İnan Çınar 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Maşallah. Arada sırada paylaş Oğuzhan, eski günlerimizi yadedelim. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Oğuzhan Çakır yazdı: Özleyenler varmış, Çok. Bi kahve içer miyiz? Az sonra o tarafa geleceğim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Tamer Topaç yazdı: Çok. Bi kahve içer miyiz? Az sonra o tarafa geleceğim. Çok isterim abi ama Eğitimdeyim bugün 18:00 a kadar devam edebilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 17 Nisan Paylaş 17 Nisan konu canlandı ile araç ile oynamalar başlamış satılık ilanı gelmez umarım Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Ali Gülmez yazdı: konu canlandı ile araç ile oynamalar başlamış satılık ilanı gelmez umarım Kıyılır mı bu güzelliğe Darlık, hacıllıda motosikletleri kıskandıran viraj çizgileri, 3. Ve 4. Vites ara hızlanmalarının tadı damağımda kalır 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: Habersiz ilana girmesin de :P bak ya hala pusuda 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Ali Gülmez yazdı: bak ya hala pusuda Emeği çok, hala bişey olduğunda telefonun öbür ucunda Mustafa abi var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Nisan Paylaş 17 Nisan (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: bak ya hala pusuda Seviyoruz bu fordları napalım. Nesli tükenmesin diye sahipleniyoruz yeri geliyor. Bizden çıkan yalan oluyor ilanlarda görüyor üzülüyoruz Oğuzhan Çakır yazdı: Emeği çok, hala bişey olduğunda telefonun öbür ucunda Mustafa abi var Ne demek 444 FORD bizim kadar sahiplenmiyor bu arabaları 17 Nisan tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne demek 444 FORD bizim kadar sahiplenmiyor bu arabaları Bizim kadar cümlesi yanlış olmuş.. Net olarak "sahiplenmiyor" diyebilirsin.. 2 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim kadar cümlesi yanlış olmuş.. Net olarak "sahiplenmiyor" diyebilirsin.. Kapıdan sokmazlar bizi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Bu araba 5 yıl mı olmuş. Vay be hiç anlamadım geçen yılları 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Oğuzhan Çakır yazdı: Emeği çok, hala bişey olduğunda telefonun öbür ucunda Mustafa abi var Ona nikah düşmez o zaman haylazın abisi sayılır 😂 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Çağlar Bayur yazdı: arızasız belasız 5 yıl mı olmuş bak sen Olmuş abi İnan Çınar yazdı: Ona nikah düşmez o zaman haylazın abisi sayılır 😂 Kendisi iyi bi abi o zaman Haylazım da haylazım. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Bir zamanlar forumda Fiesta s Ler vardı baya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Oğuzhan Çakır yazdı: Kıyılır mı bu güzelliğe Darlık, hacıllıda motosikletleri kıskandıran viraj çizgileri, 3. Ve 4. Vites ara hızlanmalarının tadı damağımda kalır şu ihale sonuçlansın Darıcadan kurtulucam. Envanter için gelirim arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Darbaz yazdı: şu ihale sonuçlansın Darıcadan kurtulucam. Envanter için gelirim arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. Kingin dükkanının önünde de tamir edersiniz 1 saat sonra sürpriz yapabilirim.. Oğuzhan araban güzelleşmiş güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Ali Darbaz yazdı: şu ihale sonuçlansın Darıcadan kurtulucam. Envanter için gelirim arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. Çağlar abinin kırmızı focuS ruhsatı ile gelirsen olur abi 🤣 Emre Şimşek yazdı: Kingin dükkanının önünde de tamir edersiniz 1 saat sonra sürpriz yapabilirim.. Oğuzhan araban güzelleşmiş güle güle kullan Mesai saatlerinde tükkana gidenin şaftı kırılıyorMuş Teşekkür ederim abi 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Darbaz yazdı: arabanı bana 5 dk kullandırırsın. Sana arıza listesi çıkarırım. Osman Burak Darbaz (OBD) ile akrabalık var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan İnan Çınar yazdı: Osman Burak Darbaz (OBD) ile akrabalık var mı? İlk defa duydum o kim oluyor abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Oğuzhan Çakır yazdı: Çağlar abinin kırmızı focuS ruhsatı ile gelirsen olur abi 🤣 Mesai saatlerinde tükkana gidenin şaftı kırılıyorMuş Teşekkür ederim abi şaftı kafanda kırsak? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Çağlar Bayur yazdı: şaftı kafanda kırsak? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 Nisan Paylaş 19 Nisan İnan Çınar yazdı: Osman Burak Darbaz (OBD) ile akrabalık var mı? Arıza tespit cihazı gibi yazmışsın da 5 dk sürerim arıza listesi çıkarırım diye o yüzden sordum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts