Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Son beş seneye bakınca istanbul nüfusu azaldı, evden çalışma arttı fakat ne hikmetse her gün medyada haber olacak kadar trafik oluşuyor. Her sabah her akşam doluluk oranı %90. Hiç böyle bir dönem olmamıştı. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Son beş seneye bakınca istanbul nüfusu azaldı, evden çalışma arttı fakat ne hikmetse her gün medyada haber olacak kadar trafik oluşuyor. Her sabah her akşam doluluk oranı %90. Hiç böyle bir dönem olmamıştı. Başta İBB olmak üzere belediyelerin ve düzgün denetim yapmayan Emniyet’in çok payı var. En basit örneği millet caddesi. 1 seneyi geçti kazmaya başladılar. 30 sene öncenin yöntemiyle yaptılar. Halen düzgün bir asfalt atılmış değil. Merter’i çift taraflı kazdılar. Belki 2 sene olacak halen birer şerit kapalı. Yan yollar komple batık. Şerit çizgisi bile yok. Belli kangren noktalar var mesela. Kesinlikle müdahale etmiyorlar. 1 saat önce tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selim Bilgin yazdı: Başta İBB olmak üzere belediyelerin ve düzgün denetim yapmayan Emniyet’in çok payı var. En basit örneği millet caddesi. 1 seneyi geçti kazmaya başladılar. 30 sene öncenin yöntemiyle yaptılar. Halen düzgün bir asfalt atılmış değil. Merter’i çift taraflı kazdılar. Belki 2 sene olacak halen birer şerit kapalı. Yan yollar komple batık. Şerit çizgisi bile yok. Belli kangren noktalar var mesela. Kesinlikle müdahale etmiyorlar. Bunlara ilave trafiğe çıkan araba sayısının arttığını düşünüyorum. Eskiye oranla akbil/yakıt oranı artmış. Sefer sayısı ve düzensizliği var. Çoğu kişi özelı tercih ediyor gibi geliyor bana. gerçekten çok bunaldım. 5km’lik yolu 0,5-1 saatte gidiyorum. İki çocuk artı ben iş-okul servisi için bir otomobil çıkarıyorum. Bence bu normal. Tek olduğum zaman metro kullanacağım ama arabamın iki katı tutuyor akbil. Artı sıkışık ve ter kokulu Yorum bağlantısı
Ali Gök 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunlara ilave trafiğe çıkan araba sayısının arttığını düşünüyorum. Eskiye oranla akbil/yakıt oranı artmış. Sefer sayısı ve düzensizliği var. Çoğu kişi özelı tercih ediyor gibi geliyor bana. gerçekten çok bunaldım. 5km’lik yolu 0,5-1 saatte gidiyorum. İki çocuk artı ben iş-okul servisi için bir otomobil çıkarıyorum. Bence bu normal. Tek olduğum zaman metro kullanacağım ama arabamın iki katı tutuyor akbil. Artı sıkışık ve ter kokulu Rakam *2 oldu son 10 yılda Paylaşmıştım adetleri bakınca şaşarsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts