İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ü.Emre Kartal yazdı:

48v alternatör bozulunca ne öneriyormuş 😂

Hiçbir veri, hiçbir doğrulama aracı sizin derdinize deva olmaz. Kararlılık ve stabilite size ters. 

O konuyu ben sordum. Burada paylaşamayacağım of the record bir konuşmaydı. Ve bana gerekli güvenceyi verdi. Mühendislik ve müşteri verileri adamın elinde analizini yapan  kişi.  Demekki güven marjını tuturuyor.

@Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim.  Mesela en eski kombinasyon İbiza 1.0 eco tsi alınabilirmiş

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Erdem Doğan yazdı:

garanti karsilamiyor mu? her aracta oluyor mu yoksa sans isi mi?

Oldukça fazla sayıda duyuyorum. Garantiye giren de oluyor girmeyen de. Girmezse servis rakamları 100-150 arasıydı en son. 

Ali Darbaz yazdı:

O konuyu ben sordum. Burada paylaşamayacağım of the record bir konuşmaydı. Ve bana gerekli güvenceyi verdi. Mühendislik ve müşteri verileri adamın elinde analizini yapan  kişi.  Demekki güven marjını tuturuyor.

@Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim. 

Yazılı bir belge olmadığı sürece (yazılı olan güvence de garantidir, onda dahi garantiye dahil edilmeyen çok vaka var bu arızada) kişilere itimat etmeyin. 

1.0 tsi ile e-tsi farklı. Benzer gibi görünse de motor harici kısımlar problem çıkarıyor. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Sinan Akgöl yazdı:

yazlik moladasin havalar sogusun

Gerçekten çok sıcak. elim gitmiyor. 

Okul başladı bu arada oğlanın hızlandırma var bu yıl 8e geçti (zıçtık)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

2016 model 1.0 e-tsi İbiza bende vardı bir zamanlar. Forumda satayım dedim kimse bakmadı. Sahibinden’den bir galerici daha yüksek fiyata alıp ertesi gün çok daha yüksek bir fiyata satlığa koydu. 110 bg o arabaya fazla bile geliyordu. Çok güzeldi ama araba bize dar geliyordu. Sonraki sene makyajlandı ve değeri düştü sanırım

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Emre Şimşek yazdı:

2016 model 1.0 e-tsi İbiza bende vardı bir zamanlar. Forumda satayım dedim kimse bakmadı. Sahibinden’den bir galerici daha yüksek fiyata alıp ertesi gün çok daha yüksek bir fiyata satlığa koydu. 110 bg o arabaya fazla bile geliyordu. Çok güzeldi ama araba bize dar geliyordu. Sonraki sene makyajlandı ve değeri düştü sanırım

O motor o kasa tam bir ileri mühendislik ürünü. Çıktığı gün ben bile korktum ufacık motor Turbo takmışlar patlamaz mı diye. Erken göçer diye korktum. Şimdi tamirhanelerde 400.000 kilometre deviren 500.000 km çalışan modelleri tek tek çıkmaya başladı. Bu arkadaşa da sorunca ellerindeki veriye göre alınabilir olduğuna kanaat getirdim

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

@Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim.  Mesela en eski kombinasyon İbiza 1.0 eco tsi alınabilirmiş

O kimden öğrenmiş eniştesinden mi duymuş?

Ne ülke yaw ne enişte bitiyor ne yapay zeka.  

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

Emre Şimşek yazdı:

Benim arkadaşımda vardı hatta İstanbul dan beraber aldık 2017 yılında 2016 model 6000 km de idi. Geçen sene sattı 170 bi de sorunsuz. Şu an 3 silindirlerde ekonomik motor olabilir kendileri ama

en güçlüsü değil sanırım 1.2T 2008 rampada benden daha iyi gidiyordu :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Metin Akbal yazdı:

Benim arkadaşımda vardı hatta İstanbul dan beraber aldık 2017 yılında 2016 model 6000 km de idi. Geçen sene sattı 170 bi de sorunsuz. Şu an 3 silindirlerde ekonomik motor olabilir kendileri ama

Güç ve dayanıklık bir arada olmalı :)

Onlar şimdi geçiyor ama sonrası ne olacak belli değil hala

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

yağlı kayışlı 1.2 motor ama. 
dsg arızalarının abartıldığını , vag üsyün teknolojisinin karalama çalışmaları olduğunu söyledi

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

dsg arızalarının abartıldığını , vag üsyün teknolojisinin karalama çalışmaları olduğunu söyledi

Maaşı kimden alıyor?

Konudan bağımsız, kimse yoğurdum ekşi demez. Şu an en az satan markanın bayisine gidin, en alt modelini inceleyin, oradaki ilgili size olumlu yanlarını, diğerlerinden üstün yönlerini anlatır. 

Anlatmak zorunda, diğer türlü orada olmasının anlamı yok, işi bu. Gelip bunun şunları sıkıntılı, bu kısımlarda da yenisi gelecek daha iyi bekleyin diyecek hali yok

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...