Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: C3 yaşında elektriklinin kaç para? Mevcut durumda masrafa girmenin manası yok, ailenin gelirini ceyranlı sermaye edince şunlar olacak. Mevcut arac ile hiç bir kredi borcum yok. Elektrikliye geçmek için 1 milyon kredi ve 12 ay boyunca 300 bin faiz yükü Mevcut araçla istediğim şekilde bakımı kendim yapabilir veya istediğim yerde yaptırabilirim, Elektriklide garanti kapsamı bozulmasın diye yetkili servise bağımlı kalacam. Senede 15000 km tamamlamayan istanbullu beyaz yakanın , yapmadığı yol ve kullanmadığı beygir gücü için bu denli yüksek meblalara çıkması bana karlı gelmiyor. Mehmet Yeter yazdı: Beraber çalıştığımız bir arkadaşım vardı. Birkaç kişinin olduğu bir ortamda bir şey söylerdi. Herkes çözüm önerisi getirmeye kalkardı her söylenene bir şey bulurdu mutlaka. Nedense o aklıma geldi. çay ve ekler ile bilgisayar başında 0 masraf. Dün 25 km bisiklet sürdüm diye 800 tl para harcadım. Forumda olmasa can sıkıntısından ne yapacaz. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Mevcut durumda masrafa girmenin manası yok, ailenin gelirini ceyranlı sermaye edince şunlar olacak. Mevcut arac ile hiç bir kredi borcum yok. Elektrikliye geçmek için 1 milyon kredi ve 12 ay boyunca 300 bin faiz yükü Mevcut araçla istediğim şekilde bakımı kendim yapabilir veya istediğim yerde yaptırabilirim, Elektriklide garanti kapsamı bozulmasın diye yetkili servise bağımlı kalacam. Senede 15000 km tamamlamayan istanbullu beyaz yakanın , yapmadığı yol ve kullanmadığı beygir gücü için bu denli yüksek meblalara çıkması bana karlı gelmiyor. ali bi bizim sitenin havuz problemi bir de senin şu boş boş araba tatavan bitmedi gitti. Bize ne senin finansal durumundan be kardeşim. Kimin hangi beygir gücünü kullanıp kullanmadığını nereden biliyorsun? Ya da 300-500 hp araba aolunca sürekli gazlanır falan mı sanıyorsun anlamadımki... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Marka kotulemek hic sevmem ama psa bu modelde resmen sevmis sivamis. Test arabasinin sag led stop yanmiyordu. Kapi kollari filan resmen zarar yazar fikrimce. Liftback e dönmeye çalışıyorlar ama pek becerebildikleri söylenemez. Bu da 308 miş güya. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: ali bi bizim sitenin havuz problemi bir de senin şu boş boş araba tatavan bitmedi gitti. Bize ne senin finansal durumundan be kardeşim. Kimin hangi beygir gücünü kullanıp kullanmadığını nereden biliyorsun? Ya da 300-500 hp araba aolunca sürekli gazlanır falan mı sanıyorsun anlamadımki... Yoo, kötü polisi oynuyorum. Off-Grid hayat nasıl gidiyor bodrumda, C5 direk çatı panelinden şarj olabiliyormu. Günde kaç km şarj imkanı sunuyor. Mertol Kip yazdı: Liftback e dönmeye çalışıyorlar ama pek becerebildikleri söylenemez. Bu da 308 miş güya. Citroen c4x yerli az bükülmüş hali işte . 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Liftback e dönmeye çalışıyorlar ama pek becerebildikleri söylenemez. Bu da 308 miş güya. Abi önden gorunus? Hotwheels a döndü o nas bir arka kapi tasarimidir. Chrdan beter. Iett eski otobuslerinde lastik ustu oturunca ziplardik bu arka koltuk direk oyle arkasida kesin torsiyon olur mukemmel konfor 😂 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Yoo, kötü polisi oynuyorum. Off-Grid hayat nasıl gidiyor bodrumda, C5 direk çatı panelinden şarj olabiliyormu. Günde kaç km şarj imkanı sunuyor. Offgrid değil benim sistem. Evet alıyor, 500 km. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Mertol Kip yazdı: Offgrid değil benim sistem. Evet alıyor, 500 km. bu yıl için 5 tane mini arka aks koparmış, iyiki satmışsın twitterde neden kopardığını araştırıyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Mertol Kip yazdı: somut bilgi var mı üfürmece mi? Abi twitterde yazılanları okudum. Ayrıca birde kaza videosu var. https://x.com/andmcetin/status/2091538090867274065?s=20 Yorum bağlantısı
Recommended Posts