İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mehmet Yeter
Mertol Kip yazdı:

SUV diye kakaladıkları arabalar da MPV zaten ne farkı var ki?

Kaşkay ile karşılaştırdığım zaman araçların yükseklikleri aynı ancak bizim aracın yere yakın olması tavan mesafesini arttırıyor. Birçok suv ile neredeyse aynı yükseklikte ama bu durum bana iç hacimde genişlik olarak geri dönüyor. Hala öyle mi oluyor bilmiyorum ama mpvler biraz daha dolu oluyor. Aynı model focus ile karşılaştırınca bizim araç daha dolu. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Babamın arabasını sene sonunda belki ceylanlı bir şeye çevirebiliriz

Çok değil birkaç mesaj sonra tam tersi bir şey çıkacak yine. 

Bu döngüden sıkılmadık mı? 😂

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Yeter yazdı:

Kaşkay ile karşılaştırdığım zaman araçların yükseklikleri aynı ancak bizim aracın yere yakın olması tavan mesafesini arttırıyor. Birçok suv ile neredeyse aynı yükseklikte ama bu durum bana iç hacimde genişlik olarak geri dönüyor. Hala öyle mi oluyor bilmiyorum ama mpvler biraz daha dolu oluyor. Aynı model focus ile karşılaştırınca bizim araç daha dolu. 

Şu an ne alsan senin arabadan daha dolu olacak da, çok bi yükseklik farkı yok. Yeni arabaların temel sorunu tavanlarının falan siyah olması. Ondan daha dar hissi veriyor. Citroende açık renk geldi tavan döşemesi, sunroof un perdesini bile açmıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Onu yanıltan konsolun yukarıda olması. Konsol yukarıda olunca mecbur koltuğu da yüksek kullanıyorsun bu sefer tavan alçak gibi geliyor. 

Benim araba cmax tan 30 cm uzun 9.5 cm daha yüksek mesela.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ü.Emre Kartal yazdı:

Çok değil birkaç mesaj sonra tam tersi bir şey çıkacak yine. 

Bu döngüden sıkılmadık mı? 😂

Koç un yeni fiat arabasınıda görelim dimi. Bakarsın lansman indirimi yaparlar. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Koç un yeni fiat arabasınıda görelim dimi. Bakarsın lansman indirimi yaparlar. 

Lansmandaki indirim ile 1.3 olmayacak :) Benzerleri ne ise o olacak, en fazla birkaç donanım alırsınız ya da ödeme kolaylığı vs olur. 

Bir ihtiyaç varsa bir an önce giderin, yoksa her türlü eksi yazıyor

Bugün kendi arabanızı 50k fazlasına satmak için 20 gün beklersiniz, o 20 günde 0 km olana 70k zam gelir. 

Hem 20k zarar hem de satıldı satılmadı stresi.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mertol Kip yazdı:

Onu yanıltan konsolun yukarıda olması. Konsol yukarıda olunca mecbur koltuğu da yüksek kullanıyorsun bu sefer tavan alçak gibi geliyor. 

Benim araba cmax tan 30 cm uzun 9.5 cm daha yüksek mesela.

Evet haklısınız eski tip suvlar ile yenileri arasında fark var. Yükseklik olarak. 

Mertol Kip yazdı:

Şu an ne alsan senin arabadan daha dolu olacak da, çok bi yükseklik farkı yok. Yeni arabaların temel sorunu tavanlarının falan siyah olması. Ondan daha dar hissi veriyor. Citroende açık renk geldi tavan döşemesi, sunroof un perdesini bile açmıyorum. 

Zaten sürüş ekipmanları filan olarak evet bizim araç geride özellik olarak kalıyor. Zaten ilerleyen zamanda niyetim dediğim gibi ya elektirikli bir araç ya da hibrit toyota olacak gibi nasip olursa. Şu anda hem çocukların okul işleri var. Büyük olan kritik eşiğe yaklaşıyor yavaş yavaş. Küçük olanda geliyor. Bu yüzden acele etmiyorum. Ayrıca görev yerimin değişiklik zamanını bekliyorum. Bu yüzden gittiği kadar diyorum. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Babamın arabasını sene sonunda belki ceylanlı bir şeye çevirebiliriz

Oho sene sonuna kadar 

Cruze gene yasina gore mukemmel perfomans sagladi Sivasa bu sene 8. Gidisi

Cruze gene bizi sasirtmadi tam bir gorev adami ortalama 8lt ile geldi.

Cruze 0km ciksa gene alinir.

Cruze Optimus Prime

Cruze a elektrik motoru takabilirmiyiz? 

Cruze ailemizde kaliyor babam satmak istsmiyor ceyranliya ikna edemedik. Zaten pil vurunca bizim oralarda olmaz 😁

Ali 😍

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Yeter yazdı:

Evet haklısınız eski tip suvlar ile yenileri arasında fark var. Yükseklik olarak. 

Zaten sürüş ekipmanları filan olarak evet bizim araç geride özellik olarak kalıyor. Zaten ilerleyen zamanda niyetim dediğim gibi ya elektirikli bir araç ya da hibrit toyota olacak gibi nasip olursa. Şu anda hem çocukların okul işleri var. Büyük olan kritik eşiğe yaklaşıyor yavaş yavaş. Küçük olanda geliyor. Bu yüzden acele etmiyorum. Ayrıca görev yerimin değişiklik zamanını bekliyorum. Bu yüzden gittiği kadar diyorum. 

Hayırlısı neyse o olsun. Bu arada ben o kasa ile takla atmıştım. Çok sağlam şasesi var. Bence çok hakkı yenen bir araba o

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mertol Kip yazdı:

Hayırlısı neyse o olsun. Bu arada ben o kasa ile takla atmıştım. Çok sağlam şasesi var. Bence çok hakkı yenen bir araba o

Teşekkür ederim. Ayrıca ülkemizdeki mpv klasmanında en çok tercih edilen model gördüğüm kadarıyla. 

Konuyu dağıtmamak adına günlük kullanım için elektirikli daha mantıklı. 

Hatta yeri geliyor bizim araç yerine lpgli 95 model toros daha çok işimi görüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Oho sene sonuna kadar 

Cruze gene yasina gore mukemmel perfomans sagladi Sivasa bu sene 8. Gidisi

Cruze gene bizi sasirtmadi tam bir gorev adami ortalama 8lt ile geldi.

Cruze 0km ciksa gene alinir.

Cruze Optimus Prime

Cruze a elektrik motoru takabilirmiyiz? 

Cruze ailemizde kaliyor babam satmak istsmiyor ceyranliya ikna edemedik. Zaten pil vurunca bizim oralarda olmaz 😁

Ali 😍

La olum arabanın altı vurur pil yanar haklısın bir de dere geçişi var. iyi hatırlattın 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Tansu Kalafatoğlu
  • Yeni Oluştur...