Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangisi yatırım yapmış Konunun kapanması farklı konu konuşulması mıydı Şaka mı yapıyorsun? Üretim anlamında konuşuyorsak, Tofaş'ın %37 si koç diğer %37 si stellantisin. Kalanı borsaya kote zaten. Bu hisseleri öpücük karşılığı mı verdi Koç sence? Stellantis'in sadece satış ve servis ağını kurmasının maliyetini tahayyül edebiliyor musun? O operasyonun lojistik yatırımı bile deli maliyeti var. Hadi onu da geçtim, en son 236 milyon euro yatırım yapıldı Tofaş fabrikasına yeni model için. o "hangisi yatırım yapmış cümlesinin "çıhar yeğeenim telefonunnu" dan bir farkı yok bence. Ne biliim len neden kapattılar konuyu 2 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Konu güzel. kapatılmasın. Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Niye kapadıydın ki. Günlük kullanım elektrikli araba diye konu açmışsın sonra ihtiyacım yok, ben benzinliye bineceğim demişsin. Paylaştığın verilerle başlık uyumsuz. Paylaştığın verileri aramaya kalksak bakacağımız son konu burası olurdu. O verileri, verilerle uyumlu bir başlıkta paylaşman daha doğru olacaktır. Emminin dediği gibi bu başlık, günlük kullanım elektrikli arayanlara referans olarak devam etsin lütfen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gülmez yazdı: çinli araçlar ülkemize rahatça gelebilse keşke millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor çinliler en azından sorunsuz diyebiliriz x ve insta dozu azaltılmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Konu güzel. kapatılmasın. Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. Bence okey, sorun yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Konu güzel. kapatılmasın. Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. teknik falan bir yana, 10 tl lik vergisiz mekaniğe sonuçta kaça ulaşabiliyorum ona bakarım. biri 15 diğeri 25 ise tercih bellidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts