Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu sene ısparta’dan gideyim dedim. Kırmızı işaretli yer 73km ve aşırı virajlı. Yine hiç gerek yokmuş Normalde Burdur'dan mı gidiyorsun.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İhracat var. Yol ,silobas ile bigbag dolu tırlar var . O yolu ben bile kullanmam bu sezon limana süreli yetişmeleri gerekiyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Normalde Burdur'dan mı gidiyorsun.. evet. Burdur yolu 145km ama aynı süre. Gerçekte ısparta yolu yoğun olduğu için süre de pek tutmuyor ve daha uzun sürüyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 saat önce Paylaş 12 saat önce valla kısa olan yol ralli parkuru gibi keyifli ama çok dar ve dönemecekli içim dışıma çıkmıştı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ben her yıl bir yere uğramadan hotele bu yol üzerinden gidiyordum,şimdi önce Antalya sonra Alanya ya gideceğim zaman Burdur yolunu kullandım,bence Burdur yolu daha güzel evet radar var ama limitlerde kalırsan sorun yok,ayrıca artık Antalya nın içine girmeden Isparta dan gelen yola bağlanabiliyorsun ara bir yol yaptılar. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu sene ısparta’dan gideyim dedim. Kırmızı işaretli yer 73km ve aşırı virajlı. Yine hiç gerek yokmuş Az viraj ile hızlı yol almak istiyorsanız Konya, Beyşehir den geçip demirkapı tünelini kullanabilirsiniz. Tünelden sonra 10-15km kadar keskin virajlar var, sonrasında sahil yoluna inip Alanya'ya geçebilirsiniz. Benim tavsiyem Antalya Alanya arasındaki sahil yolunu min. düzeyde tutmanız çünkü artık o yol araç sayısını çekmiyor. Bunun içinde Konya - Seydişehir - Manavgat yolundan sahile inmeniz gerek. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Uzun yazdı: Ben her yıl bir yere uğramadan hotele bu yol üzerinden gidiyordum,şimdi önce Antalya sonra Alanya ya gideceğim zaman Burdur yolunu kullandım,bence Burdur yolu daha güzel evet radar var ama limitlerde kalırsan sorun yok,ayrıca artık Antalya nın içine girmeden Isparta dan gelen yola bağlanabiliyorsun ara bir yol yaptılar. O yolu Alanya'ya kadar otoban yapacaklar. Yani hiç Turzim caddesine girmeden direk Alanya'ya kadar otoban olacak. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Az viraj ile hızlı yol almak istiyorsanız Konya, Beyşehir den geçip demirkapı tünelini kullanabilirsiniz. Tünelden sonra 10-15km kadar keskin virajlar var, sonrasında sahil yoluna inip Alanya'ya geçebilirsiniz. Benim tavsiyem Antalya Alanya arasındaki sahil yolunu min. düzeyde tutmanız çünkü artık o yol araç sayısını çekmiyor. Bunun içinde Konya - Seydişehir - Manavgat yolundan sahile inmeniz gerek. antalya alanla arasını 06.00-07.00 arası geçtiğim için trafikten etkilenmiyorum. İstanbul’dan giderken de konya üstünden olmaz ama dönerken olur. kiraz için akşehir sultandağı’na uğramak istiyorum. Fakat fiyatlar çok uçuk diyorlar Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: antalya alanla arasını 06.00-07.00 arası geçtiğim için trafikten etkilenmiyorum. İstanbul’dan giderken de konya üstünden olmaz ama dönerken olur. kiraz için akşehir sultandağı’na uğramak istiyorum. Fakat fiyatlar çok uçuk diyorlar Kullanabileceğiniz birçok alternatif yol var. Akşehir-Beyşehir arası yol gayet iyi. Konya merkezden geçmenize gerek yok giderken de dönerken de. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: O yolu Alanya'ya kadar otoban yapacaklar. Yani hiç Turzim caddesine girmeden direk Alanya'ya kadar otoban olacak. Kim yapıyor, geçiş garantili mi Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Burdur der kaçarım, ısparta tarafı çok meşakkatli. Çağlar abi beğenmiş, yoruma ek yapayım Antalya'dan dönüyorum, Isparta'dan döneyim dedim, altımda ford KA çık babam çık, emniyet şeridinde ilerliyorum, gitmiyor gitmiyor 6 saat önce tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Be nim de tavsiyem Burdur yoludur. Daha rahat daha vakitlice. Ayrıca Antalya-Korkuteli kavşağından oldukça öncki bir kavşaktan, gene Isparta yoluna bağlanmak üzere Solunuza dönmeyi unutmayın. O yeni hat sizi Antalya nın dışına Aksu'ya ulaştıracak. Sizi Antalya trafiğinde harcanacak 1 saatten kurtaracaktır. 4 saat önce tarihinde Kürşat Gönüllü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts