İçeriğe Yönlendir

All Terrain Lastik Önerisi

Haluk Koldaş

Recommended Posts

Haluk Koldaş

İyi günler ben Duster 4*4 aracım İçin at lastik almayı düşünüyorum 215 65 16 ölçüler İçin Bf goodrich-  kumho- petlas markaları arasındayım bf fiyat olarak yüksek ama en çok önerilen lastik, kumho ve petlas hakkında pek yorum bulamadım lastikleri genelde kışın  av İçin araziye çıkarken ve şehir içi kullanıcam bu lastikleri kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

235/65/17 ölçüsünde Kumho KL78 modeli lastiği 20 bin km kullandım. Çok memnun kaldım, yolda sessiz, yakıta + etkisini göremedim, ani su geçişlerinde sorunsuz, karda güzel, çamurda dişleri çabuk boşaltıyor.  Aynı ölçö BFG takılı arkadaşların arkasından hiç kalmadım, kendimi çektirmedim.  

Yeni aracıma da yine Kumho AT51 modelini alacağım. Şahsi görüşüm BFG gereksiz pahalı, çok ağır bir lastik.

https://www.kumho.com.tr/index.php?id=120000&c=1&c1=All Terrain

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

BFG yi ağır iş lasitği olarak görün. kendisi ağır, feci gürültülü ve ıslakta berbat kayan bir karakterdedir. ancak karakteri neyse 100 bin km aynı kalır.

Duster de bence lassa vs gibi kendini kanıtlamış modellerden alın. petlas ucuz ve fiyatına göre de kalitesi düşük olan bir ürün.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bf goodrich Urban terrain alın. Hali hazırda en hafif ve sessiz asfalt ve arazi tekeri 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Haluk Koldaş

Teşekkür ederim arkadaşlar hazır kullanan arkadaşlar varken bişey daha var bu kumho ve bf de kışın kullanabilmek adına kar lastiği simgesi varmı  hani olurda bazen mecbur tutuyorlar kış lastiğini sorun yaşanmaz heralde dimi 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Ben sattım, 4x4 duster'cı geldi :nea:

ama bak ava araziye çıkacak hakkını verecek suv un

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Koldaş
Çağlar Bayur yazdı:

Valla elimizden geldiğince imkanlarımız yettiğince çıkıyoruz 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

Dere kenarında da yıkayabilirdim :p 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Haluk Koldaş yazdı:

Teşekkür ederim arkadaşlar hazır kullanan arkadaşlar varken bişey daha var bu kumho ve bf de kışın kullanabilmek adına kar lastiği simgesi varmı  hani olurda bazen mecbur tutuyorlar kış lastiğini sorun yaşanmaz heralde dimi 

Bende ko2 var. Allseasons lastik. Buz yumuşak kar her yerde denedim başarılı ancak ciddi ses yapıyor. Dacia izolasyon olarak zayıf. Ciddi kafa ütüleyecek tüm at olanlar. 

Urban terrain'i şiddetle tavsiye ediyorum 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Servet Aydın yazdı:

Bende ko2 var. Allseasons lastik. Buz yumuşak kar her yerde denedim başarılı ancak ciddi ses yapıyor. Dacia izolasyon olarak zayıf. Ciddi kafa ütüleyecek tüm at olanlar. 

Urban terrain'i şiddetle tavsiye ediyorum 

Kleber de de aynı lastik var.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kleberin asfalt lastiği çok iyi. Urban serisi gibi olana bakmak lazım. Specleri nasıl. Merak ettim 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Bf lastik alip beyaz kalemle cizmeyen hic gormedim. Olmazsa olmazi o mudur 😊

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Alpay Sumer yazdı:

yazıları fabrikasyon beyaz ondandır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

yazıları fabrikasyon beyaz ondandır

Yok artik 😮

Hic orjinal gibi durmuyor niyeyse..

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

kaldırıma inip çıkarken dikkat çeksin diye land rover sahipleri pek sever.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Alpay Sumer yazdı:

16 ve altı beyaz üstü bıyasız bfnin 

Dogan Arsiray yazdı:

kaldırıma inip çıkarken dikkat çeksin diye land rover sahipleri pek sever.

Kaldırım mı, kango bile çıkıyor yahu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Duster e söylediginiz ebat büyük gelir  ayrıca yakıt olarak cebınızden cıkar hocam at lastik alacaksan bf goodrich KM 3 olacak 

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Bfg KO2 evet pahalı. Servetin arabada nedense gürültülü ama bendekinde (servetin kendi de şahit, aynı lastik neden bukadar sessiz diyordu)

ses problemim yok. Sivas gibi bir yerde karda buzda dağda taşta çamurda sorunsuzca ve güvenle kullanabiliyorum. İyi ki almışım dediğim bir lastik. Seçiminizi tamamen kullanım tarzınıza göre siz belirleyeceksiniz. Tampon boyu karda sorunsuzca ilerledim. Petlas ın kış lastiğini kullandım rezilden öte... kış lastiği böyle olan bir firmanın AT sinden hiç bir şey beklemedim. 😁

Kumho AT serisi de fena değil ama bfg gibi olamaz. Şartlarınız zorlu olacak ise bfg den şaşmayın. urban terrain kayalık taşlık veya daha zorlu şartlarda isteklerinize cevap veremeyebilir.

Avcılık var ise bfg den şaşmayın derim...

Erkan Işık yazdı:

Duster e söylediginiz ebat büyük gelir  ayrıca yakıt olarak cebınızden cıkar hocam at lastik alacaksan bf goodrich KM 3 olacak 

KM 3 karda ve buzda iş yapmaz kaydırır aracı. çamur lastiği tarzındadır. 

Ekleme: ko2 yakıt yönünden ( yapısı nedeni ile) eksisi olacaktır size. Ağırdır ama sağlamdır...

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Haluk Koldaş yazdı:

Kumho'da var mıydı hatırlamıyorum, internet sitesinde yazıyordur.

Erkan Işık yazdı:

Neye göre bu öneriyi yaptınız ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
Sami Demirpaz yazdı:

Kumho'da var mıydı hatırlamıyorum, 

BF te var Kumho dan ben de emin değilim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Koldaş
Erkan Işık yazdı:

Hocam söylediğim boyutlar dusterın orijinal lastik boyutları zaten anladığım kadarıyla bf den çoğu kişi memnun fiyatları inceleyip kumho lastikle arasında uçurum bi fark yoksa bende bf Alıcam heralde hepinize tekrar çok teşekkür ederim ...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

225 65 17 bfko2 var bende. Senin aracın jantı uyumlu olsa 5 tane verirdim. Sende bana urban alırdın. Rakam olarak avantajlı oluyorsun 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...