Emre Şimşek 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Bu sene iştahlı başladık. Tahmini 30 metrekare alanda güzel bir şeyler olacağa benziyor. Güzelleştikçe fotoğraf atmayı düşünüyorum [emoji846] İlk defa bu kadar düzgün patates yetiştireceğim galiba. Çok değil 10 kök. İlk çiçeği de az önce gördüm hadi hayırlısı. Naneler kış boyu bekledi, bu aralar beklediğimiz gibi şaha kalktı. Baklayı komşular ekmiş, biz pek bilmiyoruz o yüzden ilişmiyoruz ama komşum çok severek tüketiyor.. Pazara gitmediğim zamanlarda kurtarıcı oldu pırasa. Yeşil soğan da vazgeçilmezimiz. Kışın roka maydonoz da vardı, marul bir süre yedik sonra devamını ekmediğimiz için kaldı.. Çilekleri acaba olur mu diye dikmiştim bir kaç tane.. Şimdi vermeye başladı. Bunlar çilekse pazardan aldığım şey ne acaba? 22 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 kokusu nasıl çileğin? tohunmalr hibrit miydi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 evdeki Fazla eşyaları atmayıp bodruma koyuyorum. Bir gün o bahçeli ev benim olacak 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2020 Yazar Paylaş 20 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: kokusu nasıl çileğin? tohunmalr hibrit miydi Ben fide olarak almıştım o yüzden bilmiyorum. Kokusu yok denecek kadar az. Tadı çok faklı ve biraz sert. Tabi biz dayanamayıp erken kopartmış da olabiliriz 😃 Bahçede tohumdan yetişen domates, bakla var. Bunlardan eminim sadece. Tansu Kalafatoğlu yazdı: evdeki Fazla eşyaları atmayıp bodruma koyuyorum. Bir gün o bahçeli ev benim olacak Nasip, Allah herkese gönlüne göre versin 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Emeğinize sağlık Emre, ağız tadıyla tüketin [emoji4] 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Haftasonu gübreyi verdim, 2 tur çapayı yaptım, hortumları serdim. Önümüzdeki haftasonu fideleri ekime başlıyorum. [/url] [/url] 13 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Elinize sağlık, benden de ufak bir tavsiye, çilekleri ilk dikim yapmdan yere naylon serip ekeceğiniz kısımları ufak kesikler yaparak dikerseniz çilekler toprakla temas etmez. Temiz kaldığı gibi su ilede etkileşimi azalacağından daha uzun süre dalında kalabilirler. 4 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Köy yolunda bir cocuk traktor arabasinin uzerinde satiyor cilek . Az beride 5 donum yer ekmis dedesinin yerine 2 gune bir 4 kilo aliyorum bitiyor evde harika tadi var. kilosuda 5 lira istanbulda pek denk gelmiyor kokulu cilek boyle Bende 200 300 tane aycekirdegi ekmistim hepsi cikmis 1 karis oldular 30 kök domates 10 költe biber ektim simdilik . Yarin bi resim cekim bende 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2020 Yazar Paylaş 20 Nisan 2020 Ali Gök yazdı: Köy yolunda bir cocuk traktor arabasinin uzerinde satiyor cilek . Az beride 5 donum yer ekmis dedesinin yerine 2 gune bir 4 kilo aliyorum bitiyor evde harika tadi var. kilosuda 5 lira istanbulda pek denk gelmiyor kokulu cilek boyle Bende 200 300 tane aycekirdegi ekmistim hepsi cikmis 1 karis oldular 30 kök domates 10 költe biber ektim simdilik . Yarin bi resim cekim bende Yavaştan mangala hazırlık var gibi. Patlıcan da iyi gider közde. Ü.Emre Kartal yazdı: Elinize sağlık, benden de ufak bir tavsiye, çilekleri ilk dikim yapmdan yere naylon serip ekeceğiniz kısımları ufak kesikler yaparak dikerseniz çilekler toprakla temas etmez. Temiz kaldığı gibi su ilede etkileşimi azalacağından daha uzun süre dalında kalabilirler. Evet bunu diktikten sonra öğrendik. Biz de dibine küçük çakıl taşları koymuştuk, çok kötü olmadı. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Benım bahcede ısırgan otları var cıkmaması ıcın ne yapmak lazım Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Ü.Emre Kartal yazdı: Elinize sağlık, benden de ufak bir tavsiye, çilekleri ilk dikim yapmdan yere naylon serip ekeceğiniz kısımları ufak kesikler yaparak dikerseniz çilekler toprakla temas etmez. Temiz kaldığı gibi su ilede etkileşimi azalacağından daha uzun süre dalında kalabilirler. bu çilekleri geçen yıl ekmiştik. Dediğiniz gibi ekimden sonradan haberimiz oldu. Bu saatten sonra naylon nasıl serilir bilmiyorum da tekrar ekim yaparsam uyarınızı dikkate alacağım. Çilek fidesi alacaklar için internette fide yerine kök satılıyor. O şekilde alırsanız çok daha ekonomik oluyor. Biz bunları kök olarak almıştık. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Kenar köşelere reyhan ek, şahane kokusu olur. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Nisan 2020 Yazar Paylaş 21 Nisan 2020 Erkan Işık yazdı: Benım bahcede ısırgan otları var cıkmaması ıcın ne yapmak lazım Çok faydalı bir ottur. Kurutup çayını yaparsanız çok derde derman olur1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Emre Şimşek yazdı: Çok faydalı bir ottur. Kurutup çayını yaparsanız çok derde derman olur1 gecen corbaya kattık hemen bagırsak sıstemını çalıstırdı baya temızledık , kökler 5-6 senelık çapa makınesi olsa surerdım ama onuda bırınden ıstedık vermedı bır kısıdende ben ıstemedım artık belle temızleyebıldıgıız kadar temızledım orayada bahce yapıyoz ama senın bahcenın ayarına bızım bahce 2- ayda anca gelır :)) 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Erkan Işık yazdı: Benım bahcede ısırgan otları var cıkmaması ıcın ne yapmak lazım Sadece ısırganları mı yok etmek istiyorsun, olduğu yerde başka bitki var mı Hasan Karabekiroglu yazdı: Kenar köşelere reyhan ek, şahane kokusu olur. kenar köşelerle ilgilenecek daha zaman bulamadım ama ilkbahar başında gojiberi , hünnap , böğürtlen filan dikmiştim kenarlara. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Eline sağlık Emre. güzel görünüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Çilek arsızdır. Kısa sürede sarar etrafı. Çileği kopardığınızda birazı yenmiş görürseniz, kurbağa yemiş olma ihtimali var. Bizim buralarda sıkça gördüğümüz bir durum. Birde bu çileklerin Kasım ayında yenen cinsi var. Güz çileği diyorlar. Daha sert ,fakat tat olarak yaz çileğini aratmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Salyangoz da çok yiyor çileği. Hatta kütür kütür götürüyor denk gelirse duyuyoruz sesini. Kaya tuzu ekince gelmiyorlar ama hayvanda yiyecek nasibini ticari kaygı yoksa gerek yok tedbire 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Eline sağlık biz daha hiç bahçe işlerine bakamadık 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Mesajlari sondan okumaya baslamanin zararlari.. 😂 Bülent Tarakçı yazdı: Çilek arsızdır. Kısa sürede sarar etrafı. Çileği kopardığınızda birazı yenmiş görürseniz, kurbağa yemiş olma ihtimali var. Bizim buralarda sıkça gördüğümüz bir durum. Birde bu çileklerin Kasım ayında yenen cinsi var. Güz çileği diyorlar. Daha sert ,fakat tat olarak yaz çileğini aratmıyor. Erkan Işık yazdı: gecen corbaya kattık hemen bagırsak sıstemını çalıstırdı baya temızledık , kökler 5-6 senelık çapa makınesi olsa surerdım ama onuda bırınden ıstedık vermedı bır kısıdende ben ıstemedım artık belle temızleyebıldıgıız kadar temızledım orayada bahce yapıyoz ama senın bahcenın ayarına bızım bahce 2- ayda anca gelır :)) 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Nedendir bilmiyorum ama bu konuda sihirbaz gibiyim. 5 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Nedendir bilmiyorum ama bu konuda sihirbaz gibiyim. Bu ara bende bizim bahçedeki görevliden aşı yapmayı öğreniyorum, 21 Hazirandan sonra yaprak aşıları denemelerim olacak. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 (düzenlendi) Bayramda ve bu hafta sonu çocuk bahçede sıkılmasın diye salıncak yapma projesi ile başlayan iş, yanına birde oyun evi yaparak sonuçlandı. Açılır bir pencere birde içine eklemeler yapacağım. 1 Haziran 2020 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Prizma ev güzel olmuş, mısır piramidi şeklinde de olabilirdi. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Harika olmuş elinize sağlık @Erhan Doruk. Yazın biz de bahçeli evde düşünebiliriz böyle bir şey. Çocuklar eğlenir. 👍🏻 Yorum bağlantısı
Recommended Posts