Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangisi yatırım yapmış Konunun kapanması farklı konu konuşulması mıydı Şaka mı yapıyorsun? Üretim anlamında konuşuyorsak, Tofaş'ın %37 si koç diğer %37 si stellantisin. Kalanı borsaya kote zaten. Bu hisseleri öpücük karşılığı mı verdi Koç sence? Stellantis'in sadece satış ve servis ağını kurmasının maliyetini tahayyül edebiliyor musun? O operasyonun lojistik yatırımı bile deli maliyeti var. Hadi onu da geçtim, en son 236 milyon euro yatırım yapıldı Tofaş fabrikasına yeni model için. o "hangisi yatırım yapmış cümlesinin "çıhar yeğeenim telefonunnu" dan bir farkı yok bence. Ne biliim len neden kapattılar konuyu 1 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Konu güzel. kapatılmasın. Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Niye kapadıydın ki. Günlük kullanım elektrikli araba diye konu açmışsın sonra ihtiyacım yok, ben benzinliye bineceğim demişsin. Paylaştığın verilerle başlık uyumsuz. Paylaştığın verileri aramaya kalksak bakacağımız son konu burası olurdu. O verileri, verilerle uyumlu bir başlıkta paylaşman daha doğru olacaktır. Emminin dediği gibi bu başlık, günlük kullanım elektrikli arayanlara referans olarak devam etsin lütfen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Ali Gülmez yazdı: çinli araçlar ülkemize rahatça gelebilse keşke millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor çinliler en azından sorunsuz diyebiliriz x ve insta dozu azaltılmalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts