Mehmet Yeter 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Metin Akbal yazdı: Kısın yapmam da yazın bu esnetme işini yaparım. Faydasını gördüm. Yeni lastikler çıkmıyor lanet birsey. Silbakları açmak kolay Metin hocam. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Bu makina yeni açılmış , kapı içlerini yapamayacağı için tercih etmedim. 300 lira ok ama 600 verilmez bence. Ne demiştik bi erkeğin iki terapisi vardır : 1 araba yıkamak , 2 motora binmek 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Selçuk Keleş yazdı: Bundan denemek istiyorum ama Ankara'da bulamadım var mı yok mu Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Bundan denemek istiyorum ama Ankara'da bulamadım var mı yok mu Bazı shell'lerde var. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Selçuk Keleş yazdı: Bazı shell'lerde var. @Oğuzkan Işık biliyordur kesin Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: @Oğuzkan Işık biliyordur kesin Bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts