Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hangi benzinlinin? O kadar veri irdeleyen, sayılarla uğraşan biri olarak koşulları keşke yanlı tarafta tutmasanız. Aynı modelyılında da 1300 mü? Eğer böyle oluyorsa benim 2026 model elektriklinin de 1 taksit MTV 1503 lira... Sizin 10 küsür yaşındakinden daha uygun. Nasıl iyi mi?😂 Senin araba togg değil ki. Tamam yapaya sordum bana bunu söyledi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış yapay zeka düşün Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: togg için yıllık 10 bin mtv ödendiği doğrumu. Benzinlinin 6 aylık 1300 tl de o yüzden sordum meraktan https://dijital.gib.gov.tr/hesaplamalar/MTVHesaplama#hesaplama-sonuc 8,5 + 8,5 =17 aynı güçte benzinlininkini de hesapladım 35 + 35 =70 çıktı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: 8,5 + 8,5 =17 aynı güçte benzinlininkini de hesapladım 35 + 35 =70 çıktı. Çok para , devletimiz daha düşük vergi dilimi için bir model çıkarmalı. Sırf bu vergi muhabbetinden araba almayacak çok vatandaş var. 90 Beygir vatandaşa yeter. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Senin araba togg değil ki. Tamam yapaya sordum bana bunu söyledi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış yapay zeka düşün İyi de 1600 lira dediğin kendi aracında 2026 model değil? Daha açık söyleyeyim, 2026 model hangi benzinli aracın vergisi 1600 lira? Ya da genel skala ne? Kayserili gibi alırken mi satarken mi yapmadan, benzer şekilde bakınca fark ne kadar? Benim aracın 1600 lira deyip Togg ile kıyaslayınca oluyor ama ben benim elektikli 1500 deyince olmuyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: İyi de 1600 lira dediğin kendi aracında 2026 model değil? Daha açık söyleyeyim, 2026 model hangi benzinli aracın vergisi 1600 lira? Ya da genel skala ne? Kayserili gibi alırken mi satarken mi yapmadan, benzer şekilde bakınca fark ne kadar? Benim aracın 1600 lira deyip Togg ile kıyaslayınca oluyor ama ben benim elektikli 1500 deyince olmuyor Unuttunmu Otokoçda Fronteir için teklif aldım, vergilerinide biliyorum. T10f 12 ay 1 milyon kredi için 0 faiz uyguluyor , ama diğer araç satıcıları için 1 milyon 12 ay için 300 bin faiz işliyor. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Roma imparatorluk senatosu Curia Juliada onlarca senator gibi toplandik Ali en tutumlu yönetim senatoru ikna etmeye calisiyoruz net. 😂 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Unuttunmu Otokoçda Fronteir için teklif aldım, vergilerinide biliyorum. T10f 12 ay 1 milyon kredi için 0 faiz uyguluyor , ama diğer araç satıcıları için 1 milyon 12 ay için 300 bin faiz işliyor. Sorumun yanıtı dışında bütün bilgiler var 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Böyle bişiy olmuş. https://www.instagram.com/reels/DcYZt2qi3BX/ Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Roma imparatorluk senatosu Curia Juliada onlarca senator gibi toplandik Ali en tutumlu yönetim senatoru ikna etmeye calisiyoruz net. 😂 Bahse konu elektrikli oyuncak 1,6 milyon fiyat etiketi var. Tek yapabildiği A nontasından B noktasına sınırlı bir menzille ucuza intikal etmek. Benki Darlık virajlarında viraj kasan adam o paraya bir tane eşime bir tane kendime 2 tane 2013 N16 motorlu Mini cooper alırız yaw. Hayat daha anlamlı ve zevkli olmaz mı. Üstelik benzin bu kadar ucuz iken. Mishha nın ne kadar memnun olduğu videolardan okunuyor mesela. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ötv şöyle ---- Gücü 160kw'dan küçükler 1.650.000 aşmayanlar %25 1.650.000 aşanlar %55 ---- Gücü 160kw'den fazlalar 1.650.000 aşmayanlar %65 1.650.000 aşanlar %75 --------------------- Togg 160kw 6.satır yani (2501cc-3000cc) / 4 Vergi 64.176₺, %25'i 16.044₺ eder --------------------- Jogger 1.0 tce ise 5800 lira Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ötv şöyle ---- Gücü 160kw'dan küçükler 1.650.000 aşmayanlar %25 1.650.000 aşanlar %55 ---- Gücü 160kw'den fazlalar 1.650.000 aşmayanlar %65 1.650.000 aşanlar %75 --------------------- Togg 160kw 6.satır yani (2501cc-3000cc) / 4 Vergi 64.176₺, %25'i 16.044₺ eder --------------------- Jogger 1.0 tce ise 5800 lira Valla jogger bagajına 2 tane bisiklet koy , çık topuk yayalasında gölün kenarında sür. Hayali bile güzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: togg için yıllık 10 bin mtv ödendiği doğrumu. Benzinlinin 6 aylık 1300 tl de o yüzden sordum meraktan Hanginbenzinlinin? Bizim benzinlinin 6 aylık 130 tl 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Valla jogger bagajına 2 tane bisiklet koy , çık topuk yayalasında gölün kenarında sür. Hayali bile güzel. Tamam Ali senleyiz 🙂 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Tamam Ali senleyiz 🙂 bu sene puretech 1.2 ile uzun yol yaptın mı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: bu sene puretech 1.2 ile uzun yol yaptın mı Yaptim, 5500kmnin 4500u uzun yol gene yapicam iki kere insallah. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yaptim, 5500kmnin 4500u uzun yol gene yapicam iki kere insallah. hiç geri dönüş yok senden. Az önce gebze yangınına tanık oldum., arabayla otobandan gördüm. Çok feci ortam kararmış dumandan Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: hiç geri dönüş yok senden. Az önce gebze yangınına tanık oldum., arabayla otobandan gördüm. Çok feci ortam kararmış dumandan Ee yapmadim cunku hazirandan itibaren, bakima gitti o kadar. Simdi bi Balikesir sonra Izmir odemiş. Hala devam ediyormuymuş o yangin ya? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Tamam Ali senleyiz 🙂 Evren onunla 😂 Her zaman bir şey yazarken gerçekçi ve eşit şartlara bakarak yazarım, yazılması da gerekir. Yoksa anlamı ve takip edilirliği kalmıyor. Her zaman haklı, doğru olacağız diye bir şey de yok. Ama bilgiler yanıltmamalı 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Valla sizin yazdiklarinizi ben okudukca acikcasi kendi adima asiri memnunum sebep sonuc iliskini okuyorum. O yuzden siz yazin ben cok memnunum keza TansuSan da yazinca öyle. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Tamam Ali senleyiz 🙂 Yaylaya dualarla çıkmışız gibi. Çünkü bir şey eksik 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Valla sizin yazdiklarinizi ben okudukca acikcasi kendi adima asiri memnunum sebep sonuc iliskini okuyorum. O yuzden siz yazin ben cok memnunum keza TansuSan da yazinca öyle. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaylaya dualarla çıkmışız gibi. Çünkü bir şey eksik Topuk yaylasına 1.0 LPG motolu Hyundai i10 ile çıkmıştım. Ahanda buda kanıtı . Lpgde 59 beygir araba. Üff ne eğlenceliydi ama. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaylaya dualarla çıkmışız gibi. Çünkü bir şey eksik Mangalı yangınlardan dolayı yasaklamışlardır belki 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Hanginbenzinlinin? Bizim benzinlinin 6 aylık 130 tl Mevcut c3 için 6 aylık 1600 gibim bişey mtv varmış. 2 tane e-tebligat geldi. Maaş alınca bakacaz. 58 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Mevcut c3 için 6 aylık 1600 gibim bişey mtv varmış. 2 tane e-tebligat geldi. Maaş alınca bakacaz. C3 yaşında elektriklinin kaç para? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Roma imparatorluk senatosu Curia Juliada onlarca senator gibi toplandik Ali en tutumlu yönetim senatoru ikna etmeye calisiyoruz net. 😂 Beraber çalıştığımız bir arkadaşım vardı. Birkaç kişinin olduğu bir ortamda bir şey söylerdi. Herkes çözüm önerisi getirmeye kalkardı her söylenene bir şey bulurdu mutlaka. Nedense o aklıma geldi. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts