Mustafa Resül Kara 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Merhabalar, arkadaşın birisi arabasına antifiriz koydurunca bazı yerlerden kaçak verdi tamir oldu vs derken farklı marka antifiriz eklemiş usta. Sıkıntı olmaz diye düşündüğümü söyledim ama yine de emin olamadım ? sizlere sormak istedim Aynı renk farklı marka antifirizler karışsa sorun olur mu? Soruyu biraz daha genişletirsek farklı renkte antifiriz karıştırsak sıkıntı olur mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Renk hangi renk araç alüminyum blok mu radyatör mü vs vs. modeli. Renk aynı ise sorun yok. çamaşır suyu ile yüzey temizleyiciyi karıştırıp üzerine tuz ruhu döktünüz mü? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 Mesela mavi ile mavi Kırmızı ile kırmızı ? Mehmet Göktürk yazdı: Renk hangi renk araç alüminyum blok mu radyatör mü vs vs. modeli. Renk aynı ise sorun yok. çamaşır suyu ile yüzey temizleyiciyi karıştırıp üzerine tuz ruhu döktünüz mü? Yorum bağlantısı
Rıdvan Turan 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Benim bildiğim kadarı ile eğer ki antifirizin içeriği (organik vs) aynı ise istersen RGB(Kırmızı-Yeşil Mavi) yap ? karıştır birşey olmaz. Çünkü antifiriz normalde renksiz diye okumuştum kendi aracıma antifirz bakarken. Kitapçığa bakın koyulan antifiriz özelliği karşılanıyorsa rengin-markanın(kalitesi dışında) pek bi önemi yok. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Bu soruyu dün ben yazacaktım, isabet oldu. Focus 2 lpg li arabamda antifiriz eksilmiş. Daha önce turuncu olandan koymuştum. Şimdi de 101 de gördüm, ondan alıp takviye yapmayı düşünüyordum. Rengini bilmiyorum. Renk farklı olursa ne gibi sıkıntı yaşarım? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts