Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz Murat Azalma yazdı: Bende ki açmalar çikolatalı , kahveler cam yada porselen fincanda Ooo işin rengi değişti şimdi. Çikolatalı servis danışmanı var mı? 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ooo işin rengi değişti şimdi. Çikolatalı servis danışmanı var mı? Antalya'da bir kaç gün yandım broznlaştım , çikolatalı sayılır mı? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çikolatalı servis danışmanı Ben bile destek alıyorken, sen şanzımansız arabanla başka yerlere mi gidiyorsun . 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz Murat Azalma yazdı: Antalya'da bir kaç gün yandım broznlaştım , çikolatalı sayılır mı? + köpeğiniz çok güzel. Isırır mı? - (köpek) yalarım. * sapık bu yaa 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce 1.5 üç silindir motorun üretimden çekmişler. 4 silindirli modeli yapılmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 1.5 üç silindir motorun üretimden çekmişler. 4 silindirli modeli yapılmış Planlı bir şey. 1.5 motora elektrikli turbo koyulacaktı ama sanırım olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Planlı bir şey. 1.5 motora elektrikli turbo koyulacaktı ama sanırım olmadı. Toyota tarihin en kötü motoru olduğu gerekcesi ile iptal edilmiş duydum. Ayrıca mass production artık tek tip motor olacak diyolar. 1.5 atmosferik ve 1.5 turbo şeklinde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts