İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Eee, tüm enerji boşa gitti?

Ooo, siz nerede görevlisiniz? Anadolu yakasıysa zaten, hiç yaklaşmayın :P 

Regen süzülmeye göre %20 daha verimsiz. Bunun resesrhgate sayfası da tezi var. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

Regen süzülmeye göre %20 daha verimsiz. Bunun resesrhgate sayfası da tezi var. 

Tez, kanıtlanmamış demek. Kanıtı var mı?

Rejen süzülmeye göre O AN enerji kaybı yaratıyor gibi gözükse de, batarya doldurduğu için uzun vadede faydası tartışılamaz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Sani Gerşon yazdı:

Anadolu yakası

Olduğum yer kağıt üzerinde zengin muhiti ama tüm Anadolu renkleri mevcut. akşam plazanın önünden keçi sürüleri geçiyor. Yanda tarafta daire 20 milyon..

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Tez, kanıtlanmamış demek. Kanıtı var mı?

Rejen süzülmeye göre O AN enerji kaybı yaratıyor gibi gözükse de, batarya doldurduğu için uzun vadede faydası tartışılamaz. 

Hyundailerde kulakcıklı regeneni gördünmü. 3 kademeli. Rampa inerken ayağını gazdan çektiğinde 3 kademeye kadar regen direncini ayarlıyorsun

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

Hyundailerde kulakcıklı regeneni gördünmü. 3 kademeli. Rampa inerken ayağını gazdan çektiğinde 3 kademeye kadar regen direncini ayarlıyorsun

Elbette. Elektriklilerde var. Hibritlerde daha kademeli regen görmedim.

Ayrıca rejen yaparken fren kullanımı da minimumda. Bu da bir diğer faydası.

Ben mesela 1. köprü anadolu yakası yönüne doğru şükrü saraçoğlu'na gelirken ki uzun rampa aşağı yoldan sıfır frenle iniyorum. Batarya da doluyor, sonra bayağı bir mesafe elektrikle gidebiliyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Ali Darbaz yazdı:

Retarder gibi tepki veriyordur. sıkıcı olur her seferinde ayar yapmak. finalde dümdüz kullanmak ister müşteri. Hybrid için ayrı bir şey yapacaksam almam diyen müşteriler var.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Elbette. Elektriklilerde var. Hibritlerde daha kademeli regen görmedim.

Ayrıca rejen yaparken fren kullanımı da minimumda. Bu da bir diğer faydası.

Ben mesela 1. köprü anadolu yakası yönüne doğru şükrü saraçoğlu'na gelirken ki uzun rampa aşağı yoldan sıfır frenle iniyorum. Batarya da doluyor, sonra bayağı bir mesafe elektrikle gidebiliyorum.

Ne kadar güçlü fren yapıyor ve klima kompresöründen fazla mı değil mi bunu tarif edebilir misin bir klima kompresörü kadar filan uyguluyorsa ben okeyim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...