Erdem Doğan 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 Tasarım güzel, motor güzel ama şanzıman ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 Mert Gülkokan yazdı: 129 hp lpg li olan bire bir aynı motor lpg siz olan ile Yazılım ile direk 182 hp olur dedi carviser daki Şafak Homda yine saçmalamış 182 lik cvt lerde torku 240 dan 22 ye düşürmüşler Birde 182 de yeni nesil cvt varken 129 lpg li deki cvt eski neslmiş Yazılım ile 129 luk 182 olur diyor Şafak ama cvt dayanır mı bilemem dedi Muhtemelen lpg’nin zararlarını tolere etmek için yapıldı güç düşürme. Lpg’nin zaten anlamı kalmadı. Şu sıralar tercih edileceğini sanmıyorum. 1.5 182 turbo varken hele. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 1.5 182 HP olanlarda yeni nesil cvt şanzıman kullanılırken LPG olan versiyonda eski nesil şanzıman kullandıklarını okudum bir yerde. Yeni nesil şanzımanin daha hisli oldugu söyleniyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 beygir yüksek tork düşük kalmış, motor pek açmadı beni ama araba eskisinde daha güzel bence, avrupai olması havasını bozmuş ama olsun... japan staylayı bozmamalılar bence... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 Leon sedan çıkarmış gibi, yani hepsi aynı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Direct enjeksiyon diyor? LPG ? Karma sistem takıyorlar heralde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Karma sistem takıyorlar heralde Bence beygir işi ondan farklıdır. LPG'li Direct enjeksiyon değildir belki. Hem şanzıman da farklı denmiş sanki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bence beygir işi ondan farklıdır. LPG'li Direct enjeksiyon değildir belki. Hem şanzıman da farklı denmiş sanki Şanzıman farklıymış ama motor aynı denmiş Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 6 Kasım 2021 Paylaş 6 Kasım 2021 Bir eski kasası her ne olursa olsun görsel anlamda yeni kasadan çok daha iyi. Şans eseri yeni kasayı inceleme şansı buldum. Yeni kasananij teknik özellikler dışında bana tek artısı daha az klostrofobik olması oldu. Tabi bu Yeni tasarımla kanı hızlı akanlar için daha az tercih sebebi olacaktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 İlk kez bir Civic modelini beğendim Manuel şanzıman ile gelirse ciddi değerlendirilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Ben kasayı beğendim... Şanzımanı galiba tek kavrama robot.. Öyleyse yakışmadı.. Bakalım gençlik nasıl modifiye edecek bunu.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben kasayı beğendim... Şanzımanı galiba tek kavrama robot.. Öyleyse yakışmadı.. Bakalım gençlik nasıl modifiye edecek bunu.. CVT ye o kadar laf edince Honda da alın size janzıman demiştir Kataloğa baktım şimdi CVT diyor gene abi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bakalım gençlik nasıl modifiye edecek bunu.. Abi, yanarlı dönerli birşeyler yaparlar illa ki ama, satışlar düştüğü için pek fazla göremeyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Kasım 2021 Paylaş 13 Kasım 2021 Gerçek mi bilmiyorum. Hatta teyzeye anlam veremedim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2021 Paylaş 13 Kasım 2021 nefis clik reklam tuzağı, 8 cylinder yahu ne beklersin Yorum bağlantısı
Recep Demirci 16 Kasım 2021 Yazar Paylaş 16 Kasım 2021 Sessizlik ve yalıtım konusunda bu sefer iyi iş çıkarmışlar diye genel bir fikir birliği gözlemledim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Param olsa, sıfır araba satsalar girerdim kuyruğa. Alan karda. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Japonya’ya ihanet etmiş honda. Turbo koymuş motora. Hayatta almam ? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gerçek mi bilmiyorum. Hatta teyzeye anlam veremedim ? vesile ile güzel viral reklam hazılramış honda bebeleri kendilerince, bence çok iğrenç birşey bu tip masa altı reklamları. reklam değilse honda-eu cevabını yapıştırsın 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Şu arabaya laf eden arabadan anlamıyordur. Net. On numara araç olmuş tasarım iç dizayn motor her şey tıkırında. Önceki kasadan daha çok beğendim Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Şu arabaya laf eden arabadan anlamıyordur. Net. On numara araç olmuş tasarım iç dizayn motor her şey tıkırında. Önceki kasadan daha çok beğendim Beni bu söz yüzünden forumdan ihraç etmişlerdi zamanında...... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Yunus Gökhan Ay yazdı: Beni bu söz yüzünden forumdan ihraç etmişlerdi zamanında...... sonra gidip vespa mı aldın Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: sonra gidip vespa mı aldın Yoo golf'u satıp civic aldım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Yunus Gökhan Ay yazdı: Yoo golf'u satıp civic aldım şahenk o yüzden mi ülkeyi terk etti yahu incınmıştır Yunus Gökhan Ay yazdı: civic aldım vesile ile genç adamsın yahu ne işin var gitmeyen modelde Yorum bağlantısı
Recommended Posts