsa çatır çatır öderler tüm çalınanları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts