Metin Akbal 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Arif Aykın yazdı: Şuna bak ya hangi markaydı sadece mavi aynayı bile düzgün yapıştıramamışlar birde pahalı pahalı araba satıyorlar Kronik kronik 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Vida da bile kalite düşmüş. beyenmedim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Arif Aykın yazdı: Şuna bak ya hangi markaydı sadece mavi aynayı bile düzgün yapıştıramamışlar birde pahalı pahalı araba satıyorlar He kitlemisler bize 😒 Hasan Karabekiroglu yazdı: Vida da bile kalite düşmüş. beyenmedim. Eskiden pullu olurdu 😂 Çağlar Bayur yazdı: ayna göze gelmiş He abi hic sorma.. ucuz atlattik 🤗 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Kronik kronik Nasıl ciddi olamazsın kronik mi aman allahım 🤩 Alpay Sumer yazdı: He kitlemisler bize 😒 Sana mümkün değil öyle bir şeye kalkışamazlar abi😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Nasıl ciddi olamazsın kronik mi aman allahım [emoji2956]Vallaha. Benim Bora da başıma geldi [emoji28] 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Arif Aykın yazdı: Nasıl ciddi olamazsın kronik mi aman allahım 🤩 Sana mümkün değil öyle bir şeye kalkışamazlar abi😂 Kalkısmıslar 😒 Malesefki kronik.. Neyse ki kolay yoldan hallettik.. Metin Akbal yazdı: Vallaha. Benim Bora da başıma geldi Isıtma kullanmanında etkisi vardır.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Alpay Sumer yazdı: Isıtma kullanmanında etkisi vardır.. Cano benzin bitmesin diye araba kullanmamak gibi birşey bu yahu. Öyle savunma mı olur. Şimdi aklıma geldi de benim de sürücü tarafı aynası düşecekken kurtardım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Şubat 2022 Yazar Paylaş 25 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Cano benzin bitmesin diye araba kullanmamak gibi birşey bu yahu. Öyle savunma mı olur. Şimdi aklıma geldi de benim de sürücü tarafı aynası düşecekken kurtardım Ben durumdan bahsediyorum yahu 👍 Kullanıyoruz ki düsüyor 😎 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Nisan 2022 Yazar Paylaş 6 Nisan 2022 Yazlıklara gecis yaptık.. 84.4xx da.. 3k kullanmısım nerdeyse.. Balans makinasını sevmedim.. İlk firsatta tekrar bi balans yapacagım.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 Metin Akbal yazdı: Pardon lastikler ne markaydı? Oov.. Pisleşelim yani öyle mi 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Şu yelken modu benim araçta açılmıyor herhalde Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: Uçurtma mod on 😒 Km'de uçmuş 😁 maşallah iyi geziyon 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Son zamlardan sonra km çok yapılmamış aslında [emoji28] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: Uçurtma mod on 😒 Yelken modunda neden tam rölantiye inmiyor? Bu şekilde motor tekerden güç çekiyor olması lazım Servet Aydın yazdı: Şu yelken modu benim araçta açılmıyor herhalde Nasıl yani, bu yok mu basatta 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan 2022 Yazar Paylaş 21 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yelken modunda neden tam rölantiye inmiyor? Bu şekilde motor tekerden güç çekiyor olması lazım Yelken modu degil ki zaten 🤔 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: Yelken modu degil ki zaten 🤔 oruçlu oruçlu oynamayın abi zaten son günlere stresli giriyorum ne modu o zaman 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan 2022 Yazar Paylaş 21 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: oruçlu oruçlu oynamayın abi zaten son günlere stresli giriyorum ne modu o zaman uçurtma diyorum yelken demiyorum zaten 😂 Servet Aydın yazdı: Şu yelken modu benim araçta açılmıyor herhalde abi yelken degil zaten.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: uçurtma diyorum yelken demiyorum zaten 😂 servet abi ne diye yelken diyor kim kimi koparıyor ekrem abiiiiii 🥸 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan 2022 Yazar Paylaş 21 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: servet abi ne diye yelken diyor kim kimi koparıyor ekrem abiiiiii 🥸 Adam bende acılmamis diyor.. Bu yelken modudur diye kim dedi 😂 Ortalıgı birbirine kattiniz.. Nerde o metin hoca 🙃 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Metin hocam bi okuyup üfler misin 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Yazliklara gecmistik ama balansi begenmemistim.. Rot yapıldı.. Cihazı cok begendim.. Balanslar yenilendi.. Hatta ustayla yol testine cıktık.. Beni bekledi yorumsuz yolculuk oldu.. bu niye konusmuyor diye dusunurken, inerken hafif sendeleyerek jilet gibi olmus demi diyebildi 😂 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts