İçeriğe Yönlendir

İstanbul Antalya (Alanya) Yol Güzergahı

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu sene ısparta’dan gideyim dedim. Kırmızı işaretli yer 73km ve aşırı virajlı. Yine hiç gerek yokmuş 

IMG_5362.jpeg

Normalde Burdur'dan mı gidiyorsun.. 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İhracat var. Yol ,silobas ile bigbag dolu tırlar var . O yolu ben bile kullanmam bu sezon limana süreli yetişmeleri gerekiyor :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Normalde Burdur'dan mı gidiyorsun.. 

evet. Burdur yolu 145km ama aynı süre. Gerçekte ısparta yolu yoğun olduğu için süre de pek tutmuyor ve daha uzun sürüyor

IMG_5379.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

valla kısa olan yol ralli parkuru gibi keyifli ama çok dar ve dönemecekli

içim dışıma çıkmıştı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Ben her yıl bir yere uğramadan hotele bu yol üzerinden gidiyordum,şimdi önce Antalya  sonra Alanya ya gideceğim zaman Burdur yolunu kullandım,bence Burdur yolu daha güzel evet radar var ama limitlerde kalırsan sorun yok,ayrıca artık Antalya nın içine girmeden Isparta dan gelen yola bağlanabiliyorsun ara bir yol yaptılar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu sene ısparta’dan gideyim dedim. Kırmızı işaretli yer 73km ve aşırı virajlı. Yine hiç gerek yokmuş 

IMG_5362.jpeg

Az viraj ile hızlı yol almak istiyorsanız Konya, Beyşehir den geçip demirkapı tünelini kullanabilirsiniz. Tünelden sonra 10-15km kadar keskin virajlar var, sonrasında sahil yoluna inip Alanya'ya geçebilirsiniz. Benim tavsiyem Antalya Alanya arasındaki sahil yolunu min. düzeyde tutmanız çünkü artık o yol araç sayısını çekmiyor. Bunun içinde Konya - Seydişehir - Manavgat yolundan sahile inmeniz gerek. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Fatih Uzun yazdı:

Ben her yıl bir yere uğramadan hotele bu yol üzerinden gidiyordum,şimdi önce Antalya  sonra Alanya ya gideceğim zaman Burdur yolunu kullandım,bence Burdur yolu daha güzel evet radar var ama limitlerde kalırsan sorun yok,ayrıca artık Antalya nın içine girmeden Isparta dan gelen yola bağlanabiliyorsun ara bir yol yaptılar.

O yolu Alanya'ya kadar otoban yapacaklar. Yani hiç Turzim caddesine girmeden direk Alanya'ya kadar otoban olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Az viraj ile hızlı yol almak istiyorsanız Konya, Beyşehir den geçip demirkapı tünelini kullanabilirsiniz. Tünelden sonra 10-15km kadar keskin virajlar var, sonrasında sahil yoluna inip Alanya'ya geçebilirsiniz. Benim tavsiyem Antalya Alanya arasındaki sahil yolunu min. düzeyde tutmanız çünkü artık o yol araç sayısını çekmiyor. Bunun içinde Konya - Seydişehir - Manavgat yolundan sahile inmeniz gerek. 

antalya alanla arasını 06.00-07.00 arası geçtiğim için trafikten etkilenmiyorum. İstanbul’dan giderken de konya üstünden olmaz ama dönerken olur. 

kiraz için akşehir sultandağı’na uğramak istiyorum. Fakat fiyatlar çok uçuk diyorlar

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

antalya alanla arasını 06.00-07.00 arası geçtiğim için trafikten etkilenmiyorum. İstanbul’dan giderken de konya üstünden olmaz ama dönerken olur. 

kiraz için akşehir sultandağı’na uğramak istiyorum. Fakat fiyatlar çok uçuk diyorlar

Kullanabileceğiniz birçok alternatif yol var. Akşehir-Beyşehir arası yol gayet iyi. Konya merkezden geçmenize gerek yok giderken de dönerken de.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Hüseyin Sönmez yazdı:

O yolu Alanya'ya kadar otoban yapacaklar. Yani hiç Turzim caddesine girmeden direk Alanya'ya kadar otoban olacak.

Kim yapıyor, geçiş garantili mi :)

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
(düzenlendi)

Burdur der kaçarım, ısparta tarafı çok meşakkatli. 

Çağlar abi beğenmiş, yoruma ek yapayım :D Antalya'dan dönüyorum, Isparta'dan döneyim dedim, altımda ford KA :D çık babam çık, emniyet şeridinde ilerliyorum, gitmiyor gitmiyor :D

tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü
(düzenlendi)

Be nim de tavsiyem Burdur yoludur. Daha rahat daha vakitlice. Ayrıca Antalya-Korkuteli kavşağından oldukça öncki bir kavşaktan, gene Isparta yoluna bağlanmak üzere Solunuza dönmeyi unutmayın. O yeni hat sizi Antalya nın dışına Aksu'ya ulaştıracak. Sizi Antalya trafiğinde harcanacak 1 saatten kurtaracaktır.

tarihinde Kürşat Gönüllü tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...