Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: mülki zeytinyağı üyesi neden yok ya Sana ben indirim uygularım. Takılma bunlara. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: A.Ş. ? A.ş benimde yok didin bana Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Şimdi bize indirim uygulayıp parayı iade mi edeceksin Emmi. Ben mi öyle anladım yoksa Kayserililik damarım mı kabardı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: A.ş benimde yok didin bana Artık var Mahmut Yıldız yazdı: Şimdi bize indirim uygulayıp parayı iade mi edeceksin Emmi. Ben mi öyle anladım yoksa Kayserililik damarım mı kabardı Ağır kayserililik seziyorum Yeni bir poliçe yaparsak ikinize de var artık Yeni işlerde bekleriz. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: 300 yaşından büyükler yazmasın. Vampirler ayrı kategoride. Vampirleri Gotik-a sigorta sigortalıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi araç takip montajı yapsam olmayan arabama bedava sigorta verir misin. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Artık var Ağır kayserililik seziyorum Yeni bir poliçe yaparsak ikinize de var artık Yeni işlerde bekleriz. Sigorta var önümüzdeki ay. Sağlık poliçeleri de indirimli mi yoksa sadece araçta mı geçerli emmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts