Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Evet çok net devlet millet kucaklaşması yaşanmıştı. emmiye laf çakıon sonra hoop kucak dion Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: emmiye laf çakıon sonra hoop kucak dion Diline vurmuş derler bizim orda. 😂 Nepal’de falan değil. Bildiğin Anadolu. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1,5 kişi 1 emekli bakıyormuş. sağlıklısı 4 kişinin 1 emekli bakmasıymış. doğum oranı 1,35'e düşmüş. Ben mi dedim 40 yaşında emekli edin diye. 😅 O yaşta emekli olunur mu ya. Sgk zarar ediyor derlerse KK’nın yüzüne nasıl bakacaklar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Diline vurmuş derler bizim orda. 😂 Nepal’de falan değil. Bildiğin Anadolu. Ben mi dedim 40 yaşında emekli edin diye. 😅 O yaşta emekli olunur mu ya. Sgk zarar ediyor derlerse KK’nın yüzüne nasıl bakacaklar. kamuda öyle bir israf var ki... çalışan fazlalığından bahsetmiyorum. israf olmasa bir o kadar daha emekli yapsalar koymaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts