Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: 48v alternatör bozulunca ne öneriyormuş 😂 Hiçbir veri, hiçbir doğrulama aracı sizin derdinize deva olmaz. Kararlılık ve stabilite size ters. O konuyu ben sordum. Burada paylaşamayacağım of the record bir konuşmaydı. Ve bana gerekli güvenceyi verdi. Mühendislik ve müşteri verileri adamın elinde analizini yapan kişi. Demekki güven marjını tuturuyor. @Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim. Mesela en eski kombinasyon İbiza 1.0 eco tsi alınabilirmiş 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Erdem Doğan yazdı: garanti karsilamiyor mu? her aracta oluyor mu yoksa sans isi mi? Oldukça fazla sayıda duyuyorum. Garantiye giren de oluyor girmeyen de. Girmezse servis rakamları 100-150 arasıydı en son. Ali Darbaz yazdı: O konuyu ben sordum. Burada paylaşamayacağım of the record bir konuşmaydı. Ve bana gerekli güvenceyi verdi. Mühendislik ve müşteri verileri adamın elinde analizini yapan kişi. Demekki güven marjını tuturuyor. @Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim. Yazılı bir belge olmadığı sürece (yazılı olan güvence de garantidir, onda dahi garantiye dahil edilmeyen çok vaka var bu arızada) kişilere itimat etmeyin. 1.0 tsi ile e-tsi farklı. Benzer gibi görünse de motor harici kısımlar problem çıkarıyor. Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: yazlik moladasin havalar sogusun Gerçekten çok sıcak. elim gitmiyor. Okul başladı bu arada oğlanın hızlandırma var bu yıl 8e geçti (zıçtık) 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 2016 model 1.0 e-tsi İbiza bende vardı bir zamanlar. Forumda satayım dedim kimse bakmadı. Sahibinden’den bir galerici daha yüksek fiyata alıp ertesi gün çok daha yüksek bir fiyata satlığa koydu. 110 bg o arabaya fazla bile geliyordu. Çok güzeldi ama araba bize dar geliyordu. Sonraki sene makyajlandı ve değeri düştü sanırım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2016 model 1.0 e-tsi İbiza bende vardı bir zamanlar. Forumda satayım dedim kimse bakmadı. Sahibinden’den bir galerici daha yüksek fiyata alıp ertesi gün çok daha yüksek bir fiyata satlığa koydu. 110 bg o arabaya fazla bile geliyordu. Çok güzeldi ama araba bize dar geliyordu. Sonraki sene makyajlandı ve değeri düştü sanırım O motor o kasa tam bir ileri mühendislik ürünü. Çıktığı gün ben bile korktum ufacık motor Turbo takmışlar patlamaz mı diye. Erken göçer diye korktum. Şimdi tamirhanelerde 400.000 kilometre deviren 500.000 km çalışan modelleri tek tek çıkmaya başladı. Bu arkadaşa da sorunca ellerindeki veriye göre alınabilir olduğuna kanaat getirdim Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: O konuyu ben sordum. Burada paylaşamayacağım of the record bir konuşmaydı. Ve bana gerekli güvenceyi verdi. Mühendislik ve müşteri verileri adamın elinde analizini yapan kişi. Demekki güven marjını tuturuyor. @Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim. Mesela en eski kombinasyon İbiza 1.0 eco tsi alınabilirmiş O kimden öğrenmiş eniştesinden mi duymuş? Ne ülke yaw ne enişte bitiyor ne yapay zeka. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: @Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim. Mesela en eski kombinasyon İbiza 1.0 eco tsi alınabilirmiş Emre Şimşek yazdı: 2016 model 1.0 e-tsi İbiza bende vardı bir zamanlar. Forumda satayım dedim kimse bakmadı. Sahibinden’den bir galerici daha yüksek fiyata alıp ertesi gün çok daha yüksek bir fiyata satlığa koydu. 110 bg o arabaya fazla bile geliyordu. Çok güzeldi ama araba bize dar geliyordu. Sonraki sene makyajlandı ve değeri düştü sanırım Benim arkadaşımda vardı hatta İstanbul dan beraber aldık 2017 yılında 2016 model 6000 km de idi. Geçen sene sattı 170 bi de sorunsuz. Şu an 3 silindirlerde ekonomik motor olabilir kendileri ama en güçlüsü değil sanırım 1.2T 2008 rampada benden daha iyi gidiyordu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Benim arkadaşımda vardı hatta İstanbul dan beraber aldık 2017 yılında 2016 model 6000 km de idi. Geçen sene sattı 170 bi de sorunsuz. Şu an 3 silindirlerde ekonomik motor olabilir kendileri ama en güçlüsü değil sanırım 1.2T 2008 rampada benden daha iyi gidiyordu Güç ve dayanıklık bir arada olmalı Onlar şimdi geçiyor ama sonrası ne olacak belli değil hala 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Benim arkadaşımda vardı hatta İstanbul dan beraber aldık 2017 yılında 2016 model 6000 km de idi. Geçen sene sattı 170 bi de sorunsuz. Şu an 3 silindirlerde ekonomik motor olabilir kendileri ama en güçlüsü değil sanırım 1.2T 2008 rampada benden daha iyi gidiyordu yağlı kayışlı 1.2 motor ama. dsg arızalarının abartıldığını , vag üsyün teknolojisinin karalama çalışmaları olduğunu söyledi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: dsg arızalarının abartıldığını , vag üsyün teknolojisinin karalama çalışmaları olduğunu söyledi Maaşı kimden alıyor? Konudan bağımsız, kimse yoğurdum ekşi demez. Şu an en az satan markanın bayisine gidin, en alt modelini inceleyin, oradaki ilgili size olumlu yanlarını, diğerlerinden üstün yönlerini anlatır. Anlatmak zorunda, diğer türlü orada olmasının anlamı yok, işi bu. Gelip bunun şunları sıkıntılı, bu kısımlarda da yenisi gelecek daha iyi bekleyin diyecek hali yok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Maaşı kimden alıyor? Konudan bağımsız, kimse yoğurdum ekşi demez. Şu an en az satan markanın bayisine gidin, en alt modelini inceleyin, oradaki ilgili size olumlu yanlarını, diğerlerinden üstün yönlerini anlatır. Anlatmak zorunda, diğer türlü orada olmasının anlamı yok, işi bu. Gelip bunun şunları sıkıntılı, bu kısımlarda da yenisi gelecek daha iyi bekleyin diyecek hali yok @Metin Akbal en bomba şeyi unuttum eğer almak isteyen varsa taigo 1.0 1.800.000 tl 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: yağlı kayışlı 1.2 motor ama. dsg arızalarının abartıldığını , vag üsyün teknolojisinin karalama çalışmaları olduğunu söyledi Yeniler zincir geliyor. TCE de zincir. Benim TSI da zincir. Güçlü modellerde DSG sorun oluyor bizimkinde facede vs sıkıntı görmedim. 1800 liradan daha dusuge bulunabilir Fiyat performans. Emre Şimşek yazdı: Güç ve dayanıklık bir arada olmalı Onlar şimdi geçiyor ama sonrası ne olacak belli değil hala Olur olur yüksek km ler ufaktan gelmeye başladı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: O konuyu ben sordum. Burada paylaşamayacağım of the record bir konuşmaydı. Ve bana gerekli güvenceyi verdi. Mühendislik ve müşteri verileri adamın elinde analizini yapan kişi. Demekki güven marjını tuturuyor. @Metin Akbal 1.0 tsi çok iyi sağlam bir motor olduğunu teyit ettim. Mesela en eski kombinasyon İbiza 1.0 eco tsi alınabilirmiş Sankiiii Nukleer fuzelerin sifresi yaa off the record birader o alternatorler bozuk offu onu yok. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sankiiii Nukleer fuzelerin sifresi yaa off the record birader o alternatorler bozuk offu onu yok. Sorun çıkarsa sen gel ben yardımcı olurum demiştir, ne diyecek 😂 Sonuçta bozulmaz diye yemin edip, garanti veremez ya 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sankiiii Nukleer fuzelerin sifresi yaa off the record birader o alternatorler bozuk offu onu yok. Olmaz söylemiyceğim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Olmaz söylemiyceğim. Tamam al sana off the record Peugeot mudurunden aldim bilgiyi islak kayista bakimi yaptir devam hadi sana 1.2 puretech bakiyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Tamam al sana off the record Peugeot mudurunden aldim bilgiyi islak kayista bakimi yaptir devam hadi sana 1.2 puretech bakiyoruz. Tam 21 yaşından beri ödediğim banka kredisi bitti, sonunda prangalarımdan koptum ve özgürüm! Artık benim için tek bir gerçek var: En güzel araba BMW motorlu, Mini miraslı ve üstün Alman Bosch MEV 17 beyinli Citroën C3'tür. İnanmayanlar için kredi öncesi ve sonrası halimi anlatan bu görsel her şeyi açıklıyor. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tam 21 yaşından beri ödediğim banka kredisi bitti, sonunda prangalarımdan koptum ve özgürüm! Artık benim için tek bir gerçek var: En güzel araba BMW motorlu, Mini miraslı ve üstün Alman Bosch MEV 17 beyinli Citroën C3'tür. İnanmayanlar için kredi öncesi ve sonrası halimi anlatan bu görsel her şeyi açıklıyor. 21 yaşında başladığınıza göre, profildeki yaş bilgisinden bakınca 2024 ün çok öncesi olmalı kredi öncesi için. Olsa olsa kredi sırası ve kredi sonrası olur, onu da bu grafikten kimse anlamaz. O dönem ekstra bir şey olur öncelik yol yapmak üzerine döner km artar. Bu ne maddiyatla ne de bir özel başlıkla tanımlanır. Kaldı ki "en" tanımı sizde fazla malum Çok takılmayın, grafikti veriydi vs. 2 mesaj sonra tam tersi oluyor nasıl olsa. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Alinin bug ini buldum soylemicem ki önlem almasin 😂 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Sonuçta bozulmaz diye yemin edip, garanti veremez ya Satışcılara göre de DSG’de hiç bir sorun yaşamayız’dı yıllardır 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: Satışcılara göre de DSG’de hiç bir sorun yaşamayız’dı yıllardır Ne desin Almayın, alana bela oluyor mutlaka bir gün o masaya çıkıyor mu desin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: Satışcılara göre de DSG’de hiç bir sorun yaşamayız’dı yıllardır garantisi biten dsg de sorun da kalmaz genelde Yorum bağlantısı
Recommended Posts