Mustafa Yanar 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Değerli forumdaşlar internette gördüm parçaları kaynaklı yerinden kesip açıyor ve temizlik öncesinde ve sonrasında test yapıyor belge veriyor. Daha sonra orjinali gibi kaynaklıyor. Tamamen kuru, ısı dalgası ile yapılan bir temizlik var. Yaptıran var mı, bu konuda bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Isı dalgası mantıklı geldi. Motor zaten kendisi dpf temizlik moduna girince egzoz sıcaklığını yükseltme suretiyle temizlemeye çalışıyor. Bu temizliğin sökülüp haricen yapılma işlemi anladım ben yanılmıyorsam. Mantıklı duruyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Mart 2020 Yazar Paylaş 26 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: tamamen kuru? link var mı? Var abi özelden mi buradan mı göndereyim Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Mart 2020 Yazar Paylaş 26 Mart 2020 (düzenlendi) Reklam olmasın diye. Ama paylaşıyorum. Başka videolar da var. 26 Mart 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Konu burada. Neden özel olacak? gizli temizlik yahu ? temizleme sonucu hakkına bir veri yok. bu tip cihazlar ilk çıkıtığında evet böyle 600-800 C ler gerekiyordu, artık kimyasal ilaçlı 75 C lerde yapılıyor. Arkadaşım yabancı bilgi paylaşımlı bir cihazı burada üretti, dpf in ilk ve son durumunu raporlayan da bir cihaz. resmi kurumlara da sözleşme ile iş yapan din/tse belgesine de sahip olarak üretimi yapıyor. benim için belge esas teknikte. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Mart 2020 Yazar Paylaş 26 Mart 2020 Videoları tamamen izledim. Bir bölümünde ilaçla temizlenmiş dpf yi gösterdi. İlacın lekeler bıraktığından falan bahsediyordu. Bu ustanın yaptığı işlem iyi midir. Tavsiye eder misiniz. Bu usta da rapor veriyor. Hem temizlenmeden önce hem de temizlendikten sonra rapor alıyor ve bunu müşteriye veriyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 gizli temizlik yahu [emoji14] temizleme sonucu hakkına bir veri yok. bu tip cihazlar ilk çıkıtığında evet böyle 600-800 C ler gerekiyordu, artık kimyasal ilaçlı 75 C lerde yapılıyor. Arkadaşım yabancı bilgi paylaşımlı bir cihazı burada üretti, dpf in ilk ve son durumunu raporlayan da bir cihaz. resmi kurumlara da sözleşme ile iş yapan din/tse belgesine de sahip olarak üretimi yapıyor. benim için belge esas teknikte.Fuarda tanıştığım kırık kişi mi? Hani fabrika gibi bir cihazı vardı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 kozmetik leke teknik olarak bir açıklama değildir. Servet Aydın yazdı: Fuarda tanıştığım kırık kişi mi? Hani fabrika gibi bir cihazı vardı? bosch u türkiye otomotiv sektöründe bosch yapan. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Mart 2020 Yazar Paylaş 26 Mart 2020 Sizce en sağlıklı dpf ve katalizör temizleme yöntemi nedir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 teknik olarak önce ve sonra rapor veren ve kül miktarını ölçebilien Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 dünyada bu konuda çalışan ve ciddi laboratuvar testleri yaparak temizlik hakkında satış yapan firmalarda sıvı olmadan temizliği ben görmedim. Türkiyeye ithalde dpf yok iken dpf konusunda çalışmıştım. forumca da firma ziyareti yapmıştık bu tip temizlikler hakkında. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Mart 2020 Yazar Paylaş 26 Mart 2020 Teşekkürler, şimdilik aydınlandık. Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 27 Mart 2020 Paylaş 27 Mart 2020 sivi veya kimyasal temizligi tercih ederim bende cok temizledim iptal ettim en basit ve etkili sonuc aldigim yontem oksijen sensorunu sokup iceriye kimyasal madde sikarak aldim tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2020 Paylaş 27 Mart 2020 Metin Taşcı yazdı: burda söylediği bana saçma geldi, benim araç 6 sene 150bin kmdir, rejenerasyon yapıyor, yolda mı bıraktı ? tıkandı mı ? 1. durmadan arkadaşlar diyeni ben pek izlemiyorum teknik getirisi olmuyor 2. dpf te kül ile partikülü aytır edemeyen çok, bayağı çok hem de Yorum bağlantısı
Recommended Posts