Ali Darbaz 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Soya benzini. En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda 16 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda Zincir var ustunede cift kavrama kivrak sanziman var orasi muamma. Kayisi millet mumla aricak cekici ustunde. Sonra baslicam katil uyesi Ali kayişlar iyimis sanziman kotuymus. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: En yeni yeni teknoloji Püretech 100 gelsede showroomda incelesem. Zinciri varmı yokmu bakarım size. nasıl olsa Citroen ve Peeugeot artık ben kontrol alanımda Yaw adamın konusunu rahat bıraksana diyecektim kendi konunmuş zaten 😂 yapıştır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali bence ikinci el citroen ami güzel olur ama ucuz ise. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çin'de 5 ayda 542 yeni model tanıtılmış Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çin'de 5 ayda 542 yeni model tanıtılmış Çin devleti feci destek veriyor. Kalıplar hat organizasyonu neredeyse bedavaya geliyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce çinli araçlar ülkemize rahatça gelebilse keşke millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor çinliler en azından sorunsuz diyebiliriz Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Konu 6 senelik ancak bir arpa boyu yol alınamamış gibi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Konu 6 senelik ancak bir arpa boyu yol alınamamış gibi Biz kendi elektrikli araçlarımızı günlük kullanıyoruz zaten. Problem yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gülmez yazdı: çinli araçlar ülkemize rahatça gelebilse keşke millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor çinliler en azından sorunsuz diyebiliriz Diyemeyiz. Ayrıca çine ihracatımız zayıf Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce (düzenlendi) Mustafa Arıkan yazdı: Konu 6 senelik ancak bir arpa boyu yol alınamamış gibi 30.000 km bir sıfır turbo ve yedi ileri otomatik şanzımanlı bir araba kullanınca elektrikli otomobili olan heves kaçtı bende. Bunun yazı var kışı var sonbaharı var ilkbaharı var. 45 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 30.000 km bir sıfır turbo ve yedi ileri otomatik şanzımanlı bir araba kullanınca elektrikli otomobili olan heves kaçtı bende. Bunun yazı var kışı var sonbaharı var ilkbaharı var. 13 dk 14 km yol yapıp 3.7 gösterdi deyince ne anlamalıyız? Az mı tüketiyor 😂 İlk dolumda ağzına kadar doldurup, ikincide pompa atınca kestirmeyle eşdeğer benim gözümde paylaştığınız şey. 100-200 km verisi var mı böyle? Bu arada gösterge ölçümü ile gerçek pompa arası fark ne kadar? Hayal dünyasından biraz çıkın, gerçekçi bilgi paylaşın bence. Ben de eksi tüketim yazdırırım rampa inerken sıfırlayıp, hele 5-10 km inişse zaten geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: 13 dk 14 km yol yapıp 3.7 gösterdi deyince ne anlamalıyız? Az mı tüketiyor 😂 İlk dolumda ağzına kadar doldurup, ikincide pompa atınca kestirmeyle eşdeğer benim gözümde paylaştığınız şey. 100-200 km verisi var mı böyle? Bu arada gösterge ölçümü ile gerçek pompa arası fark ne kadar? Hayal dünyasından biraz çıkın, gerçekçi bilgi paylaşın bence. Ben de eksi tüketim yazdırırım rampa inerken sıfırlayıp, hele 5-10 km inişse zaten geçmiş olsun. lool ben yakıt için değil 30 bin km yol tamamladım diye paylaştım, hiç tüketime odaklanmamıştım ki 😂 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Sorun kalmadığına göre konuyu kapatabiliriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Ali Gülmez yazdı: millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor Biraz önyargı gibi bir cümle olmuş. 20 bin kilometreyi geçti benim psa. herhangi bir sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts