Murat Öngür 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 Merhaba daha önce kullandığınız yada şuan kullandığınız bildiğiniz en iyi balata sizce hangisi (orj hariç ) Fren performansı ve sessizlik açısından soruyorum , kullanım süresi çok mühim değil Feredo Delphi Bosch Mga Brembo ( Diğerlerinin iki takı fiyatı var ) Trw gibi markalar var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 markalara da güvenmiyorum, audi üstünde fabrikasyon gelen TRW, ama parçacıdan alınan trw aynı olmayabilir kanaatindeyim. fredo, efsane eski fredo değil... orjinal kutusunda markaya özel olanı tercih ederdim. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 NIBK FERODO TRW BOSCH Şeklinde sıralama yaparım ben olsam. TRW özellikle dikkat edilmesi lazım sahtesi çok. Fiyat performans olarak iyidir orjinalleri. Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 Anket olarak herkesin katılımı sağlanıp % olarak sonuç görebiliriz. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 Toz olarak hepsi toz yapıyor.Boshlar bir müddet sonra ses yapıyor, trw sessiz ama aşırı tozlu lakin performansı gerçekten iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 ben hi-q dan çok memnun kaldım tozu az performansı güzel Yorum bağlantısı
Murat Öngür 27 Ocak 2020 Yazar Paylaş 27 Ocak 2020 birde SANGSIN dşya bir marka var kullanan var mı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 Ford icin konusursak 1 motorkraft 2 Ate Motorcrafti 73 bin Ate yi 93 bin km kullandim. Araba satildi balata bitmedi. O kadar yani 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 Ate,Textar,trw hiç şikayetim olmadı. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 (düzenlendi) Önerilen balatalar sessiz midir? Daha önce Opel'e taktığım balatalar cıyak cıyak ötüyordu. Yakında bakım yaptıracağım benim de ihtiyacım olacak. 27 Ocak 2020 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 Murat Öngür yazdı: Merhaba daha önce kullandığınız yada şuan kullandığınız bildiğiniz en iyi balata sizce hangisi (orj hariç ) Fren performansı ve sessizlik açısından soruyorum , kullanım süresi çok mühim değil Feredo Delphi Bosch Mga Brembo ( Diğerlerinin iki takı fiyatı var ) Trw gibi markalar var. Eskiden trw konusunda iddialı idim fakat o iddiam ford fiestaya takdıgımız disk 10 bın k yapmadan ıkı defa yamuldu , trw balata takdım ses yuzunden gerı cıkardık yerıne kale marka takdım ses kesıldı denemek lazım , orjınal bsoch yedek parçadan almak şartıyla bosch olabılır , feredo olabılır brembo bılmıyorum denemedım, önce yetkılı servısden fiyat al murat bey , bosch istersende ben yardımcı olurum istersen yeni kesfettim bızım boluda sadece bosch ürünleri enjektörden tut pompasına balata diske kadar tek marka sorarız fıyat alırız Çağlar Bayur yazdı: markalara da güvenmiyorum, audi üstünde fabrikasyon gelen TRW, ama parçacıdan alınan trw aynı olmayabilir kanaatindeyim. fredo, efsane eski fredo değil... orjinal kutusunda markaya özel olanı tercih ederdim. Aynı degil abi test edip deneyımledım piyasaya verılen trw ile servis malı trw farklı artık trw yi hattat almıs sanırım Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 (düzenlendi) ATE derim ama listede yok. F/p olarak ismi duyulmamıştır ICER marka balatalar çok iyidir. 27 Ocak 2020 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Brembo bulanamıyor malesef sadece honda için olanlar var piyasada delphi mando hi q yada kale alacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Murat Öngür yazdı: birde SANGSIN dşya bir marka var kullanan var mı ? sangsin hi-q üreticisi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Mehmet Cihat yazdı: sangsin hi-q üreticisi evet aynı marka hi q ile dalmışım Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 BOSCH u işaretledim çünkü başka balata deneme imkanım olmadı Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Murat Öngür yazdı: Brembo bulanamıyor malesef sadece honda için olanlar var piyasada delphi mando hi q yada kale alacağım bu sitede cogu model icin olani var https://www.bremboparts.com/europe/fr Yorum bağlantısı
Murat Öngür 29 Ocak 2020 Yazar Paylaş 29 Ocak 2020 Selim Bilgin yazdı: Ate iyidir. bildiğim ate sert bir balata Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ocak 2020 Paylaş 29 Ocak 2020 Murat Öngür yazdı: bildiğim ate sert bir balata Alfa Romeo - FCA grubunda en iyi balata ATE olarak bilinir genelde, ben kullandım sorun yaşamadım, diğer modeller için nasıl bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts