Kemal Mert 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 Merhabalar, daha önce konusu açıldı mı bilemedim, internette çok bilgi kirliliği mevcut, tavsiye edebileceğiniz cırcırlı ve çok amaçlı uçlarıda olan kaliteli ürün tornavidaya ihtiyacım var. Bu gibi şeyler çok sık alınmayacağı için kaliteli olsun istiyorum. Evde birkaç tornavida var ama sadece yıldız uçlu, oğlanın birkaç oyuncağını bugün açamayınca almak şart oldu. Şimdiden teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 Bende black and decker in uç seti var. 6 yıl önde almıştım. Memnunum. https://www.hepsiburada.com/black-decker-a-7104-56-parca-circirli-tornavida-p-HRBLA7104?magaza=bittibitiyooo&wt_gl=cpc.6822.shop.nelk.yapi-market-ssc&gclid=EAIaIQobChMI54XdxIv16AIViqsYCh3pEgoVEAQYDiABEgLowfD_BwE Sadece bazı markaların özel üçgen yada çatal ağızlı vidaları açamıyorum. Birde bosch ufak şarjlım var. Setle çok iyi takım oldular. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 Merhabalar, daha önce konusu açıldı mı bilemedim, internette çok bilgi kirliliği mevcut, tavsiye edebileceğiniz cırcırlı ve çok amaçlı uçlarıda olan kaliteli ürün tornavidaya ihtiyacım var. Bu gibi şeyler çok sık alınmayacağı için kaliteli olsun istiyorum. Evde birkaç tornavida var ama sadece yıldız uçlu, oğlanın birkaç oyuncağını bugün açamayınca almak şart oldu. Şimdiden teşekkür ederim.Bu işinize yarar sanırımDBK 522164 Cırcır Tornavida Bits Ucu Seti 64 Parça 138,25 TL yerine 124,43 TLhttps://urun.n11.com/vidalama-aksesuarlari/dbk-522164-circir-tornavida-bits-ucu-seti-64-parca-P294123033 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 (düzenlendi) Bence tanınmış, tavsiye edilen ve orjinal bir ürün alın. Bazen marka görünse de sahte olabiliyor. Kaliteli olan uçlar sertleştirildiği için kolay kolay bozulmuyor. Kalitesizler zorlanmada hemen bozuluyor . 19 Nisan 2020 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 (düzenlendi) Levent Güzelkalp yazdı: Bunu aldim memnunum Bu orjinal ise fiyatı iyiymiş. Aynı marka daha az parçası olanlar 100 liranın üzerinde. 19 Nisan 2020 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Bunu aldim memnunum bundan bende var. gayet kaliteli. ayrıc abu setin yanında cırcır anahtarlı olanı da var. oda alınabilir. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Bu orjinal ise fiyatı iyiymiş. Aynı marka daha az parçası olanlar 100 liranın üzerinde. Kaliteli duruyor faturalı falan faturada da markası yazıyor aldim koydum arabadaki çantama umarım orjinaldir Yorum bağlantısı
Recommended Posts