İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yav gel. Belediyedeyim. İmar durum bakalım

arabayı otobanda kullananlar bilmez tabi. Ben yazın toroslardan kaçkarlara taş üstünde gidiyorum. Öyle kayışım koptu, motorum yağ yaktı, termostat bozuldu, turbo kaçırıyor anlamam :) 

Belediye it ye söyle Dell alsın

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Mındar

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Mındar

başlıkta tekelleşmeyin kardeşim. Efendi efendi yazın yani :) 

araba mındar diye çöpe attım. Geri dönüşümden bana geri dönmüş. Napim kullanacaz :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

O zaman bunu kutlayalım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Bugün çok söylendim. Kim yaptıysa Allah ıslah etsin. 

hiçbir şey çıkarmadı. 500 lira da para harcadım temizlik ürünlerine.

Lekenin ne olduğunu da anlamadım. Sadece bagaj kapağı, arka iki çamurluk ve arka iki kapı 4 saatimi aldı

arap sabunu ve kil hamuruyla çıkarabildim. 

MG-1812.jpg

MG-1813.jpg

MG-1814.jpg

daha tavan duruyor. Vakit kalmadı

7-EBD2-D61-5-ABD-47-FC-ABA4-728238-FF66-

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bişey mi dökmüşler ne ki?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Bişey mi dökmüşler ne ki?

Hiç anlamadım. Ne zaman olduğunu da bilmiyorum. Arabaya binerken incelemiyorum aceleden. 

ya bişey döktüler. Ya da yağmur yağdı, paslı oluktan aktı. Ama paslı oluk mu kaldı, her yer plastik boru kanal

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Kirec yada beton suyu olabilir mi? Titocardi galiba bi markanin bu tarz leker icin temizlik urunu vardi. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Porçözü sulandırınca beton izini hemen alıyor. Kapalı otopark olan evimde çok sıkıntı yaşamıştım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Şantiye tarzi bi yere gittin mi? Paslı suya benziyor bu hersey olabilir 10lt civi paspayi çiroz kovasi suyunu salladin mi komple yikamis. Yada biri hortumla guzel catiyi oluk demir parmaklik denizlikleri yikamis. Gecmis olsun 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Arabayı uzun süre yıkamayıp yağmura yıkatınca beyaz arabada böyle leke kalıyor toz çamur vs. Neyseki halletmişsin. Gecmis olsun.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

çay kahve, ya da paslı su. Aklıma başka gelmiyor. 

bu arada kil hamuruyla çıkmayan şey yoktur heralde. insan parmak derisini taklit etmişler. Deriyi acımsızca yüzeye sürtünce kirin çıkmasını simule ediyor resmen. hamur 4 senedir stepne çukurunda boş duruyordu. İşe yaradı. 

beton olamaz. Gitmedim bu hafta. Bir de arabanın yarısından geride var. Önde yok mesela

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...