Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Doğumhane kapısı stresini yaşamadım ama bu sayılır mı 3. Kez muayene ye gittik 3 muayene de de tek seferde geçtik çok şükür. Seviyorum bu arabayı AlfaRome 1.4 TurboBenzina Mito olmaz mi şöyle bir EtnaBlack ? Kilitli Diferansiyelli içi kırmızı Yok yok olmaz parçası pahalı. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce 2. Eski alfaci varken sen bi danis biri zaten ruhsati ustune almadi sadece Ruyasinda bile fiestayi goruyo suan 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yok yok olmaz parçası pahalı. BMW 2 ucuz mu abi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: BMW 2 ucuz mu abi Arabaya bindim dersin ne öyle toparla Yumoş Yumoş Mito da neymiş Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Şu mercek far işini çözemedim bende Clio 1 için şeffaf far camı bulunmuyor yapan vs yok baktım çok Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tolga özbulut yazdı: Şu mercek far işini çözemedim bende Clio 1 için şeffaf far camı bulunmuyor yapan vs yok baktım çok Ben Çayırova'da officialautodesign'da yaptırmıştım 3 sene olucak neredeyse. Memnunum gayet ama far camı bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tolga özbulut yazdı: Şu mercek far işini çözemedim bende Clio 1 için şeffaf far camı bulunmuyor yapan vs yok baktım çok Ön far cami olarak mi? Plastik olarak var sanirim 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ön far cami olarak mi? Plastik olarak var sanirim Abi mercek far için şeffaf far camı olmalı diyorlar , Clio 1 far camı zaten bildiğin cam plastik mika değil yoksa bazıları far camını makina zımpara ile şeffaf hale getiriyor ama normal camı zımpara yapmak imkansız gibi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Tolga özbulut yazdı: Abi mercek far için şeffaf far camı olmalı diyorlar , Clio 1 far camı zaten bildiğin cam plastik mika değil yoksa bazıları far camını makina zımpara ile şeffaf hale getiriyor ama normal camı zımpara yapmak imkansız gibi Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki? Oem goruntu istemesrk anca morette tarzi kalipla oturucak ama kucuk eniste full stok bize sundan lazim angellari sokeriz 😂 7 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki? Oem goruntu istemesrk anca morette tarzi kalipla oturucak ama kucuk eniste full stok Anladım moretta farlar tamam Abi ebayda da var mercekli far eniştenin ama artık yurtdışı alışveriş hayal oldu "Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki?" Bunu anlamadım konuyuda kirlettik mi bilmiyorum olmadı PM atayım abi ne buldun 😆 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tolga özbulut yazdı: Anladım moretta farlar tamam Abi ebayda da var mercekli far eniştenin ama artık yurtdışı alışveriş hayal oldu "Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki?" Bunu anlamadım konuyuda kirlettik mi bilmiyorum olmadı PM atayım abi ne buldun 😆 Dur emin olim satisi matisi varmi ben sana pmliyim olur mu degilmi bakariz. Bisi olmaz Oguzhan elimizde buyudu 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts