İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Motor yağını kendin götürebiliyorsan alacaksın Würth’ün Benzin ve Hibrit Enjektör Temizleyici ürününü serviste fiyat 2 kat çekemeyecekler. 

IMG_9752.jpeg

würth basit klima köpüğü 200 lira. Bu servisten pahalıdır

pardon. 2000 lira

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

Motor yağını kendin götürebiliyorsan alacaksın Würth’ün Benzin ve Hibrit Enjektör Temizleyici ürününü serviste fiyat 2 kat çekemeyecekler. 

IMG_9752.jpeg

bunu sormuştum da zorunlu iimiş servisin verdiğini depoya katmak.. caponya nın hbaeri var mı acaba 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bunu sormuştum da zorunlu iimiş servisin verdiğini depoya katmak.. caponya nın hbaeri var mı acaba 

kitapçığı yazanlar iyi ki japon. ALJ’ye kalsak 5/30 koyacaklar. 

açıklaması da şöyle; en kötüsü düşünülerek 0-16 denmiş abi. İstanbul sıcak. 

diyorumki, hadi istanbul sıcak. 0w yerinde 5w kullanalım. Peki 16 yerinde 30 viskozite nasıl olacak? Aracın motoru da havaya göre mi sıcaklık ayarlıyor. Timsah mı bu? 

abi zaten 10 yaşında satarsın, toyota on kapsamından neden çıkarıyorsuna dönüyor iş. 

servis danışmanları çıkarcı tabi. Kaç binde, 85. Tamam yaz ordan 90 bin bakım. Eee listede ne var ne yazdın bakayım? Ya işte yağ falan. E Göster bana bi. Offf pooofffff

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hadi istanbul sıcak.

yağda sıcak iklim kavramı çöller için. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

würth basit klima köpüğü 200 lira. Bu servisten pahalıdır

pardon. 2000 lira

Servis ne kullanıyor acaba?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Servis ne kullanıyor acaba?

kime ürettiriyor bilmiyoruz. Ama önemli değil. Michelin bile piyasada sattığı lastik ile sıfır araç üstündeki oem lastiği farklı üretiyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Michelin bile piyasada sattığı lastik ile sıfır araç üstündeki oem lastiği farklı üretiyor. 

mişlen bile değil, hepsi.montaja üretilecek lastik her markada farklı anlaşmalara tabiidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

mişlen bile değil, hepsi.montaja üretilecek lastik her markada farklı anlaşmalara tabiidir

ben lastik patronu olsam, markanın oem istediği standartları değil kendi standartlarımı şart koşarım. Sonra da uçakta türkiye’yi satın alırım haa beni tanıyor musunuz derim :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben lastik patronu olsam,

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kendi standartlarımı şart koşarım

sonra kapatırsın firmayı 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...