Okay Kaygusuz 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 bilgisayarla yapmıyorlarmıydı o ayarı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Eylül 2019 Yazar Paylaş 17 Eylül 2019 bilgisayarla yapmıyorlarmıydı o ayarıOnunla ilgili bir kac durum var. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Valla fotoyu aldigim site oyle yaziyor ama donuste yakit tuketimim mukemmelmis. Kurcalamasam mi ya da az mi kurcalasam 22 litre lpg 330 km yapmis. Ben 28 litre ile 350 km gorurdum. Gerci bu sefer tektim ve bayagi sakindim ondan da olabilir Böyle diyerek heyecanlandırıyorsun abi beni? Trabzon’a gidelim diyor hanım sürekli ben yok çok yakar diyorum böyle olursa hiçbirşey yakmaz ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Eylül 2019 Yazar Paylaş 17 Eylül 2019 Böyle diyerek heyecanlandırıyorsun abi beni[emoji3] Trabzon’a gidelim diyor hanım sürekli ben yok çok yakar diyorum böyle olursa hiçbirşey yakmaz [emoji3]Bu araba sehir icinde yakar uzun yol normal. Gecen sene Ekimde Corum-Kocaeli-Corum 1400 km 340 lira araba gidis gelis agzina kadar dolu idi. 1 Yorum bağlantısı
Burak Uzel 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Lpg ayarında basınç düzeltme vardır. Sizin basınç düşse de artsa da ona göre daha fazla veya daha az püskürtme yapılır. Yani yakıtınız etkilenmez. Eğer basınç ayarlanmış sınırların dışına çıktıysa o zaman az yakma ya da çok yakma durumu olabilir. Veya basınç düzeltme ayarlarınız sıkıntılıdır. Lpg programı ile bakıp standart basınç değeri ne girilmişse, regülatör basıncını da rölantide ona göre ayarlamak lazım. Sonrasını basınç düzeltme ayarları takip eder. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Eylül 2019 Yazar Paylaş 17 Eylül 2019 Burak Uzel yazdı: Ayarciya mi gidelim diyon agam Regulatoru kurcalamayalim mi? Yorum bağlantısı
Burak Uzel 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Metin hocam senin şimdiye kadar lpg kablosu almamış olmana şaşırıyorum. Her işini kendin yapıyorsun, lpg ayarını da kendin yap. Gerçi Brc var sanırım sende. Sadece servis bağlanabiliyormuş ama katekulli ile bağlanabilenler de var. Bir araştır derim Normal sınırlar içerisinde basıncı değiştirdiysen ve basınç düzeltmeleri düzgünse tekrar ayara gerek olmaz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Eylül 2019 Yazar Paylaş 17 Eylül 2019 Metin hocam senin şimdiye kadar lpg kablosu almamış olmana şaşırıyorum. Her işini kendin yapıyorsun, lpg ayarını da kendin yap. Gerçi Brc var sanırım sende. Sadece servis bağlanabiliyormuş ama katekulli ile bağlanabilenler de var. Bir araştır derim Normal sınırlar içerisinde basıncı değiştirdiysen ve basınç düzeltmeleri düzgünse tekrar ayara gerek olmaz. Su katakulli nedir? BRC icin kablo almama sebebim o acikcasi. Atiker kablom var BRC ye henuz almadim sistem disariya kapali mi degil mi onu da bilmiyorum. Regultore ellemedim henuz. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Valla fotoyu aldigim site oyle yaziyor ama donuste yakit tuketimim mukemmelmis. Kurcalamasam mi ya da az mi kurcalasam 22 litre lpg 330 km yapmis. Ben 28 litre ile 350 km gorurdum. Gerci bu sefer tektim ve bayagi sakindim ondan da olabilir diyafram değişiminden sonra bilgisayara bağlanıp basıncına bakılması gerekiyor. benim o şekilde yapıldı. hatta ben tüm lpg bakımları yapılmış iken yeni yazılım attırdım. yakıt sarfiyatı iyi olmasına rağmen, yazılımdan bir süre sonra %7 gaz ayarını açtırdım. sebebi de, daha önceki deneyimlerimdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts