Ali Darbaz 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav gel. Belediyedeyim. İmar durum bakalım arabayı otobanda kullananlar bilmez tabi. Ben yazın toroslardan kaçkarlara taş üstünde gidiyorum. Öyle kayışım koptu, motorum yağ yaktı, termostat bozuldu, turbo kaçırıyor anlamam Belediye it ye söyle Dell alsın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan İlkay Başaran yazdı: Mındar başlıkta tekelleşmeyin kardeşim. Efendi efendi yazın yani araba mındar diye çöpe attım. Geri dönüşümden bana geri dönmüş. Napim kullanacaz 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bugün çok söylendim. Kim yaptıysa Allah ıslah etsin. hiçbir şey çıkarmadı. 500 lira da para harcadım temizlik ürünlerine. Lekenin ne olduğunu da anlamadım. Sadece bagaj kapağı, arka iki çamurluk ve arka iki kapı 4 saatimi aldı arap sabunu ve kil hamuruyla çıkarabildim. daha tavan duruyor. Vakit kalmadı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bişey mi dökmüşler ne ki? Hiç anlamadım. Ne zaman olduğunu da bilmiyorum. Arabaya binerken incelemiyorum aceleden. ya bişey döktüler. Ya da yağmur yağdı, paslı oluktan aktı. Ama paslı oluk mu kaldı, her yer plastik boru kanal 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kirec yada beton suyu olabilir mi? Titocardi galiba bi markanin bu tarz leker icin temizlik urunu vardi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Porçözü sulandırınca beton izini hemen alıyor. Kapalı otopark olan evimde çok sıkıntı yaşamıştım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şantiye tarzi bi yere gittin mi? Paslı suya benziyor bu hersey olabilir 10lt civi paspayi çiroz kovasi suyunu salladin mi komple yikamis. Yada biri hortumla guzel catiyi oluk demir parmaklik denizlikleri yikamis. Gecmis olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Arabayı uzun süre yıkamayıp yağmura yıkatınca beyaz arabada böyle leke kalıyor toz çamur vs. Neyseki halletmişsin. Gecmis olsun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce çay kahve, ya da paslı su. Aklıma başka gelmiyor. bu arada kil hamuruyla çıkmayan şey yoktur heralde. insan parmak derisini taklit etmişler. Deriyi acımsızca yüzeye sürtünce kirin çıkmasını simule ediyor resmen. hamur 4 senedir stepne çukurunda boş duruyordu. İşe yaradı. beton olamaz. Gitmedim bu hafta. Bir de arabanın yarısından geride var. Önde yok mesela Yorum bağlantısı
Recommended Posts