Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Soya benzini. En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda Zincir var ustunede cift kavrama kivrak sanziman var orasi muamma. Kayisi millet mumla aricak cekici ustunde. Sonra baslicam katil uyesi Ali kayişlar iyimis sanziman kotuymus. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda Yaw adamın konusunu rahat bıraksana diyecektim kendi konunmuş zaten 😂 yapıştır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali bence ikinci el citroen ami güzel olur ama ucuz ise. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Çin'de 5 ayda 542 yeni model tanıtılmış Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çin'de 5 ayda 542 yeni model tanıtılmış Çin devleti feci destek veriyor. Kalıplar hat organizasyonu neredeyse bedavaya geliyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce çinli araçlar ülkemize rahatça gelebilse keşke millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor çinliler en azından sorunsuz diyebiliriz Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Konu 6 senelik ancak bir arpa boyu yol alınamamış gibi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: Konu 6 senelik ancak bir arpa boyu yol alınamamış gibi Biz kendi elektrikli araçlarımızı günlük kullanıyoruz zaten. Problem yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts