İçeriğe Yönlendir

Colorado'nun Haylazı

Oğuzhan Çakır

Recommended Posts

Ali Darbaz
Oğuzhan Çakır yazdı:

Doğumhane kapısı stresini yaşamadım ama bu sayılır mı :nazar:

3. Kez muayene ye gittik 3 muayene de de tek seferde geçtik çok şükür. Seviyorum bu arabayı :exc1:

MVIMG_20260918_085139.jpg

AlfaRome 1.4 TurboBenzina Mito olmaz mi şöyle bir EtnaBlack ? Kilitli Diferansiyelli içi kırmızı :exc1:

Yok yok olmaz parçası pahalı. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

2. Eski alfaci varken sen bi danis biri zaten ruhsati ustune almadi sadece Ruyasinda bile fiestayi goruyo suan 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Ali Darbaz yazdı:

Yok yok olmaz parçası pahalı. 

BMW 2 ucuz mu abi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzhan Çakır yazdı:

BMW 2 ucuz mu abi :biggrin:

Arabaya bindim dersin ne öyle toparla Yumoş Yumoş Mito da neymiş

Yorum bağlantısı
Tolga özbulut

Şu mercek far işini çözemedim bende Clio 1 için şeffaf far camı bulunmuyor yapan vs yok baktım çok 

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Tolga özbulut yazdı:

Şu mercek far işini çözemedim bende Clio 1 için şeffaf far camı bulunmuyor yapan vs yok baktım çok 

Ben Çayırova'da officialautodesign'da yaptırmıştım 3 sene olucak neredeyse. Memnunum gayet ama far camı bilmiyorum :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tolga özbulut yazdı:

Ön far cami olarak mi?  Plastik olarak var sanirim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
Sinan Akgöl yazdı:

Ön far cami olarak mi?  Plastik olarak var sanirim 

Abi mercek far için şeffaf far camı olmalı diyorlar , Clio 1 far camı zaten bildiğin cam plastik mika değil yoksa bazıları far camını makina zımpara ile şeffaf hale getiriyor ama normal camı zımpara yapmak imkansız gibi 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Tolga özbulut yazdı:

Abi mercek far için şeffaf far camı olmalı diyorlar , Clio 1 far camı zaten bildiğin cam plastik mika değil yoksa bazıları far camını makina zımpara ile şeffaf hale getiriyor ama normal camı zımpara yapmak imkansız gibi 

Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki? Oem goruntu istemesrk anca morette tarzi kalipla oturucak ama kucuk eniste full stok  bize sundan lazim angellari sokeriz 😂

sddefault.jpg

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
Sinan Akgöl yazdı:

Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki? Oem goruntu istemesrk anca morette tarzi kalipla oturucak ama kucuk eniste full stok 

Anladım moretta farlar tamam :)

Abi ebayda da var mercekli far eniştenin ama artık yurtdışı alışveriş hayal oldu 

"Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki?"

Bunu anlamadım konuyuda kirlettik mi bilmiyorum olmadı PM atayım abi ne buldun 😆

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tolga özbulut yazdı:

Anladım moretta farlar tamam :)

Abi ebayda da var mercekli far eniştenin ama artık yurtdışı alışveriş hayal oldu 

"Sen soyleyince googleyainca cikan urunler var onlar plastik degil miki?"

Bunu anlamadım konuyuda kirlettik mi bilmiyorum olmadı PM atayım abi ne buldun 😆

Dur emin olim satisi matisi varmi ben sana pmliyim olur mu degilmi bakariz. Bisi olmaz Oguzhan elimizde buyudu 😂

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...