Mehmet Ozyurek Dün saat 11:07 Yazar Paylaş Dün saat 11:07 Doğan Arşiray yazdı: mülki zeytinyağı üyesi neden yok ya Sana ben indirim uygularım. Takılma bunlara. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 11:59 Paylaş Dün saat 11:59 Mehmet Ozyurek yazdı: A.Ş. ? A.ş benimde yok didin bana Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 12:10 Paylaş Dün saat 12:10 Şimdi bize indirim uygulayıp parayı iade mi edeceksin Emmi. Ben mi öyle anladım yoksa Kayserililik damarım mı kabardı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: A.ş benimde yok didin bana Artık var Mahmut Yıldız yazdı: Şimdi bize indirim uygulayıp parayı iade mi edeceksin Emmi. Ben mi öyle anladım yoksa Kayserililik damarım mı kabardı Ağır kayserililik seziyorum Yeni bir poliçe yaparsak ikinize de var artık Yeni işlerde bekleriz. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 saat önce Paylaş 21 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: 300 yaşından büyükler yazmasın. Vampirler ayrı kategoride. Vampirleri Gotik-a sigorta sigortalıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Abi araç takip montajı yapsam olmayan arabama bedava sigorta verir misin. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Artık var Ağır kayserililik seziyorum Yeni bir poliçe yaparsak ikinize de var artık Yeni işlerde bekleriz. Sigorta var önümüzdeki ay. Sağlık poliçeleri de indirimli mi yoksa sadece araçta mı geçerli emmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sigorta var önümüzdeki ay. Sağlık poliçeleri de indirimli mi yoksa sadece araçta mı geçerli emmi? Trafik sigortası bunlardan bağımsız.. Ona hiç bir şekilde meslek indirimi yok. Sağlık poliçesi de farklı çalışıyor. Sadece grup indirimleri var, tanımlanmış gruplar şunlar. 19. motoriye tugayı askeriye çalışanı Aljazari İnternational School çalışanı Ankara B. belediyesi çalışanı Ayvalık ilçe milli eğitim çalışanı Balıkesir sağlık çalışanları Barutçu teksitil çalışanı Bembirsen üyesi Doğuş çalışanı Hsbc çalışan yakını İnegöl milli eğitim müdürlüğü çalışanları İstanbul B. Belediyesi Çalışanı İzmir B. Belediyesi Çalışanı İzmir Bornova veterinerler kontrol enstitüsü müdürlüğü çalışanı İzmir il milli eğitim müdürlüğü çalışanı Kırıkkale üniversitesi çalışanı Koç ailem çalışanı Kültür ve Turizm bakanlığı döner sermaye çalışanı Manisa il müftülüğü çalışanı Manisa il sağlık müdürlüğü çalışanı Nazilli emniyet müdürlüğü çalışanı Nazilli milli eğitim müdürlüğü çalışanı THY çalışanı Vergi müfettişleri derneği çalışan yakını Vodafone çalışan yakını Yapı kredi bankası çalışanı yakını Yemek sepeti çalışanı Yıldırım holnding çalışan eş ve çocukları Kuruma Özel indirimler Devamı Adalet bakanlığı destek hizmetleri dairesi Ankara valiliği il göç idaresi müdürlüğü Balıkesir elektromekanik sanayi Barolar birliği başkanlığı Belstar deniz ve taşıt Aş. Boğaziçi Üniversitesi Döner Sermaye işletmeleri Bursa model kalıp makine Dedem elektrik taahhüt Disk Eteration bilişim Fevziye mektepleri vakfı Harita ve kadastro mühendisleri odası Hava trafik kontrolörleri ve diğer ulaştırma çalışanları Hürriyetçi Eğitim ve bilim çalışanları sendikası Hyosung İstanbul tekstil İstanbul Barosu başkanlığı İstanbul pendik ilçe milli eğitim müdürlüğü İstanbul Şehircilik ve iklim değişikliği il müdürlüğü İstanbul teknik üniversitesi çalışanları Kadın hekimler eğitime destek vakfı Kariyer büro sendikası Kastamonu il emniyet müdürlüğü Kolin inşaat Aş. Kuru kahveci Mehmet efendi Lama Gıda Liman iş sendikası Link denizcilik ve taşımacılık Maro Medilife Hospital çalışanı Memursen Mudanya belediye başkanlığı Mühendis tek-sen büro Nilüfer belediye başkanlığı Ordu yardımlaşma kurumu genel müdürlüğü Payfix elektronik Aş. Reis halı tekstil Restajet aş. Sağlık çalışanları sağlık ve sosyal hizmetler kamu görevlileri sendikası Stadler demiryolu Su altı harekat ve kurtarma THYAO Tarım orman mühendis tek-sen TMMOB Makine mühendisleri odası Trt kurumu personeli sağlık ve sosyal yardım vakfı Tüm Yerel yönetim çalışanları sendikası Tüm yerel yönetim çalışanları sendikası Türk Büro Sen Türk eczacılar birliği Türk mühendis ve mimar odaları birliği Türkiye Serbest muhasebeciler mali müşavirler odalar birliği Türkiye tarım orman ve gıda Yargıtay 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eteration bilişim ne acaip iş bootcamp çiler değil mi bu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne acaip iş bootcamp çiler değil mi bu Bilmiyorum.. bunlar şöyle oluyor. Bir acente bir işyeri ile işbirliği yapıyor. o işyerinde 10 tane poliçe garanti ederse bir kod tanımlanıyor ve indirim veriliyor. Kaskodaki filo kodları gibi. Tabi büyük kurumsallar ayrı. Onlara genel çalışma yapılıyordur. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bilmiyorum.. bunlar şöyle oluyor. Bir acente bir işyeri ile işbirliği yapıyor. o işyerinde 10 tane poliçe garanti ederse bir kod tanımlanıyor ve indirim veriliyor. Kaskodaki filo kodları gibi. Tabi büyük kurumsallar ayrı. Onlara genel çalışma yapılıyordur. mesela bizim firma. bizim firmaya para ödüyor kasko firması kasko yaptıralım diye... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: mesela bizim firma. 10 kişiye tss yaparsak hemen grup indirimi alayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts