İçeriğe Yönlendir

Okuduğumuz Kitaplar ve Kitap Tavsiyeleri

Eyüp Çetin

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı

Ya araba sürerken ben dinleyemem o kitabı. Masal gibi gelir bana. Müzik dinlemek daha canlı tutar.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Ya araba sürerken ben dinleyemem o kitabı. Masal gibi gelir bana. Müzik dinlemek daha canlı tutar.

Grinin elli tonu? :seytan:

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
İlkay Başaran yazdı:

Grinin elli tonu? :seytan:

Sen motor sürerken dinle onu intercom'dan...

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hakan Berk
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Sesli kitap uygulaması nasıl sizce? Hiç denemedim. Birinin bana kitap okuması ya da kitabın seslendirilmesi fikri bana göre değil. Ama önyargılı yaklaşıyor olabilirim. Kendi okuduğum gibi olmaz sanki.

Bu aralar çok reklamları dönüyor bu tip uygulamaların.

Hocam ben bir müddettir kampüste labdan laba örnek taşırken ya da metrodayken dinlemeye başladım Storytel'in üniversite öğrencilerine indirimi vesilesi ile, çok keyif alıyorum. Normal kitap okumak gibi olmuyor ama gözlerim yoruluyor artık okuma yaparken, kitap okumadan da duramıyorum, çözümü bu olarak buldum. Bazen kitap çok sardığında iş yaparken de dinlediğim oluyor. Bence bir şans verebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Sesli kitap uygulaması nasıl sizce? Hiç denemedim. Birinin bana kitap okuması ya da kitabın seslendirilmesi fikri bana göre değil. Ama önyargılı yaklaşıyor olabilirim. Kendi okuduğum gibi olmaz sanki.

Bu aralar çok reklamları dönüyor bu tip uygulamaların.

Kitaba göre değişiyor, eğer felsefe veya bilimsel bir içerik gibi bilgi aktarımı şeklinde bir kitapsa iyi oluyor. Ancak kitap bir roman olunca bu biraz hayal gücünü tetiklediği için araba kullanırken kopabiliyor insan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...