Sinan Akgöl 31 Ağustos Paylaş 31 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Senin yüzünden gece 4'te kalkıp 8 tur metris-seyrantepe yaptım. 200km Millete yetmemiş, abi 120-130-140 hızlarını da çeksene diyorlar Boşuna demiyorum. Her fırsatında yapistiricam. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ağustos Paylaş 31 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Senin yüzünden gece 4'te kalkıp 8 tur metris-seyrantepe yaptım. 200km Millete yetmemiş, abi 120-130-140 hızlarını da çeksene diyorlar sende merak ediyordun, ben sadece duymak istediğin sözleri söyledim, hybrid asistandan bahsettim. İçinde o merak duygusu olmasa yapmazdın. Sonuçta mühendislik okumuş adam böyle bişey yapması kaçınılmazdı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos Yazar Paylaş 31 Ağustos Sinan Akgöl yazdı: Boşuna demiyorum. Her fırsatında yapistiricam. Şu an üstümdeki tişört 😁 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 31 Ağustos Paylaş 31 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an üstümdeki tişört 😁 Abi. Ahahahaha.... aman aman... 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Saat 13:00 da Toyota ile görüşmem var, varmı soracağın. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Saat 13:00 da Toyota ile görüşmem var, varmı soracağın. 1,5 benzinlinin hava filtresini sorarmısın ne kadarmış ve neden 2 yıldır değiştirmiyorlarmış merak ettim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Fatih Uzun yazdı: 1,5 benzinlinin hava filtresini sorarmısın ne kadarmış ve neden 2 yıldır değiştirmiyorlarmış merak ettim. Genel müdürlüğe geldim VIP‘ye. Servise geldin sandın herhalde 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Saat 13:00 da Toyota ile görüşmem var, varmı soracağın. Bana Soracağı şeyler varsa ararsın beni Yeni hibritte elektrikli turbo olacak mı bunu sor bari 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Toyotaya gelipde kahvenin tadına bakmamak olmaz Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Japponca biliyomusunuz diye bi sor bakam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts