Metin Uzunoğlu 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Selçuk Keleş yazdı: Lastikçi de inanamadı Bu, az adet gelen ve uygun bir kampanya ile 2018'de aldığımız 1.0 atmosferik, 75 HP, düz vites ama style donanım bir model. Cip lastiği gibi tombalak duruyor ben kullanmıyom diye hiç inceltip riske girmedim Konforlu olur. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Cuma 17:58 Yazar Paylaş Cuma 17:58 Ateşli bi clio'n varsa kamyonete ihtiyacın olmaz 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 05:31 Paylaş Dün saat 05:31 Kırmızı olandı dimi clio karıştırdım (Heryer naylon bidon olunca) 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kırmızı olandı dimi clio karıştırdım (Heryer naylon bidon olunca) Onlar dönüştürülmüş clio'lar 🫣 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce dönüşüm değil... İlkay Başaran yazdı: Kırmızı olandı dimi clio karıştırdım (Heryer naylon bidon olunca) mavi olanlarda diğerleri zaten 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ateşlli'ye nazar değdi galiba Klima devreye girmiyordu bir özel servise götürdüm "yaptık ama yazılım güncellemesi yapılırsa iyi olur" dediler güncellemelerini istedim. Ondan sonra araç sapıtmaya başladı, bazen ekran dokunmatiği çalışmıyor, spor moda geçmiyor, en sonunda da dün marş bastığımda ekran kapandı çalışmadı birkaç denedikten sonra çalıştı. Tekrar geri götüreceğim bakalım ne diyecekler ne yapacaklar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Ateşlli'ye nazar değdi galiba Klima devreye girmiyordu bir özel servise götürdüm "yaptık ama yazılım güncellemesi yapılırsa iyi olur" dediler güncellemelerini istedim. Ondan sonra araç sapıtmaya başladı, bazen ekran dokunmatiği çalışmıyor, spor moda geçmiyor, en sonunda da dün marş bastığımda ekran kapandı çalışmadı birkaç denedikten sonra çalıştı. Tekrar geri götüreceğim bakalım ne diyecekler ne yapacaklar. Oooov, yazılım işi sakat, serviste bile sakat aman diyim, özelleri geç bilip bilmeden güncelleme olmaz, çözememişler yazılıma suç atmışlar, gidince yine yazılımla oynayacaklar, yetkiliye gerçek servise git derim ama eğer gizli özellik falan açtırmadıysan son çare git, İstanbulda mesela renolock var, bence onlara git denenmiş stabil sürüm yüklesinler ve daha dokunma.... Ne kadar elektronik o kadar dert, günümüzde iyice arttı, hatta ne kadar elektronik ve yazılım o kadar kullan at, gelecek bu ne yazıkki... Neyse sen ilkönce biryere gitmeden kutup başını sök 3-5 dk. bekle geri tak sonra frene basmadan yarım kontak yap, ışıklar sönünce frene bas çalıştır ve ekranlar gelene dek hiçbirşeye dokunma, sonra teybi aç ve geri sayım bitene dek yine dokunma, yüklesin sistem, sonra dene bakalım, düzelmezse yazılımlıksın büyük ihtimal sürümde hata var... yazılım dediğim sadece Multimedya yazılımı haa, zaten sistemi kontrol edende o beyin, USB den yüklenecek, sakın ana yazılımla oynatma zaten onu servis bile zor yapar uzun iştir, online olur vs. onu yapmamışlardır zaten... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts