İçeriğe Yönlendir

Başımın Belası Ford Kuga

Hakan Atuğ

Recommended Posts

Çağlar Bayur

hata kodu ile arıza birbibini tamamladı, ilgili silindirde yakıtı yakamayınca, enjektör püskürtme süresini kapattı, bu da öngörülennin dışında bir süre olarak arıza kaydını oluşturdu , geçmiş olsun.arızaya sebep arama çabası hep olur, takviye yapıldığını nasıl anlamış ta bozumuş bobin sorusu gelmesin aklıma

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

hata kodu ile arıza birbibini tamamladı, ilgili silindirde yakıtı yakamayınca, enjektör püskürtme süresini kapattı, bu da öngörülennin dışında bir süre olarak arıza kaydını oluşturdu , geçmiş olsun.arızaya sebep arama çabası hep olur, takviye yapıldığını nasıl anlamış ta bozumuş bobin sorusu gelmesin aklıma

İlk onu sordular bana. Aracına takviye yaptın mı dedi? Sonra da aküyü ne zaman aldın dedi?

Siemens enjektor var ve bunların bobinleri hassas, voltaj değişimlerinden etkileniyor dedi.

Yalnız akü kafamı kurcaladı.

Marş almada sorun yoktu. Her sabah soğuk moğuk demez tek basmada alırdı. Aküyü ölçtüler, değerler kötü çıktı.

Anlam veremedim. Yine de 4000 tl ile kurtardığıma şükrediyorum.

Akü zaten 1400 tl dediler. 

Varta da 1700 dedi. 

tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

akü bitmesi yaşı ile motorlarda sorun çıkarma zamanı örtüşüyor olabilir, belki

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Burak Kayak

Herkese merhabalar, 

2015 kuga 1.5 ecoboost kullanıcısıyım. Başımdan ilk yapılan yorumlardaki gibi sorunlar geçti ve bir abimizin kamerayı iptal ettikten sonra hata almaması durumunu görünce ben de gidip sonradan taktırdığım multimedya ve geri görüş kamerasını iptal ettirdim. Bunu yapana kadar araç cihaza her bağlandığında çok farklı arızalar veriyordu. Turbo, map, direksiyon kutusu, yokuş kalkış desteği, anlayacağınız problem bir türlü çözülemiyordu. Bunu yaptıktan sonra hiçbir şekilde saçma arıza vermedi. Sonuç olarak böyle bir şeye ihtimal vermeyen otoelektrikçi kardeşlerimin de dikkat etmesi gereken bir detay olduğunu düşünüyorum. 
bir de bujileri kontrol ettirmekte fayda var. Şu an arıza almıyorum aynı problemi yaşayanlara duyurulur :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Burak Kayak yazdı:

Herkese merhabalar, 

2015 kuga 1.5 ecoboost kullanıcısıyım. Başımdan ilk yapılan yorumlardaki gibi sorunlar geçti ve bir abimizin kamerayı iptal ettikten sonra hata almaması durumunu görünce ben de gidip sonradan taktırdığım multimedya ve geri görüş kamerasını iptal ettirdim. Bunu yapana kadar araç cihaza her bağlandığında çok farklı arızalar veriyordu. Turbo, map, direksiyon kutusu, yokuş kalkış desteği, anlayacağınız problem bir türlü çözülemiyordu. Bunu yaptıktan sonra hiçbir şekilde saçma arıza vermedi. Sonuç olarak böyle bir şeye ihtimal vermeyen otoelektrikçi kardeşlerimin de dikkat etmesi gereken bir detay olduğunu düşünüyorum. 
bir de bujileri kontrol ettirmekte fayda var. Şu an arıza almıyorum aynı problemi yaşayanlara duyurulur :)

Teyp beyine bağlı olduğu için yetkisiz işlemleri ve elektrik&elektronik modifiyeleri özellikle 2012 sonrası ford  araçlarda yapmak sıkıntılı. Geçmiş olsun.Çözülmesi sevindirici.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Burak Kayak yazdı:

Herkese merhabalar, 

Bir montaj hatası olabilir.. Örnek Teybin düzgün çalışması için 10 pin bağlamak yeterli oluyordur ancak orijinal teybe daha fazla bağlantı vardır. 

Yada takılan cihaz tam uyumlu değildir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...