İçeriğe Yönlendir

Alfa Romeo Mito Danışma

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Gök
Dogan Arsiray yazdı:

bir tarafta "gerçek" ihtiyaçlar ortaya çıkıyor aslında. çare 5.9 mopar diyorum inanmıyorsunuz. i10 parasına alınır. 4 kapısı var ve 8 silindiri var. mis.

Roket ataydın tam olurdu 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

7 sayfa konuyu boşa okuduk.

Gerçi ilk sayfadan tahmin ettim de, gerisinide okumuş olduk.

• Beğen 2
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Gök yazdı:

Roket ataydın tam olurdu 😂

Sami Demirpaz yazdı:

7 sayfa konuyu boşa okuduk.

Gerçi ilk sayfadan tahmin ettim de, gerisinide okumuş olduk.

Konunun ozeti 😂

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Dogan Arsiray yazdı:

konu kilit.

5.9dan sonra herkese bir titreme geldi zaten.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Biri size piyasası 90 binden başlayan bir otomobili 75000 tlden alabilceğinizi söyleseydi siz ne yapardınız. 

Üstelik neredeyse motoru yepyeni parçalarla dolu ve en elzem kompamentlerinin yetkili servis tarafından sıfırlanmış. Bakımıda dahil 1 yıl sıfır masraf ve takılan parçaların garantiside olduğunu söyleseler. 

İşte bende bunu bir fırsat olarak gördüm. 

Her neyse bu gün 12500 tl zarar ettim. Bu benim risk alamamam yüzünden yaşadığım büyü bir kayıptır. Bana ders olsun. 

Okadar kararsız kaldımki size bir danışayım, fikrinizi sordum. Bi dahada sorma gafletinde olmuyacağim.

Saygılar. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Ali Darbaz yazdı:

Biri size piyasası 90 binden başlayan bir otomobili 75000 tlden alabilceğinizi söyleseydi siz ne yapardınız. 

Üstelik neredeyse motoru yepyeni parçalarla dolu ve en elzem kompamentlerinin yetkili servis tarafından sıfırlanmış. Bakımıda dahil 1 yıl sıfır masraf ve takılan parçaların garantiside olduğunu söyleseler. 

Her neyse bu gün 12500 tl zarar ettim. Bu benim risk alamamam yüzünden yaşadığım büyü bir kayıptır. Bana ders olsun. 

Aracınızı 55’e saydılarsa üzerini nasıl tamamlayacaktınız? Kredi mi? Cevap evet ise almamanız gayet mantıklı olmuş. 
Hayırsa buraya sorup gönül gezdirmek yerine kendi çapınızda bir araştırma yapıp karar vermekte hızlı davranacaktınız. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

kimseye sormadan söylemeden o gün alırdım

• Beğen 3
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bir başka konuda kart borcundan bahsedip, aile bireylerinin gün içinde kaç lira kaç kuruş detayına kadar harcadığını bahseden birinin bu arabayı 65.000 liraya da almış olsa şaşırırdım. 

Gerçekleşmemiş bir şeyden zarar edilmez, hiç üzülmeyin lütfen.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Altin Kasim ayinda sanirim 270 lira idi 338 liraya kadar cikti. Alamadigim icin hayiflandigim tek sey [emoji16]

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Ali bey yapmayin. Ilk bastan bize detayli bilgi vermediniz ki verdiginiz an alin diyende oldu almayin diyende.

Hasar yok dediniz tramer geldi

Motor vs masraflarini saydi uyelerimiz

Fiyat vermediniz sizce kaca alayim dediniz 

Artisi eksisini sizi biliyoruz mesela hypermill arabasi degildi. Sonra yenge hanim icin oldugu geldi.

Yenge hanim acemi ve aracin parcasi pahali gene eksi bir yön.

2 kapi oldugu icin aile tarafindan istenmedi siz ailenizi oncelik dusundunuz normal saygi duyulacak birseydir kimse bisi diyemez.

Ancak onca yazilan soylenen tavsiye yada fikir beyanindan sonra boyle demeyin.

Bir daha boyle bir sans gelirse degerlendirmeyi kisa öz cabuk davranin halledin

Mito kismet degilmis demekki zararina bakmayin bile.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Okadar kararsız kaldımki size bir danışayım, fikrinizi sordum. Bi dahada sorma gafletinde olmuyacağim.

fırsat rakamını paylaşırdım ayrıca almayacak isem, çevremden birisi faydalanır diye.

alsam paylaşmazdım.

sektörün gerçekleridir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Gerçekten ihtiyacın olmayan bir şeyi ucuza almak bence kar değildir. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

fırsat rakamını paylaşırdım ayrıca almayacak isem, çevremden birisi faydalanır diye.

alsam paylaşmazdım.

sektörün gerçekleridir.

Abi 2 günde gelişti olay. Çok hızlı oldu. Çok hızlı satıldı. 48 saat bile sürmedi. 

Üzüldüm bir gün daha düşünme fırsatım olmadı. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Gerçekten ihtiyacın olmayan bir şeyi ucuza almak bence kar değildir. 

İşler öyle değil. Bir süredir eşimi işe götürüyorum. Wuhan virusu nedeniyle otobuse binmesini istemiyorum.  Zaten bir kaç gündür araba konusunda tartışıyoruz. Bencil olduğumu, kendime göre araba aldığımı söyler. Sonucta üzülüyorum, onu araba sürme zevkinden mahrum ediyorum. Direksiyonda sıkıntı yaşıyor. Otomatik araba bakıyorum mecbur. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Çok hızlı satıldı. 48 saat bile sürmedi.

i10 ni 35 e veriyorum de bana, 48 dak da bitirelim noter dahil işlemleri? 48 saat uzun bile sürmüş. tramer bile bakmam, saçma zaten bakmam da :rofl:

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Ali bey yapmayin. Ilk bastan bize detayli bilgi vermediniz ki verdiginiz an alin diyende oldu almayin diyende.

Hasar yok dediniz tramer geldi

Motor vs masraflarini saydi uyelerimiz

Fiyat vermediniz sizce kaca alayim dediniz 

Artisi eksisini sizi biliyoruz mesela hypermill arabasi degildi. Sonra yenge hanim icin oldugu geldi.

Yenge hanim acemi ve aracin parcasi pahali gene eksi bir yön.

2 kapi oldugu icin aile tarafindan istenmedi siz ailenizi oncelik dusundunuz normal saygi duyulacak birseydir kimse bisi diyemez.

Ancak onca yazilan soylenen tavsiye yada fikir beyanindan sonra boyle demeyin.

Bir daha boyle bir sans gelirse degerlendirmeyi kisa öz cabuk davranin halledin

Mito kismet degilmis demekki zararina bakmayin bile.

Bende çok heyecan yaptı hocam. Ne öğrendiysem hemen yetiştirdim. Tamponunı yapan tahir abiden, motorunu yapan gökhan ustaya kadar herkezi sorguya çektim. Servis danışmanı özge dahi onay verdi. Bir tek ikinci el danışmanı eski sahibi sevim hanımı bildiği için tarafsız kaldı. 

Tüm soruşturmamı yeni bitiriyordumki, sattılar. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hocam  ikinci el 1.3 otomatik bipper filan alsanıza?? dizel ekonomik parçası ucuz. mis.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

i10 ni 35 e veriyorum de bana, 48 dak da bitirelim noter dahil işlemleri? 48 saat uzun bile sürmüş. tramer bile bakmam, saçma zaten bakmam da :rofl:

Dün öğle tatilinde 12:00 de gördüm. 

Bu gün öğleden sora 15:00 da satılmış.  Bide piyasası yok denilen araba. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2el kader kısmettir. daha görmeden, hatta rengini bilmeden suv almıştım. en sevdiğim memnun kaldığım arabalardan olmuştu.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Dogan Arsiray yazdı:

hocam  ikinci el 1.3 otomatik bipper filan alsanıza?? dizel ekonomik parçası ucuz. mis.

Hanım güççük araba istiyor i10 gibi. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Bende çok heyecan yaptı hocam. Ne öğrendiysem hemen yetiştirdim. Tamponunı yapan tahir abiden, motorunu yapan gökhan ustaya kadar herkezi sorguya çektim. Servis danışmanı özge dahi onay verdi. Bir tek ikinci el danışmanı eski sahibi sevim hanımı bildiği için tarafsız kaldı. 

Tüm soruşturmamı yeni bitiriyordumki, sattılar. 

Tamam demek ki kısmet değilmiş, satılsın işin içindesiniz siz haber bırakın gene gelebilir. Ayrıca mito, punto ile aynı platform üzerine kurulu Gm ile Fiat'ın ortak geliştirdiği.

Mesela Punto evo 1.4 fire motor bakılabilir yarı otomatik.

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

Hanım güççük araba istiyor i10 gibi. 

bipper zaten düdük kadar birşey yahu. i10 un arkası küp gibi olanı.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Tamam demek ki kısmet değilmiş, satılsın işin içindesiniz siz haber bırakın gene gelebilir. Ayrıca mito, punto ile aynı platform üzerine kurulu Gm ile Fiat'ın ortak geliştirdiği.

Mesela Punto evo 1.4 fire motor bakılabilir yarı otomatik.

Eşim yeni i10 istiyor. Cumartesi lansmana gidiyoruz. Eğer aklı keserse peşinatı benden  kredisi ondan alır.  Nede olsa insan kaynakları müdürü.  Altından kalkar. Ben otomobil hakkımı ona devrediyorum. 

Dogan Arsiray yazdı:

bipper zaten düdük kadar birşey yahu. i10 un arkası küp gibi olanı.

Bizim personel müdürü bipper istemiyor. Hiç sevmez. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...