Emin Önal 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: yabancı değilsin, nazikçe belirtmiştim en başta,daha almadan, cruze sokulmuyor dükkana, son geleni ben kovalamıştım üstüne boxer köpeği salarak sokak başına kadar kovaladık Rahmetli Efe ile mi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: orda da istedğimiz yaparız, motor indirip auto bild gibi yere serip foto çekme dahil Çağlar abi, forumda bitane mavi 4x4 tipo vardı. Sonradan 4 çeker yapıldığında, muayene gelince arka diferansiyeli söküyorlarmı yoksa 4 çeker olarak ruhsata işletilebiliyormu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi hiç duymadım. Anlatsana abi. anlatılmaz yaşanır Ebrar Tüfek yazdı: Çağlar abi, forumda bitane mavi 4x4 tipo vardı. Sonradan 4 çeker yapıldığında, muayene gelince arka diferansiyeli söküyorlarmı yoksa 4 çeker olarak ruhsata işletilebiliyormu ? geçen hafta hiç parasına satıldı içim gitti, tüv e giderken 2 çeker oalrak gidiyor. zira 4x4 tipo yok fabrikasyon. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: anlatılmaz yaşanır geçen hafta hiç parasına satıldı içim gitti, tüv e giderken 2 çeker oalrak gidiyor. zira 4x4 tipo yok fabrikasyon. Malum sitede satılık bitane hacı murat var tavanı kesip cabrio yapmışlar ve ruhsata işlemişler, sahibinin yazdığı açıklama tabikii gözümle görmedim. Murat 124 ün de cabriosu yok ama ? Fabrikasyondan 4 çeker modeli olan arabayı yasal olarak 4x4 yapabiliyoruz yani. Multivanın 4x4 ü var avrupada. Ben şimdi 4 motion yürüyeni takabiliyormuyum yasal olarak ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 (düzenlendi) Ebrar Tüfek yazdı: Malum sitede satılık bitane hacı murat var tavanı kesip cabrio yapmışlar ve ruhsata işlemişler, sahibinin yazdığı açıklama tabikii gözümle görmedim. Murat 124 ün de cabriosu yok ama ? Fabrikasyondan 4 çeker modeli olan arabayı yasal olarak 4x4 yapabiliyoruz yani. Multivanın 4x4 ü var avrupada. Ben şimdi 4 motion yürüyeni takabiliyormuyum yasal olarak ? lpg de işlenebilir, o tadilat. çeker işi martoy (üretici belgesine tabii) audi TT / A3 aldın diyelim , ona sonradan 4x4 takabilirsin bir yere de işlenmesi gerekmez. fabrikasyon 4x4 ü var .... 24 Nisan 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: lpg de işlenebilir, o tadilat. çeker işi martoy (üretici belgesine tabii) audi TT / A3 aldın diyelim , ona sonradan 4x4 takabilirsin bir yere de işlenmesi gerekmez. fabrikasyon 4x4 ü var .... Ama ruhsatta yada sigorta sorgulamasında 4motion yazmayacak ya, o yüzden bir sorun olurmu diye şeyettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ebrar Tüfek yazdı: sigorta sorgulamasında 4motion yazmayacak detayıa bakmayacaksın, tüv den geçip gazlaaycaksın, çarparsan diferansiyeli düşünmeden Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 Benim kafamdaki sürüş şekli böyle. Bu alman arkadaş gibi, yakıt ekonomisi okdalı tasaruflu sürüş yapacam. 1200 devirde 80 felan gedecem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts