Mertol Kip Dün saat 07:33 Paylaş Dün saat 07:33 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangisi yatırım yapmış Konunun kapanması farklı konu konuşulması mıydı Şaka mı yapıyorsun? Üretim anlamında konuşuyorsak, Tofaş'ın %37 si koç diğer %37 si stellantisin. Kalanı borsaya kote zaten. Bu hisseleri öpücük karşılığı mı verdi Koç sence? Stellantis'in sadece satış ve servis ağını kurmasının maliyetini tahayyül edebiliyor musun? O operasyonun lojistik yatırımı bile deli maliyeti var. Hadi onu da geçtim, en son 236 milyon euro yatırım yapıldı Tofaş fabrikasına yeni model için. o "hangisi yatırım yapmış cümlesinin "çıhar yeğeenim telefonunnu" dan bir farkı yok bence. Ne biliim len neden kapattılar konuyu Dün saat 07:34 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:14 Paylaş Dün saat 08:14 Konu güzel. kapatılmasın. Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. 2 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 08:26 Paylaş Dün saat 08:26 Ali Darbaz yazdı: Niye kapadıydın ki. Günlük kullanım elektrikli araba diye konu açmışsın sonra ihtiyacım yok, ben benzinliye bineceğim demişsin. Paylaştığın verilerle başlık uyumsuz. Paylaştığın verileri aramaya kalksak bakacağımız son konu burası olurdu. O verileri, verilerle uyumlu bir başlıkta paylaşman daha doğru olacaktır. Emminin dediği gibi bu başlık, günlük kullanım elektrikli arayanlara referans olarak devam etsin lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:34 Paylaş Dün saat 08:34 Ali Gülmez yazdı: çinli araçlar ülkemize rahatça gelebilse keşke millet psa grubundan elektrikli alıyor alayı sorunlu ve servisler anlamıyor çinliler en azından sorunsuz diyebiliriz x ve insta dozu azaltılmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:41 Yazar Paylaş Dün saat 08:41 Mehmet Ozyurek yazdı: Konu güzel. kapatılmasın. Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. Bence okey, sorun yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:04 Paylaş Dün saat 09:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Konu güzel. kapatılmasın. Ali sabote etme konuyu. Konu elektrkli araç konusu, günlük kullanım elektrikli araba arayan tek kişi değilsin. teknik falan bir yana, 10 tl lik vergisiz mekaniğe sonuçta kaça ulaşabiliyorum ona bakarım. biri 15 diğeri 25 ise tercih bellidir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:43 Paylaş Dün saat 10:43 Mertol Kip yazdı: Şaka mı yapıyorsun? Üretim anlamında konuşuyorsak, Tofaş'ın %37 si koç diğer %37 si stellantisin. Kalanı borsaya kote zaten. Bu hisseleri öpücük karşılığı mı verdi Koç sence? Stellantis'in sadece satış ve servis ağını kurmasının maliyetini tahayyül edebiliyor musun? O operasyonun lojistik yatırımı bile deli maliyeti var. Hadi onu da geçtim, en son 236 milyon euro yatırım yapıldı Tofaş fabrikasına yeni model için. o "hangisi yatırım yapmış cümlesinin "çıhar yeğeenim telefonunnu" dan bir farkı yok bence. Ne biliim len neden kapattılar konuyu Koç işte. Stellantis gelmezdi. Koç'un istekleri doğrultusunda yapıldı. Stellantis yöneticileri de türk. Rekabet kurulu hayır bu şekilde olmaz dedi hatta. Son ne olduysa oldu. Esas yabancıların direkt yatırımı yok. Koç üstünden para sağlamış olabilir. Belki o para da koçtan. Sadece yabancı bankalar finansör olmuştur. Kaldıki sadece ticari. Halbuki psa otomobilleri en çok 2.bizde satıyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:48 Paylaş Dün saat 10:48 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Koç işte. Stellantis gelmezdi. Koç'un istekleri doğrultusunda yapıldı. Stellantis yöneticileri de türk. Rekabet kurulu hayır bu şekilde olmaz dedi hatta. Son ne olduysa oldu. Esas yabancıların direkt yatırımı yok. Koç üstünden para sağlamış olabilir. Belki o para da koçtan. Sadece yabancı bankalar finansör olmuştur. Kaldıki sadece ticari. Halbuki psa otomobilleri en çok 2.bizde satıyor İşkembe çorbasını sevmem. Kokoreç de sevmem. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:26 Paylaş Dün saat 11:26 PSA çok geniş. PSA ya tü kaka demek yanlış. Nitekim, çoğunun tiksindiği C5 e 4 yıl keyifle bindim ben. Yine olsa yine binerim. Opel'i kullanıyoruz ailecek, bir yılda 20 bin kilometreyi geçti. Sıfır sorun. Demekki alayı sorunlu değil. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:54 Paylaş Dün saat 13:54 Mertol Kip yazdı: İşkembe çorbasını sevmem. Kokoreç de sevmem. sarımsaksız acı biber kekiksiz bir mutfağa hayır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 16:14 Paylaş Dün saat 16:14 Çağlar Bayur yazdı: sarımsaksız acı biber kekiksiz bir mutfağa hayır Geniş tezgah iyidir Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 16:48 Paylaş Dün saat 16:48 Çağlar Bayur yazdı: sarımsaksız acı biber kekiksiz bir mutfağa hayır kokarsın sen İlkay Başaran yazdı: Geniş tezgah iyidir Sen niyeti bozmuşun tırstım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:03 Paylaş Dün saat 19:03 Mehmet Ozyurek yazdı: PSA çok geniş. PSA ya tü kaka demek yanlış. Nitekim, çoğunun tiksindiği C5 e 4 yıl keyifle bindim ben. Yine olsa yine binerim. Opel'i kullanıyoruz ailecek, bir yılda 20 bin kilometreyi geçti. Sıfır sorun. Demekki alayı sorunlu değil. Dere yatağına bina yapmak da böyle. Bazen bir şey olmaz. Bazen de olur. Ama istatistikler olacağı yönünde 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 19:25 Paylaş Dün saat 19:25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dere yatağına bina yapmak da böyle. Bazen bir şey olmaz. Bazen de olur. Ama istatistikler olacağı yönünde Kaç tane opel kaç tane Citroen Peugeot falan kullandın? Cidden merak ediyorum. (bi karadenizli olarak dere yatağına ev yapmamayı savunman iyi bir gelişme ama yetmez ) 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 19:53 Paylaş Dün saat 19:53 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dere yatağına bina yapmak da böyle. Bazen bir şey olmaz. Bazen de olur. Ama istatistikler olacağı yönünde Fora kazıkla olur ki 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 20:38 Paylaş Dün saat 20:38 Mertol Kip yazdı: Kaç tane opel kaç tane Citroen Peugeot falan kullandın? Cidden merak ediyorum. (bi karadenizli olarak dere yatağına ev yapmamayı savunman iyi bir gelişme ama yetmez ) Dere yatağında da oturmadım. Sele kapılınca mı ders alayım? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dere yatağında da oturmadım. Sele kapılınca mı ders alayım? Sen Trabzonlu değil misin. Bence opsiyonları bir kez daha değerlendir. Bu ders almalık bir durum değil. Birisi gerçek sonuçlara dayanıyor diğeri bireysel tecrübelere. Daha önce de anlatmışımdır iki kez Toyota aldım birinde debriyajı yandı, garantiden değişti. diğerinde motor yağ yaktığı için komple değişti. Ben ve o dönem üretilen arabaları alan bir sürü insan daha bu sorunları yaşadı diye Toyota tukaka demedik. Doğru da olmazdı zaten. Bak yıllar sonra kuganın da şanzımanı garantiden değişti onu da çamur atmak için yeterli saymadık. Olur böyle şeyler. Öyle her sorunu genelleştirip 100 yıllık markaları gömeceksek ohoooo. Bu arada dere yatağında oturmakta ne var ki? Sorun dere yatağında ya da orada ev yapmakta değil. sorun doğru teknikle ev yapmamakta. Bodrum havalimanı kurutulmuş bataklığın üzerinde inşa edildi mesela. Gecekondu gibi ya d alaz mimarisi ile yapmazsan oluyormuş demekki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mertol Kip yazdı: Sen Trabzonlu değil misin. Bence opsiyonları bir kez daha değerlendir. Bu ders almalık bir durum değil. Birisi gerçek sonuçlara dayanıyor diğeri bireysel tecrübelere. Daha önce de anlatmışımdır iki kez Toyota aldım birinde debriyajı yandı, garantiden değişti. diğerinde motor yağ yaktığı için komple değişti. Ben ve o dönem üretilen arabaları alan bir sürü insan daha bu sorunları yaşadı diye Toyota tukaka demedik. Doğru da olmazdı zaten. Bak yıllar sonra kuganın da şanzımanı garantiden değişti onu da çamur atmak için yeterli saymadık. Olur böyle şeyler. Öyle her sorunu genelleştirip 100 yıllık markaları gömeceksek ohoooo. Bu arada dere yatağında oturmakta ne var ki? Sorun dere yatağında ya da orada ev yapmakta değil. sorun doğru teknikle ev yapmamakta. Bodrum havalimanı kurutulmuş bataklığın üzerinde inşa edildi mesela. Gecekondu gibi ya d alaz mimarisi ile yapmazsan oluyormuş demekki. Denizin ortasına da şehir kurulur. Hatta bizimkiler direğin üstüne dönerli vadi manzaralı ev yapıyor Pahalı kaçar ama. İşimiz sağlam olanı ekonomik yapmak. Yoksa lexus alırdık Göm abi. Varsa sıkıntı gömelim ama yüzde olarak irdeleyelim. Şu an berlingo'nun dpf ile servise gidip geliyoruz. Servisler fena. Araç almama gerek kalmadı. Haberlere bakıyoruz aracını servis önüne bırakan, mahkemelik olan, motoru arka koltuğunda teslim edilen. boş verin bunları. Çok daha özet bir şey söyleyeyim. Ürün alırken kullanıcı yorumlarını araştırmıyor musunuz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce dere yatağı kol yatağı, bak hele bak . Konumu kirletiyonuz bak engel atacam ama Adam inşaat mühendisi Trabzonlu dahi olsa tutupda Dere yatağına ev yaptırmaz heralde 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Denizin ortasına da şehir kurulur. Hatta bizimkiler direğin üstüne dönerli vadi manzaralı ev yapıyor Pahalı kaçar ama. İşimiz sağlam olanı ekonomik yapmak. Yoksa lexus alırdık Pis fakir. @Mehmet Ozyurek Fakirleri alma siteye. Lexus un elektriklisi olsa düşünebilirdim. Ama Premium sınıfa çıkacaksam ilk tercihim olmaz açıkcası. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Göm abi. Varsa sıkıntı gömelim ama yüzde olarak irdeleyelim. Şu an berlingo'nun dpf ile servise gidip geliyoruz. Servisler fena. Araç almama gerek kalmadı. Haberlere bakıyoruz aracını servis önüne bırakan, mahkemelik olan, motoru arka koltuğunda teslim edilen. Sıkıntı "varsa" bak anahtar kelime varsa. E yoksa? Neyi gömecez? Olanı yazıyorum zaten olmayanı uyduracak halim yok. Haberlerde gördüklerinin hepsi düzgün bir servis ağı ile konu bile olmaz. Sen hiç mini motoru bozuluyor değiştirmek için 2 ay bekleniyor diye haber duydun mu mesela? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok daha özet bir şey söyleyeyim. Ürün alırken kullanıcı yorumlarını araştırmıyor musunuz? Yoo, elalemin lafı ile iş yapmam ben. Sana uyan bana uymayabilir, bana uyan sana uymayabilir. Bak millet miniiiii miniiii diye dolanıyor benim toto beğenmedi. Sen toyotaaaa deyip duruyon biz o yemeği yedik birader bize uymaz deyip geçiyoruz. Ali Darbaz yazdı: dere yatağı kol yatağı, bak hele bak . Konumu kirletiyonuz bak engel atacam ama Adam inşaat mühendisi Trabzonlu dahi olsa tutupda Dere yatağına ev yaptırmaz heralde Ne demek istiyorsun "Trabzonlu DAHİ olsa" derken? 90 sayfa olmuş konu senin değildir artık. Tatava yapma mühürü bas geç Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Pis fakir. @Mehmet Ozyurek Fakirleri alma siteye. Lexus un elektriklisi olsa düşünebilirdim. Ama Premium sınıfa çıkacaksam ilk tercihim olmaz açıkcası. Sıkıntı "varsa" bak anahtar kelime varsa. E yoksa? Neyi gömecez? Olanı yazıyorum zaten olmayanı uyduracak halim yok. Haberlerde gördüklerinin hepsi düzgün bir servis ağı ile konu bile olmaz. Sen hiç mini motoru bozuluyor değiştirmek için 2 ay bekleniyor diye haber duydun mu mesela? Yoo, elalemin lafı ile iş yapmam ben. Sana uyan bana uymayabilir, bana uyan sana uymayabilir. Elektrikli ev aleti alacağız. Bahçe için makine alacağız. Düdüklü tencere alacağız. Marka Model koduna göre biraz kullanıcı yorumu okumuyor musunuz? Buna inanmam. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli ev aleti alacağız. Bahçe için makine alacağız. Düdüklü tencere alacağız. Marka Model koduna göre biraz kullanıcı yorumu okumuyor musunuz? Buna inanmam. Valla ister inan ister inanma ben okumuyorum. O aletle ilgilendiğini bildiğim ve güvendiğim arkadaşım varsa nasıldır diye ona sorarım o kadar. Hele internet yorumları ile hiç ama hiç işim olmaz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Valla ister inan ister inanma ben okumuyorum. O aletle ilgilendiğini bildiğim ve güvendiğim arkadaşım varsa nasıldır diye ona sorarım o kadar. Hele internet yorumları ile hiç ama hiç işim olmaz. Yani bu durumda ne diyeyim. Allah herkese her alacağı ürünle alakalı ilgili arkadaş nasip etsin Ben çok okurum. Yorumcular arasından elemece seçmece işinde tecrübe edindim. Araba için tüm dünyada bilgi çok. Ama zaten evde berlingo olduğu için serviste durumu da görebiliyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli ev aleti alacağız. Bahçe için makine alacağız. Düdüklü tencere alacağız. Marka Model koduna göre biraz kullanıcı yorumu okumuyor musunuz? Buna inanmam. Megan 2 benzinli alacağım dedim bagajda bobinle gezersin, fransızın elektirik sistemine gğvenilmez dediler, aldım 8 sene bindim 190 k da sattım orjinal bobinleriydi. Lpg takıp 100 bin km kullandım. Sıfır sorun. Öncesşnde marea alacam nasıl diye sordum, rolantide tutabilecek usta yok dediler 3 sene bindim sıfır sorun. Megan 1.3tce alacağım dedim, hararetten kurtulamazsın 2 haftada bir motor yaptırırsın dediler haftada bir yaptırıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani bu durumda ne diyeyim. Allah herkese her alacağı ürünle alakalı ilgili arkadaş nasip etsin Ben çok okurum. Yorumcular arasından elemece seçmece işinde tecrübe edindim. Araba için tüm dünyada bilgi çok. Ama zaten evde berlingo olduğu için serviste durumu da görebiliyorum. Herkesin tercihi farklı Tansu. Birinin herhangi bir ürün ile ilgili yorumu kendi kişisel tecrübesine dayanıyor. Ne kadar objektif olduğu tartışmalı. Kaldı ki o kadar manuplasyon varki o yorum konusunda ciddiye almak okumamaktan çok daha ciddi bir risk. Sezgilerine güven bir şey olmaz. sui misal emsal olmaz İlkay Başaran yazdı: Megan 2 benzinli alacağım dedim bagajda bobinle gezersin, fransızın elektirik sistemine gğvenilmez dediler, aldım 8 sene bindim 190 k da sattım orjinal bobinleriydi. Lpg takıp 100 bin km kullandım. Sıfır sorun. Öncesşnde marea alacam nasıl diye sordum, rolantide tutabilecek usta yok dediler 3 sene bindim sıfır sorun. Megan 1.3tce alacağım dedim, hararetten kurtulamazsın 2 haftada bir motor yaptırırsın dediler haftada bir yaptırıyoruz.. Ben 2007 mi ne grande punto almıştım 1.3 dizel otomatikleştirilmiş manual şanzımanlı. Herkes ama herkes bunların robotu bozuluyor dedi. Yaklaşık 300 bin km eze eze kullandım, 2 set debriyaj+volan değiştirdim, 1 set enjektör. Alternatörünin kömürü bozulmuştu tamir edildi, klima radyatörü tıkanıp kompresörünü bozmuştu bir kez de o değişti. Bunlar dışında yağını filitresini falan değiştiriyordum aklıma gelince. Ama bil bakalım neresi değişmedi? Evet vites robotu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts