İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mertol Kip
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hangisi yatırım yapmış

Konunun kapanması farklı konu konuşulması mıydı

Şaka mı yapıyorsun? Üretim anlamında konuşuyorsak, Tofaş'ın %37 si koç diğer %37 si stellantisin. Kalanı borsaya kote zaten. Bu hisseleri öpücük karşılığı mı verdi Koç sence? Stellantis'in sadece satış ve servis ağını kurmasının maliyetini tahayyül edebiliyor musun? O operasyonun lojistik yatırımı bile deli maliyeti var. Hadi onu da geçtim, en son 236 milyon euro yatırım yapıldı Tofaş fabrikasına yeni model için. o "hangisi yatırım yapmış cümlesinin "çıhar yeğeenim telefonunnu" dan bir farkı yok bence.

Ne biliim len neden kapattılar konuyu :)

tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Konu güzel. kapatılmasın.

Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ali Darbaz yazdı:

Niye kapadıydın ki. 

Günlük kullanım elektrikli araba diye konu açmışsın sonra ihtiyacım yok, ben benzinliye bineceğim demişsin. Paylaştığın verilerle başlık uyumsuz. Paylaştığın verileri aramaya kalksak bakacağımız son konu burası olurdu. O verileri, verilerle uyumlu bir başlıkta paylaşman daha doğru olacaktır. Emminin dediği gibi bu başlık, günlük kullanım elektrikli arayanlara referans olarak devam etsin lütfen. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gülmez yazdı:

çinli araçlar ülkemize rahatça gelebilse keşke

millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor

çinliler en azından sorunsuz diyebiliriz

x ve insta dozu azaltılmalı 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Ali Darbaz
    • Metin Akbal
  • Yeni Oluştur...