Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Soya benzini. En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda Zincir var ustunede cift kavrama kivrak sanziman var orasi muamma. Kayisi millet mumla aricak cekici ustunde. Sonra baslicam katil uyesi Ali kayişlar iyimis sanziman kotuymus. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda Yaw adamın konusunu rahat bıraksana diyecektim kendi konunmuş zaten 😂 yapıştır Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Ali bence ikinci el citroen ami güzel olur ama ucuz ise. Yorum bağlantısı
Recommended Posts