Ramazan_Demir 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 (düzenlendi) Selam dostlar cuma günü muğladan cenazeden dönerken aydında lastiğim patladı yağışlı hava kayıp refüje çarptım ön lastik te hasar aldı iftar vakti çekici vs bulamadığım için bir lastikciye ulaştım hava yağışlı ve karanlıktı bir lastik alıp geldi değiştirdi dişleri falan çok iyi tamam dedim şimdi hava güneşli ve yanakta çatlakları gördüm sinir oldun genelde şehir içi aydında kullansamda düğün vs var eş dostun şehir dışına çıkma durumum var ayıplı maldan dolayı bu lastiklerin iadesi mümkün mü veya beni 8/9 ay iade eder mi sonra sıfırını almak adına soruyorum malum corona yüzünden işlerin düzelmesi biraz zaman alacak çıkarıldık işten herşey belirsiz birde satarken adam garantili 1yıl ben burdayım diye klasik muhabbet etti 11 Mayıs 2020 tarihinde Ramazan_Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Geçmiş olsun. Linklerde fotoğraf yok. Üretim tarihi çok mu eski lastiklerin? 1 Yorum bağlantısı
Ramazan_Demir 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçmiş olsun. Linklerde fotoğraf yok. Üretim tarihi çok mu eski lastiklerin? Teşekkür ederim düzenlemeye çalıştım oldu gibi sanırım resiim olayı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Ooov, bence lastik değil çöp bunlar. Tarihe bakmaya gerek yok. 2 1 Yorum bağlantısı
Ramazan_Demir 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Bencede öyle bir yandan kendime kızıyorum bir yandan ne yaparım onu düşünüyorum geldi direk yatıyor araba kullanmadım bile bu durumda ne yapabilirim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 İlla araba kullanıcaksanız süratinizi sınırlayın. Ben bu lastikle 60 70 km hızları geçmem. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 10 sene önce eşime bir araç almıştık altında bu lastiğe benzer lastikler vardır.Arabayı aldığım gibi yeni lastik sipariş ettim.Lastikler gelene kadar arka lastik park halindeyken gümledi Allahtan seyehat halinde gümlemedi.Yani diyeceğim saatli bomba üstünde hareket ediyorsunuz risk almaya değmez.Durumunuz şuan müsait değilse daha iyi bir çıkma lastik bulma yoluna gidin.Bu lastiğide iade edin üçkağıtçı herife. 1 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 geçmiş olsun bu lastiklerle yola çıkılmaz çok tehlikeli, balıkçı teknesine usturmaça olur bu lastik. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 çok sakat o lastik, aman diyeyim. Lastik bile denmez ona. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Adem Kazıl yazdı: geçmiş olsun bu lastiklerle yola çıkılmaz çok tehlikeli, balıkçı teknesine usturmaça olur bu lastik. bence yanakları anca beyaza boyanırsa fidanlar için saksı olur. o derece kötü yani. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Lastikçilerin tabiri ile ''hava tutsun yeter'' dedikleri lastik. Çöpe atmak için bile ücret isteyebilirler. Aman dikkat sakın güvenmeyin bu lastiklere. Evren Erakçora yazdı: Kaça sattı acaba? Tamnimini söylüyorum. Yol yardım dahil. 200 tl 1 1 Yorum bağlantısı
Ramazan_Demir 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Hepinize teşekkür ederim cevaplar için yol dahil 200tl aldı denize düşen yılana sarılır dedik verdik ya bu işin ayıplı mal kusur vs muhabbetinden bir olur tarafı yok mu şikayet edilecek kurum Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Ramazan_Demir yazdı: Hepinize teşekkür ederim cevaplar için yol dahil 200tl aldı denize düşen yılana sarılır dedik verdik ya bu işin ayıplı mal kusur vs muhabbetinden bir olur tarafı yok mu şikayet edilecek kurum çok uzaktan gelmemiş demek ki 100 yol yardım 100 de lastiğe yazmış. Bununla geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Bu lastik çöp arabaya kesinlikle takılmamalı acilen değiştirilmeli. Başınız sağolsun, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Bence yola dahi çıkmayın bu lastikle. En yakın lastikçi dükkanına gidip değişimini yaptırın. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Bence itirazdan bir şey elde edemezsiniz.. Ben işçilik yaptım lastiği hediye ettim de diyebilir.. Düzgün bir esnaf olsa.. Bende bir lastik var, seni evine götürür ama güvenme bu lastiğe demesi gerekirdi. Bunu demediğine göre. itirazla falan uğraşmayın. Yapacak bir şey yok bence. geçmiş olsun. 3 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Açıkçası ben de pek birşey çıkacağını sanmıyorum. Bu lastiklere güvenip yola çıkmayın sakın.. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Yuh bu lastiği çıkarıp atacaksanızda bıçakla yanakları delin bari, çöpten alıp gelmiş gibi. Hep diyoruz ya herkes usta olamaz diye işte. Eve gidene kadar bir daha kaza yapmadıysanız ne mutlu. 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Çokta takılmayın çekici çağırsanız aşağı yukarı bu kadar bir ücret öderdiniz. Siz o lastiği bir an önce değiştirin. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan_Demir 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Teşekkür ederim hepiniz sağolun zaten durduğu yerde havası inmiş takan adam tam bir var yemez model mermer kafa itiraz etmesemde google vs hakkında yorum yapacagım aydın köşk ilçesinde doktor lastikçi ismi 🙂 sipariş verecegim akşam nasipse 4lastik değişimi yapacagım aydın genelde yaz 4mevsim bütçeme göre birşeyler alacagım bunlardan iyidir Yorum bağlantısı
Deniz Kom 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Bu lastik saatli bomba gibi. Aman diyeyim. Arkadaşım doblosuyla kötü durumdaki bir lastiğin (sizin görseldekinden daha iyi), süratliyken patlaması sonucu kaza yaptı. Araba perte çıktı. Şansına ona bir şey olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Falkenler fiyat olarak uygun ve kalitesi de iyi, hankook da aynı şekilde. Ben internetten almıştım hankookları. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Ramazan_Demir yazdı: Hepinize teşekkür ederim cevaplar için yol dahil 200tl aldı denize düşen yılana sarılır dedik verdik ya bu işin ayıplı mal kusur vs muhabbetinden bir olur tarafı yok mu şikayet edilecek kurum yol dahil 200TL ise, bunları siz eve gidene kadar takmış olabilir? bu şekilde söylemedi mi? 1 Yorum bağlantısı
Ramazan_Demir 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Mustafa Yanar yazdı: Falkenler fiyat olarak uygun ve kalitesi de iyi, hankook da aynı şekilde. Ben internetten almıştım hankookları. Site ismi verilebiliyor mu bilmiyorum ama hangi siteden alabilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts